Šta je novo?

You Tube linkovi (2007~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledao sam ceo film,raspao sam se od smeha :d
"Taj covek se zove Kalac, Sejo Kalac, to je brdjanin kakvog jos svet nije video"
http://www.youtube.com/watch?v=uHVOOsykL_k

Mi ga odavno skinuli..........E taj covek koji je to napravio je majstor, ja bi zeleo licno da mu cestitam i da ga castim picem....pa to je urnebesno ***!!!!!!!!!!!!!!!!....ali onaj Converter - Cow -> MAN je otkidanje najcesce.....MU MU MU MU MU MUUUUUQEWRUQERUQERWUQER A LA A LA ALA TO NE VALJA! :D :D :D :D :D
Btw, jel' neko primetio da je Krava u sobi Bobana Chobana u drugom kadru u kom se pojavljuje mirrorovana u odnosu na prvi kadar :D :D

Mi ga odavno skinuli..........E taj covek koji je to napravio je majstor, ja bi zeleo licno da mu cestitam i da ga castim picem....pa to je urnebesno ***!!!!!!!!!!!!!!!!....ali onaj Converter - Cow -> MAN je otkidanje najcesce.....MU MU MU MU MU MUUUUUQEWRUQERUQERWUQER A LA A LA ALA TO NE VALJA! :D :D :D :D :D
Btw, jel' neko primetio da je Krava u sobi Bobana Chobana u drugom kadru u kom se pojavljuje mirrorovana u odnosu na prvi kadar :D :D

Jet Set je po meni samo prosek, mogao je biti mnooogoo bolji. Oni koji gledaju South Park razumece me ;)

Jet Set je po meni samo prosek, mogao je biti mnooogoo bolji. Oni koji gledaju South Park razumece me ;)

Daj nemoj pricati...covek se svojski potrudio, pa nema on tim od 30-40 ljudi iza sebe kao ovi iz SP-a, da li znas kako je SP prvo izgledao? Ja sam ga prvi put gledao pocetkom 1998. ne bi ti se bas svidjao u to vreme, danasnji SP i onaj od pre skoro decenije je nebo i zemlja.

Daj nemoj pricati...covek se svojski potrudio, pa nema on tim od 30-40 ljudi iza sebe kao ovi iz SP-a, da li znas kako je SP prvo izgledao? Ja sam ga prvi put gledao pocetkom 1998. ne bi ti se bas svidjao u to vreme, danasnji SP i onaj od pre skoro decenije je nebo i zemlja.

Koliko sam upoznat South Park i dan-danas crtaju samo Tray Parker i Matt Stone (u Corelu/Maya), a i vecinu voice actinga rade sami. Odgledao sam sve South Park epizode, od prve pa do poslednje nekoliko puta i znam kako je to izgledalo na pocetku, pa mozda zato je meni sve to prosek, jer znam kako se razvijao South Park od prve epizode.

Covek se potrudio, svaka mu cast, ali mene jedva da su nasmejale scene iz filma Jet Set u odnosu na South Park gde sam u nekoliko navrata plakao od smeha (bukvalno) :)

Koliko sam upoznat South Park i dan-danas crtaju samo Tray Parker i Matt Stone (u Corelu/Maya), a i vecinu voice actinga rade sami. Odgledao sam sve South Park epizode, od prve pa do poslednje nekoliko puta i znam kako je to izgledalo na pocetku, pa mozda zato je meni sve to prosek, jer znam kako se razvijao South Park od prve epizode.

Covek se potrudio, svaka mu cast, ali mene jedva da su nasmejale scene iz filma Jet Set u odnosu na South Park gde sam u nekoliko navrata plakao od smeha (bukvalno) :)

Hmmm...ne znam ukusi su razlicit, meni se SP svidja tek u zadnje 2 sezone, ima dobrih fazona, a Jet Set je bas nasa slika i prilika.

Jet Set pomalo podseca na one jadne sinronizacije Matrixa i Kill Bill-a. Medjutim... ima dobrih fora...

*** ovaj sa ping pong lopticom je LUDD :zgran: :zgran: .Sve mi smrdi na montazu:d

Samo je pitanje iz koliko pokusaja je to uspeo ...

Jet Set pomalo podseca na one jadne sinronizacije Matrixa i Kill Bill-a. Medjutim... ima dobrih fora...

Heh, nemoj me vuci za jezik, u zadnjih 15-20 godina ne mogu reci da me je bilo koja animacija ostavila preterano bez daha, ovo sve sto gledam po televizijama i filmovima je komicno i jadno ma kako realno izgledalo, kada sam pre desetak godina prvi put gledao Brain Storm iz 1983. ostao sam blago receno zapanjen, to su pravi umetnici sa znanjem a ne danasnjih par klikova misem i nebulozne kreacije.

http://www.youtube.com/watch?v=OXt0_rD_D2Q

ping pong lik je vrh :d jos radi i big lale trikove haha

Kao što svi znamo You Tube je jedna vrsta zaraze. Možda bi mogli ovde da kačimo neke "must seen" klipove sa You Tube-a. Ako ideja zaživi moglo bi se ovde svega naći.
Ja na YouTube-u uglavnom nalazim smešne filmove, tako da evo 2 vredna gledanja.
http://youtube.com/watch?v=Z4Y4keqTV6w - ovo je po meni must seen video, imam ga i na telefonu i svi koji su ga gledali su oduševljeni
http://www.youtube.com/watch?v=Iys86OcXPY8 - ovo je reakcija jedne devojke dok je gledala film od gore

ovo sam gledao skoro i upišao sam se od smeha. ostalo mi je baš u pamćenju. često ga se setim. a ovo za devojku nisam gledao. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno