Šta je novo?

Yettel Hipernet

A zasto vise ne rade apk na ftv? Ranije sam koristio bez problema, to su apk vadjeni iz samog boxa ako sam dobro skapirao. Ovde su kolege kacile te apk fajlove.

Upravo sam uzeo Yettel na 24 meseci 1600 din mesecno. Konacno sam se otkacio od Mts-a. Hvala akviziteru Yettel-a Nesi iz Zemuna. Dogovor je bio brz i jednostavan. Profesionalno i objasnjeno sve do detalja.
istog smo akvizitera imali sa tim što je on meni dao 22x1650

Sve zavisi kada ste potpisivali ugovore , ja sam isto dobio 22x1600 a potpisao sam 8 januara , ovi kasnije sto su potpisali dobili su jos dva meseca upola cene
Nije strasna razlika
Ali Neša ne može da radi obnovu ugovora po novome .

Ako nekoga zanima kako izvući PPP username i password za rutere koji nisu ZTE ZXHN H298Q, npr. ZTE ZXHN H3600P, uspeo sam na sledeći način - uključite WAN port rutera u Linux računar (ili Raspberry Pi) koji ima ethernet port (u ovom slučaju eth0) pa pokrenite ove komande:
Bash:
printf "require-pap\nlcp-echo-interval 10\nlcp-echo-failure 2\nnomagic\nnopcomp\nnoaccomp\n" > /etc/ppp/pppoe-server-options
printf "auth\nshow-password\ndebug\nlogfile /var/log/pppoe-server-log\n" > /etc/ppp/options
ip link add link eth0 name eth0.710 type vlan id 710
ip link set eth0.710 up
pppoe-server -L 10.0.0.1 -R 10.0.0.100 -I eth0.710
Onda uključite ruter i posle nekog vremena u fajlu /var/log/pppoe-server-log pojaviće se lozinka ovako otprilike:
Kod:
rcvd [LCP EchoRep id=0x0 magic=0x0]
rcvd [LCP EchoReq id=0x0 magic=0x0]
sent [LCP EchoRep id=0x0 magic=0x0]
rcvd [PAP AuthReq id=0x1 user="[email protected]" password="xXxXxXxXxXxX"]
sent [PAP AuthNak id=0x1 "Login incorrect"]
PAP peer authentication failed for [email protected]
sent [LCP TermReq id=0x2 "Authentication failed"]
rcvd [LCP TermReq id=0x3 "Failed to authenticate ourselves to peer"]
sent [LCP TermAck id=0x3]
rcvd [LCP TermAck id=0x2]

Za Hisense ne postoji iz Vidaa kažu u drugoj polovini godine

Kada se otvori npr. Max aplikacija na Vidaa OS-u... ima mnogo više opcija i sadržaja, nego na STB uređaju. Verujem da će i Yettel TV aplikacija na Vidaa bolje raditi nego njihov STB uređaj.

Uvedena mi je danas optika. Čista desetka za brzinu i pedantnost. E sad zvao sam podršku da mi daju kredencijale da svoj ruter prebacim u bridge mode bez njihovog ZTE h3600p, međutim reče mi čovek da mogu oni da podese bridge ali da moj ruter ide zte-a i da on druge kredencijale ne može da mi pošalje.
Jesam naleteo na neukog ili je stvarno tako? Ne bih da se petljama sa linuxom i kojekakvim hakovima ako ne moram.

Drugo pitanje, zašto Tesla android TV sa android 11 ne vidi aplikaciju Yettel TV Serbia ali vidi Mađarsku i Bugarsku? Piše da nije podržano iako je na listi podržanih

