Šta je novo?

You Tube linkovi (2007~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
Poslednja izmena od urednika:
Poslednja izmena od urednika:
krivo mi sto ih lav nije pokidao:(
i kad gledam snimke koride uvek se nadam da cje bik pocepati matadora
mamicu im njihovu muciteljsku:cuss:
I meni je krivo ... Jadan lav, trebo im je glave pocepati .... Nadam se da ce ih jednom neka zivotinjka roknuti, mamu im ...

I zvezdini navijaci mogu ovo (ne bas ovako, ali slicno)!
Uh, choveche
preambiciozan si..
ovo je bash bilo preterano dobro izvedeno i trebali bi sigurno meseci, ako ne i godine da se smisli ovako neshto..
Trebamo krenuti pre svega od sloge... A kod nas bi bila fora, jedan neshto pogreshi, svi ostali na njega...

Uh, choveche
preambiciozan si..
ovo je bash bilo preterano dobro izvedeno i trebali bi sigurno meseci, ako ne i godine da se smisli ovako neshto..
Trebamo krenuti pre svega od sloge... A kod nas bi bila fora, jedan neshto pogreshi, svi ostali na njega...
potpuno tacno,pa mi bre ne mozemo da se uklopimo da na jednom koncertu tapsemo svi kao jedan,ovo ostalo je naucna fantastika.

Све је у дисциплини, и ''наши'' би могли то исто само кад би хтели и имали жељу да раде тако нешто. Њима је то у култури, раде они и брдо других ствари, неке занимљиве неке не, док наши омладинци пола по кафићима пола испред дисконта крцају пивџану.

Иначе, ако мало боље погледате, имају и они ту неког ко погреши, али имајући у виду ''резолуцију у којој раде'' ти ''бед пиксели'' се јасно виде једино ако неко жели да их види и посматра само један сектор не би ли ухватио ту грешку.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno