Šta je novo?

YotaPhone - Ruski iPhone?

• Začetnik teme Začetnik teme bmibmc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bmibmc

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2011
Poena
390
Citam neki dan, Putin poklonio Djinpingu ovaj telefon i zainteresuje me da pogledam o cemu se radi.
http://yotaphone.com/gb-en/product/yotaphone/

Ono sto ga izdvaja iz mora uredjaja je elektronski papir ekran na poledjini uredjaja koji prikazuje staticnu sliku i po prazenjenju baterije.

400€ za ajfonliki Android sa dva ekrana. Vredi li?

Ideja korišćenja tog elektronskog papira kao sekundarnog displeja na telefonima, meni se baš sviđa. Ne znam da li ima još nekih modela sem te Yote?!? O njoj se priča već odavno, ali teško se nalazi na tržištu. Obrat'te pažnju da se na Gsmarena ni ne spominje.

Jako mi se svidela ideja, ne znam gde sam je video, elektronski papir touch screen displej na spoljašnosti futrole telefona, one što se otvara k'o sveščica. 🙂

A naslov ove teme je toliko besmislen da će verovatno sprečiti većinu da uopšte zavire u nju. Kakve Yota ima veze sa iBilo.šta?!? Čak i ne liče. A odmah stvara flame temu.

To je bio naslov u nekom novinskom clanku gde je vest objavljena. Verovatno se mislilo na kvalitet izrade kucista kad ga je taj neko tako uporedio ili je smislio naslov da zainteresuje slucajno citaoca.

Ajde promenite naslov teme. I pročistite par postova gde se žalimo na naslov.

Telefon je zanimljiv, vrlo inovativan, drugačiji od svega na tržištu, redak koji bih baš baš želeo da probam. A naslov teme je takav da će svako normalan (ko ne želi učešće u flame-ju) da je zaobiđe.

Nazad
Vrh Dno