Prilozi

• IMG20250219184504.jpg
    IMG20250219184504.jpg
    114.9 KB · Pregleda: 28
Ako nekoga zanima kako izvući PPP username i password za rutere koji nisu ZTE ZXHN H298Q, npr. ZTE ZXHN H3600P, uspeo sam na sledeći način - uključite WAN port rutera u Linux računar (ili Raspberry Pi) koji ima ethernet port (u ovom slučaju eth0) pa pokrenite ove komande:
Bash:
printf "require-pap\nlcp-echo-interval 10\nlcp-echo-failure 2\nnomagic\nnopcomp\nnoaccomp\n" > /etc/ppp/pppoe-server-options
printf "auth\nshow-password\ndebug\nlogfile /var/log/pppoe-server-log\n" > /etc/ppp/options
ip link add link eth0 name eth0.710 type vlan id 710
ip link set eth0.710 up
pppoe-server -L 10.0.0.1 -R 10.0.0.100 -I eth0.710
Onda uključite ruter i posle nekog vremena u fajlu /var/log/pppoe-server-log pojaviće se lozinka ovako otprilike:
Kod:
rcvd [LCP EchoRep id=0x0 magic=0x0]
rcvd [LCP EchoReq id=0x0 magic=0x0]
sent [LCP EchoRep id=0x0 magic=0x0]
rcvd [PAP AuthReq id=0x1 user="[email protected]" password="xXxXxXxXxXxX"]
sent [PAP AuthNak id=0x1 "Login incorrect"]
PAP peer authentication failed for [email protected]
sent [LCP TermReq id=0x2 "Authentication failed"]
rcvd [LCP TermReq id=0x3 "Failed to authenticate ourselves to peer"]
sent [LCP TermAck id=0x3]
rcvd [LCP TermAck id=0x2]
Nisam uspeo da ispratim :D
Dobijam pppoe-server command not found. Probao sam da instaliram ppp (vec postoji) pppoe i druge pakete ne bi li neki prepoznao, ali nista. Mozda se ne prepoznaje kao globalna komanda pa je potrebno koristiti tacnu adresu do fajla, ali nisam nasao i iskreno, mrzelo me da se dalje gnjavim, zvao sam podrsku i nakon malo ubedjivanja dobio podatke na mail.
Lik mi je prvo trazio da predjem na staticku adresu da bi mi prebacili ruter u bridge jer drugacije ne moze. Mozda sam ga dovoljno smorio, a mozda me nakon nekog vremena razumeo sta trazim. Ruter je na kraju stvarno prebacen u bridge mode i dobio sam podatke na mail.

Nisam uspeo da ispratim :D
Dobijam pppoe-server command not found. Probao sam da instaliram ppp (vec postoji) pppoe i druge pakete ne bi li neki prepoznao, ali nista. Mozda se ne prepoznaje kao globalna komanda pa je potrebno koristiti tacnu adresu do fajla, ali nisam nasao i iskreno, mrzelo me da se dalje gnjavim, zvao sam podrsku i nakon malo ubedjivanja dobio podatke na mail.
Lik mi je prvo trazio da predjem na staticku adresu da bi mi prebacili ruter u bridge jer drugacije ne moze. Mozda sam ga dovoljno smorio, a mozda me nakon nekog vremena razumeo sta trazim. Ruter je na kraju stvarno prebacen u bridge mode i dobio sam podatke na mail.
Ako ti je ZTE prebačen u bridge onda iza njega ide tvoj ruter?

Pozdrav svima. Zna li neko gde može da se skine najnovija aplikacija za Android tv pošto je moj uređaj ne vidi u prodavnici? Kupio sam aplikaciju da je testiram pre nego što potpišem ugovor.

Ako ti je ZTE prebačen u bridge onda iza njega ide tvoj ruter?
To je njihova ideja iako totalno besmislena jer taj ruter onda ima samo funkciju autentifikacije na mrezu, a te podatke sam svakako dobio na mail.
Taj sistem ima smisla sa home gateway uredjajima kao sto su kod mts i sbb gde opticki/koaks kabl ulazi u uredjaj i ne moze se izbaciti pa se prebacuje u bridge.
yettel ima odvojeni ONT i ruter gde ont sluzi za vezivanje na njihovu infrastrukturu, a onda ruter moze bilo koji.
Ovo je kao kada bi za vodu stavio ventil na ventil pa onda na to slavinu.

Slažem se, to sam i ja pokušao objasniti liku u korisničkoj podršci ali ne vredi.
Uglavnom oni su ti prebacili ZTE u bridge I poslali kredencijale? Da probam tako sutra onda :/

Slažem se, to sam i ja pokušao objasniti liku u korisničkoj podršci ali ne vredi.
Uglavnom oni su ti prebacili ZTE u bridge I poslali kredencijale? Da probam tako sutra onda :/
Tako je.
Sada je yettel ruter neupotrebljiv samostalno ako bih za test hteo da iskoristim njihov.
Verovatno cu moci da uradim factory reset koji mozda vrati default podesavanja bez bridge rezima.
Bitno je da "kredencijali" mogu bez staticke adrese. Upotrebi taj izraz jer im je to izgleda zvanicno u algoritmu koji koriste prilikom podrske, a i mail subject se tako zove.

