Šta je novo?

You cannot use playstation network with this account (8002A231)

Srky

Čuven
Učlanjen(a)
30.11.2003
Poena
650
Pitanje za sve koji koriste PSN US account:
Da li se josh nekom desila poruka iz naslova? Meni se desilo dva puta s tim shto su mi prvi put skinuli zabranu sa accounta tj. ulogovao sam se bez problema i to je trajalo sve dok opet nisam (kao i prvi put) kupio igre. Otvorio sam US account i prijavio se a laznom adresom u USA jer drugachije ne mozesh da napravish profil i naravno kao i svako (ustvari kao i mozda svako) uplacujem dolare na entropay virtualnu karticu da bih bio u mogucnosti da placam igre na PSN store-u. Prvi put sam kupio par igara i dobio ban, pa onda mail kukanja da mi skinu lock sa accounta (shto su i uradili uz izvinjenje) i bio miran do pre neki dan kad sam opet kupio igre i opet lock!?!

Da li zna neko kako da reshim ovaj problem i da li se to nekom josh deshavalo?
Da mozda ne treba da ugasim postojeci PSN US nalog pa otvorim novi i tako do beskraja, kad kupim igre i kad me banuju da izbrishem stari i otvorim novi?

Inache imam i UK account koji radi besprekorno, ali na PSN kartice, shto je smor, zbog naruchivanja istih (hteo bih i ja preko shopto.net da kupujem instant code, ali ne mogu, a zashto? Ne znam. Jer onih 30 dana koriscenja iste debitne kartice kao uslov za kupovinu instant-a su proshli pre 3 meseca uz redovne kupovine sa sajta)

Jel zna neko da li na EU PSN store-u primaju entropay ili mozda bilo kakvu debitnu karticu (tipa VISA Intesa Internet) jer mi je zaista smaranje da se bavim US account-om i rebanovanjem sa istog?

pliz help...

ekipo? jel moze neka pomoc? nije valjda da sam jedini baksuz?!?

Ja jos nisam cuo za tako nesto, a sto se tice ovog poslednjeg pitanja, nazalost ne mozes iz Srbije nikako da kupujes na EU PSN-u, osim instant kodova i PSN kartica, sto mi opet nije jasno zasto ne mozes da ih pazaris.

Poslednja izmena:
Ja jos nisam cuo za tako nesto, a sto se tice ovog poslednjeg pitanja, nazalost ne mozes iz Srbije nikako da kupujes na EU PSN-u, osim instant kodova i PSN kartica, sto mi opet nije jasno zasto ne mozes da ih pazaris.

PSN card od 20 funti mogu ali ne isplati mi se.. od 50 funti traze neke verifikacije shta znam a instant code ne mogu da uzmem i ako kupujem redovno preko shopto.net.. ni meni nije jasno slao sam mailove ali bez odgovora.. :trust:

Nazad
Vrh Dno