Šta je novo?

Yettel Hipernet

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najbolje da odlučiš prema mogućnostima i potrebama, meni nijedan ruter nije dobro prolazio kroz taj betonski zid pa sam na kraju odradio mesh instalaciju sa 2 xiaomi ax3200.

Prolazi ovaj Yetelov kroz beton, ruter nam je na medjuspratu mi u prizemlju, stb prikacen na wifi ne secka signal, hvatamo signal i u prizemlju i sprat iznad.

Yettel рутер врло солидан, у великом стану од 100-ак квадрата са доста бетона покрива скоро све осим једног ћошка у соби. Уз то ради стабилно и брзо.

Sinoc sestra podnela zahtev za raskid, pre 20tak minuta je zvali, dobila 12 mes 1 din ostalo 4400.

Ja podneo 24. i niko nista još uvek, a i signal i dalje prisutan

Ja podneo u subotu i večeras odoh da se razdužim, ne stigoh juče zbog posla.
Došli smo do toga da nam internet sa nat ip u najjeftinijoj varijanti košta 30 evra.
Družimo se uskoro na temi drugog provajdera. 😊

Poslednja izmena:
Jesi li te zvali da se razdužiš ili samoinicijativno radiš? Meni rekoše da će da zovu, tek onda razduživanje, tako da se držim toga...

Jesu jesu, sve smo se dogovorili.

Danas je 01.07. I dalje ide tv (pretpostavljam i internet) signal i niko me nije zvao radi razduživanja opreme.

U Yettel aplikaciji već piše uvećana cena za i dalje aktivan optički paket, iako je blagovremeno podnet zahtev za raskid ugovora zbog najavljenog poskupljenja.

Ne mogu da izmenim gornju poruku.

Da li je još neko u ovoj situaciji?

Nesto nije uradjeno kako treba, zovu najkasnije naredni dan, nakon potpisivanja zahteva za raskid.

Zvali su me pre podne i primetio sam propusten poziv, nakon toga mi je poslat sms da su me zvali u vezi mog zahteva. I sledeći dan sam ponovo imao poziv na koji sam uspeo da odgovorim.

Poslednja izmena:
Slicna prica kod mene, podneo zahtev online pre par dana, preuzeo file, istampao, popunio, potpisao, i prilozio ga kao dokument. Niko da pozove. Juce sa posla, oko pola 5 popodne svratio do poslovnice, platio racun i podneo zahtev. Zvala devojka iz call centra oko pola 7 sa ponudom, kaze moramo danas da zatvaramo da se ne udje u novi mesec. Inace rade do 17h, juce su radili do 22h.
12m 1din, 12 meseci 3500 msm da je rekla. Samo net.

i mene interesuje sta ce mi nude za uo u avgustu kad istice inace imao sam onaj od 30meseci gde je bilo 12m za 1din.Plus sto uvodim na jos jednoj lokaciji ali samo net a ovde imam net i tv

Nazad
Vrh Dno