Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ovo je on slikao u aplikaciji ta ponuda za besplatan voyo pod određenim uslovima je od početka ista ponuda i za SBB i yettel korisnike. Nema nikakve nove ponude i obaveštenja ni na jednom sajtu.Net TV Basic VOYO bez nadoknade tokom promotivnog perioda od 4.11.2024. do 31.10.2026. Dok je za Net TV Premium bez ikakvog datuma dostupno besplatno tokom cele UO. SBB i yettel stari paketi nemaju tu ponudu.
Ne mogu da nadjem da li je bilo spomenuto ali samo na yettel hipernet ne mogu da pristupim audiobookbay. Potrazim "yettel audiobookbay" i jedan od rezultata mi je yettelov bookmate https://www.yettel.rs/sr/privatni/usluge/digitalni-servisi/bookmate . Jel moguce da yettel blokira audiobookbay da bi promovisao svoj bookmate?
Jesu li menjali pravila u vezi sa Yetel tv aplikacijom i boxom? Na boxu neće da mi pusti nijedan kanal sa moje ip adrese, a aplikacija bez objašnjenja ništa ne pušta samo crno, a vidim sve kanale i meni. Inače na SBB internetu sam i do danas je radilo normalno.