Šta je novo?

Yettel Hipernet

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam potpisao 12x1 i 12x3500 RSD samo net.

Meni su maksimum nudili u A1 6 Meseci po dinar onda 18 Meseci full cena zato sto je MTS optika u zgradi.

drustvo.. psoto mi je istekao ugovor sa EON SBB pre mesec i koji dan. Razmisljam se sta da radim dalje - da li da predjem i potpisem za Yettel ili da ostanem na ovom SBB pa dokle traje?

Kakvi su vasi utisci sada,kada su kupili SBB,odnosno, kako ste zadovoljni ili ne sa brzinama i ponudom? Trenutno na SBB net imam 600mbps, dok na Yetell sajtu stoji 500mbps....

Hvala

drustvo.. psoto mi je istekao ugovor sa EON SBB pre mesec i koji dan. Razmisljam se sta da radim dalje - da li da predjem i potpisem za Yettel ili da ostanem na ovom SBB pa dokle traje?

Kakvi su vasi utisci sada,kada su kupili SBB,odnosno, kako ste zadovoljni ili ne sa brzinama i ponudom? Trenutno na SBB net imam 600mbps, dok na Yetell sajtu stoji 500mbps....

Hvala
Samo EON van mreze imas ili i njihouv kablovski internet ili sbb optiku?

Da li je neko tražio i uspeo da dobije svih 24 meseca 50% na yettel sve. Sa 50% popusta mobilna tarifa net i TV kad se još preračunaju i cene digitalnih servisa koje možeš aktivirati to može da bude prihvatljiva ponuda.

prelistaj u nazad, neko je rekao da je dobio nesto slicno, ako se dobro secam 12m po 1din i ostatak 50% ili tako nesto

Samo EON van mreze imas ili i njihouv kablovski internet ili sbb optiku?
Od uvek sam bio na SBB sve ove godine decenije,... znaci njihov NET i TV/kablovska nekad. Posto je zgrada nova iz 2021, Opticki je net. Brzina 600

Od uvek sam bio na SBB sve ove godine decenije,... znaci njihov NET i TV/kablovska nekad. Posto je zgrada nova iz 2021, Opticki je net. Brzina 600
Drugaru su dali na sbb optici 12m za 1din i EON umesto yettel tv.

Mene su zvali povodom zahteva za raskid, imao sam 18m po dinar do avgusta, za nastavak saradnje ponudili 12m po dinar, 12m puna cena. Na drugoj lokaciji sam imao onu akciju za 1650 din, tu su mi nudili takođe 12m po dinar, 12m puna cena, ali mi se nije isplatilo pa sam raskinuo.

Koliko li ce jos dugo eon da drze i placaju licencu... Kolegi rekli u sbb poslovnici da od oktobra objedinjuju podrsku, da ce sve da bude pod yettelom.

Koliko li ce jos dugo eon da drze i placaju licencu... Kolegi rekli u sbb poslovnici da od oktobra objedinjuju podrsku, da ce sve da bude pod yettelom.
sto bi u prevodu znacilo sta? ako sad "obnovimo" neki deal sa SBB, onda u oktobru sledi novi ili prebacivanje na Yettel pod drugim uslovima?

Nadam se da nece ugasiti EON aplikaciju posto je njihova totalni krs.

Net TV Basic sa e računom je sad koliko vidim 4099 din. Sa poskupljenjem ide na 4399 din. Ako se podnese zahtev za raskid, koliko vidim, može da se dobije 12m za dinar, i 12 m po novoj ceni 4399 din?
Sestra je u Yettelu, gledam sta je najbolje za nju. Ima ponudu za A1, 9m dinar i 15 meseci 2700 din za net samo 300/150 jer tv joj ni ne treba. Jel to najbolje sto Yettel moze da joj ponudi za ostanak?

sto bi u prevodu znacilo sta? ako sad "obnovimo" neki deal sa SBB, onda u oktobru sledi novi ili prebacivanje na Yettel pod drugim uslovima?
Samo kazem sta sam cuo, a nema mi logike da dugo placaju licencu za eon ako "imaju" svoj softver (koji je uzas).

Meni su na prvu ponudli 12x1 i 12x3500
Net TV Basic sa e računom je sad koliko vidim 4099 din. Sa poskupljenjem ide na 4399 din. Ako se podnese zahtev za raskid, koliko vidim, može da se dobije 12m za dinar, i 12 m po novoj ceni 4399 din?
Sestra je u Yettelu, gledam sta je najbolje za nju. Ima ponudu za A1, 9m dinar i 15 meseci 2700 din za net samo 300/150 jer tv joj ni ne treba. Jel to najbolje sto Yettel moze da joj ponudi za ostanak?
Meni su na prvu ponudli 12x1 i 12x3500 nisam se dalje cenkao, ispadne 1750 din na 24m. Neko je mozda dobio vise ali meni je i ovo ok

Nazad
Vrh Dno