Šta je novo?

Yoho / Sposta watch / MO6166-03

AtiRage

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2002
Poena
620
Danas mi stigao poklon od ananas-a u obliku smart watch-a u kutiji bez ikakvog punjaca ili kabla. Razbijam glavu ceo dan kako se puni ili pali posto nema ni fizicka dugmad. Tu je i uputstvo na vise jezika (od kojih fali srpski) i gde nije ilustrovano ili opisano kako se zapravo puni ili pali ovo cudo.

Istragom tj. potragom sa dosao do ovog videa:

U sustini se skine jedna narukvica (silom se vuce od sata) i tu je sakrivena USB A uticnica koja se onda ubode u punjac/kompa gde-god.

Sat se odmah upalio i nisam jos stigao da mu skinem aplikaciju i isprobam ostale funkcije

Upravo mi stigao isti sat kao poklon od Ananasa. Koja glupost da se ovako puni :D Hvala veliko!

Isto, stigao i kod mene. Uglavnom, ima jedno polje za input (na donjem delu ekrana - touchscreen).
Prolazak kroz meni - prebacuje se između opcija na klik, a na duže držanje se ulazi u meni.
Aplikacija: ja skinuo onu iz uputstva, uradio sync vremena i datuma, prebacio novu temu (užas je aplikacija).
Opcije: merenje koraka, pritiska, procenta kiseonika. Ne znam koliko je tačno, deluje ok za mene.

Iskreno, ništa specijalno. Al eto kao nek ima, šta znam

Posle koliko vam je stigao sat, ja narucih pre nedelju dana nesto, proizvod stigao ali sat nije? :D

Vrh Dno