Ni to ne vredi, napisao istu odmah nakon prvog računa kada sam na istom video pogrešan datum ugovorne obaveze, kod njih važi koncept "obračunskog perioda", tj kada stoji X meseci po dinar računaju X obračunskih perioda gde ob.period može biti bilo šta od 1 do 31 dan. Tako da biće odbijenica i kod pravovremene žalbe u pisanom obliku, tj. obavezno mora da se eskalira ka Ratelu.Moze da se salje zalba/prigovor za to, da ne racunaju tih pola meseca kao da je ceo...
To sam skoro cuo od lika u yettelu... Ali to verovatno mora u pocetku u prvih ne znam koliko dana, ne posle 9 meseci![]()
Tako je otpisuju taj mesec, ali to mora da uradi onaj gde si potpisao ugovor.Moze da se salje zalba/prigovor za to, da ne racunaju tih pola meseca kao da je ceo...
To sam skoro cuo od lika u yettelu... Ali to verovatno mora u pocetku u prvih ne znam koliko dana, ne posle 9 meseci![]()
Poz, procitao sam ovu temu malo i nasao sam da Yettel koristi dinamicke ip adrese koje su iz CGNAT-a
e sad, imam zanimljiv problem oko igrica
naime, ja sam na kucnoj Yettel optici sa dinamičkom IP adresom, server za igrice je isto na Yettel optici ALI sa statickom ip adresom
urađen je port forwarding na ruteru i sve šljaka sa ostalih internet provajdera
ALI ja sa moje dinamičke Yettel IP adrese ne mogu da se spojim na server koji ima Yettel statičku IP adresu
A kada moj lokalni računar nakačim na Yettel mobilni internet, mogu da se spojim na taj server
Ima li neko ideju šta oni rade tamo kad imam ovakav problem?
Ne kontam zašto yettel ne želi da zadrži pretplatnike, trenutno daju ubedljivo najgoru ponudu za obnovu ili nove korisnike.
Voleo bih da ostanem kod njih jer mi sad ističe ugovor, da ne menjam ništa, ali ovo što su napumpali cene i sada daju kao 50% 12 meseci veze nema. Ostali nude i dalje 12m za 1din, mts nudi 14mes za 1 din
To sto ti zoves switch je optical network terminal (ONT). Izguglaj model…Da li Yettel daje od opreme za opticki internet ONT ruter? Iznajmio sam stan sa postojecom Yettel optikom, ali od uredjaja ima switch u koji ide opticki kabl i od njega ide lan do yetellovog rutera? Prvi put koristim Yettel, i vise mi poverenje uliva ONT ruter direktno povezan na optiku, nego ovaj switch. Ima upload latenciju od 100-150.
Pitanje, da li imaju ruter koji ima ONT, ili imaju samo kao odvojen uredjaj. MTS daje ruter koji ima integrisan ONT.To sto ti zoves switch je optical network terminal (ONT). Izguglaj model…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari