Šta je novo?

Yettel Hipernet

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pričao sam juče sa monterom optičkog neta i spomenuo sam da neki lokalni provajder u temerinu ima opciju pretvaranja optičkog signala u koaksijalni, pa svaki DVB-C televizor sa karticom može da primi signal nativno. Rekao mi je da su imali nedavno obuku baš za to, tako da će verovatno Yettel imati i to u ponudi. Biću sigurni korisnik ako to uvedu.

Šta? 😂 Pa tako i radi Supernova i SBB na optici, iz ONT uređaja ide koaksijalni kabl do TVa, sumnjam da će Yettel to uvoditi, oni imaju samo OTT uslugu...

Nema šanse da Yettel to uradi.

Zakupci na mts infrastrukturi imaju samo "Bitstream" pristup - 5 VLAN-a za:
  • Internet / OTT televiziju
  • VoIP za fiksni telefon (skupo ali garantovan protok)
  • Muilticast IPTV (da mogu da naprave uslugu kao Iris)
  • Upravljanje ONT uređajem
  • Upravljanje ruterom

Šta yettel nudi za nove korisnike, ne nađoh skoro da je neko pisao?
Ustvari za korisnike koji bi prešli sa mts optike na yettel net+tv?

U petak potpisana obnova ugovora, 6 meseci 50%, ostatak full trenutna cena za net tv basic. Zadrzao oba set top box-a za 1rsd tokom novog ugovora. Nisam zeleo da podnosim zahtev za raskid pre i da trazim mts ponudu.

Pitanje - kako se uskoro selim, a proverili smo i moguce je preseliti Yettel uslugu na novu lokaciju, treba mi preporuka za mesh sistem. Hteo bih da pokrijem 2 stana (1 dupleks + 1 sprat iznad, vertikala u zgradi). Sprat iznad bi se redje koristio tokom godine. Da li je na svakom nivou potrebno posebno staviti po 1 uredjaj i iskljuciti Yettel wifi na ruteru?

Nisam, nazalost. Trebalo je da podnesem zahtev za raskid 30 dana ranije, sto sam propustio. Kasno sam se setio da se bavim obnovnom (tek prekjuce) i trazim veci popust, a zeleo sam da izbegnem mts skoro po svaku cenu.
Verujem da moze da se iznudi bolja ponuda najavom raskida, na vreme.

Poslednja izmena:
Dobro su te ošišali 😁

Nazad
Vrh Dno