Šta je novo?

Yettel Hipernet

Basic TV paket bez N1 i Nove? To je nešto novo! :(

Moguće da Basic ima N1 i Novu S, nisam se nešto udubljivao. Zanimale su me samo Arene a u Basic paketu nema Arena Premium 1-5 kao i Arena Tenis i Arena Adrenalin.

Izvinjavam se svima.

Bile su neki dan na njihovom sajtu pa su ih sklonili. Doduše pisalo je test pored liste. :)

Zalkučani N1 i Nova S kao i nove Arene Premium 4 i 5 kao i Adrenalin i Tenis.

M paket.

Zna li neko može li Yetel Box da se koristi samo kao android Box, za aplikacije. Pozajmio sam jedan pre nekoliko meseci međutim pre par dana nije hteo učita početnu
stranu pa sam ga restartovao i sada mi traži da postanem Yettel korisnik, ima qr kod da se prijavim a pojma nemam koje su korisničko ime i lozinka ( mislim da ni vlasnik ne zna a mrzi me da ga cimam). Može li da se taj korak zaobići pa da ga koristim kao običan Box jer imam instalirane aplikacije na njemu?

Još nisu pustili sve kanale na Basic, kako ga zovu. Koliko vidim N1 i Nova bi trebalo da budu na Basic paketu.

Ovo je klasicno poskupljenje, i ponasanje novog vlasnika koji bi da odmah krene da zaradjuje na max. Kao neko ko ne gleda tv skoro uopste, ostacu na postojecem M paketu ako bude moguce jer mi je on najmanji izdatak. Arene me ne zanimaju, bilo bi dobro da su dodali n1, ali za sad imam preko eona pozajmeljnog, pa nek traje dokle traje. Ali da prelazim na paket za 4200 dinara ne pada mi na pamer. A buducnost je prelepa, mts i yettel u dogovoru dele plen.

Da li je slučajno da istog dana mts ubaci 4 nove arene a yettel nove kanale po prigodnim cenama?

Deluje da postojeće korisnike ne diraju tokom trajanja ugovora, no videćemo. Lako ćemo raskinuti ugovore ako se to desi.

Nova lista kanala je na web sajtu ali ništa za sada na TV. Stara yettel aplikacija još. Ako ništa mislio sam da ce to smeće da zamene sa Eon aplikacijom.

Cinestar kanala nema ni u premium paketu, toliko da će biti ista ponuda kao SBB ili će ih i SBB izbaciti.

Nema ni u novim Yettel paketima svih TV kanala koji su u SBB novim (a i starim) paketima. Mislim da još neko vreme neće ni biti......

"Novi tarifni paketi dostupni su novim i svim postojećim Yettel i SBB korisnicima koji žele da pređu na ovu ponudu. Kanali će biti dostupni odmah nakon što postojeći korisnik promeni paket, odnosno nakon što se novom korisniku instalira usluga."
Kako ja ovo razumem, stari korisnici će zadržati postojeće kanale, a za nove kanale mora se potpisati novi ugovor. Ovo gore je citat iz "Danasa".

Ok, samo nema veze sa internetom. Ima tema za tv.

Samo da ponovim pitanje pošto očigledno svi raspravljaju o novim kanalima:
zna li neko može li Yetel Box da se koristi samo kao android Box, za aplikacije? Pozajmio sam jedan pre nekoliko meseci međutim pre par dana nije hteo učita početnu
stranu pa sam ga restartovao i sada mi traži da postanem Yettel korisnik, ima qr kod da se prijavim a pojma nemam koje je korisničko ime i lozinka ( mislim da ni vlasnik ne zna, a mrzi me da ga cimam). Može li da se taj korak zaobiđe pa da ga koristim kao običan Box jer imam instalirane aplikacije na njemu?

potraži/otvori temu za Yettel box, kao što postoje za EON box i Iris box.

"Novi tarifni paketi dostupni su novim i svim postojećim Yettel i SBB korisnicima koji žele da pređu na ovu ponudu"

Da li ovo znaci da mogu sa sbb-a da predjem na yettel bez penala? (iskljucivo zbog brzine upload-a posto sam na coax-u)

Vrh Dno