Pozdrav svima. Zna li neko gde može da se skine najnovija aplikacija za Android tv pošto je moj uređaj ne vidi u prodavnici? Kupio sam aplikaciju da je testiram pre nego što potpišem ugovor.
nidje veze sa time sto pise. Kazu da moze i za hisense app, navode xiaomi box... Ma uzas

Poslednja izmena:
Tako je.
Sada je yettel ruter neupotrebljiv samostalno ako bih za test hteo da iskoristim njihov.
Verovatno cu moci da uradim factory reset koji mozda vrati default podesavanja bez bridge rezima.
Bitno je da "kredencijali" mogu bez staticke adrese. Upotrebi taj izraz jer im je to izgleda zvanicno u algoritmu koji koriste prilikom podrske, a i mail subject se tako zove.

nidje veze sa time sto pise. Kazu da moze i za hisense app, navode xiaomi box... Ma uzas
Na xaomi ga ima al za teslu nema. Čudno baš

I ja imam s 906 i mi box. Nejasno skroz.
Na mi box lepo radi ovako ali tesla mi je primaran uređaj.

uspeo i ja sada na xiaomi da instaliram. Isti taj apk ne radi na firetv. Mada to smo i znali, ali uzeo da probam.
Zabuna nastaje i kod viska aplikacija. postoje yettel tv i yettel tv srbija.
Nigde nema objasnjenja sta je za mobilne uredjaje sta je za android tv uredjaje.

Ja sam razmenio par poruka preko messengera, možda proslede nekom. Uglavnom instalirao sam ručno aplikaciju sa https://apkcombo.app/yettel-tv-serbia/rs.yettel.tv/download/apk ona od 44mb i evo gledam Premier ligu redovno
na kom uredjaju?

uspeo i ja sada na xiaomi da instaliram. Isti taj apk ne radi na firetv. Mada to smo i znali, ali uzeo da probam.
Zabuna nastaje i kod viska aplikacija. postoje yettel tv i yettel tv srbija.
Nigde nema objasnjenja sta je za mobilne uredjaje sta je za android tv uredjaje.

na kom uredjaju?
Tesla S906. Za fire tv probaj onu combo apk pa instaliraj preko combo installera

Probao jos ranije, nije uspelo.
probao sam .17, .39 i .43 verzije.
Pali se app normalno, ali umesto da prikaze kod za autorizaciju preko weba, nudi da se ulogujem nakon cega kaze da je losa sifra.
Bilo bi mi lakse da ne radi uopste pa da kazem da ne podrzava. Ovako kada radi i sigurno moze da radi jer je neka stara verzija funkcionisala, nervira me. Uveren sam da je par klikova resenje problema sa njihove strane

Mislim da ni oni sami ne znaju odakle svi ti gremlini iskaču. A sama app je dosta kilava. Nema tu krpačenja samo nova svedenija aplikacija napisana ispočetka
Jesi spojio drugi ruter na kraju koristeći kredencijale umesto zte-a?

FireTV OS podrska za ytv nije bila ni u najavi…
A ko ima android tv os ili google tv os uredjaj sa google play, a ne moze da pronadje ytv sa pretragom na play store, moze da proba apk sa mirror sajtova i radice… jedino je gnjavaza azuziranje jer mora opet sa mirrora.

Mislim da ni oni sami ne znaju odakle svi ti gremlini iskaču. A sama app je dosta kilava. Nema tu krpačenja samo nova svedenija aplikacija napisana ispočetka
Jesi spojio drugi ruter na kraju koristeći kredencijale umesto zte-a?
Tako je.

Da li postoji verzija Yettel TV Srbija apk koja radi na Iris hp4024 boxu, android 9? Ako neko ima link ka aplikaciji, mnogo bi mi lomogao. Hvala!

Rajko mi je sinoc poslao kredencijale brze nego Yettel i svaka mu cast na tome, a Yettel sam toliko smarao da su na kraju posustali i poslali putem maila :) ZTE izbacen, povezan Mercusys MR47BE.
Ono sto je primetno u odnosu na MTS, jeste da su azurni gde god da im pisete. Bilo to na FB, mail ili poziv call centru gde se veza sa operaterom dobija gotovo odmah. MTS nocna mora, ceka se po sat vremena na operatera, juce mi odgovorili na zahtev za IDP na messenger... rasulo. Nadam se da ce Yettel ostati tako azuran i u buducnosti kad se poveca broj korisnika.
Da li postoji verzija Yettel TV Srbija apk koja radi na Iris hp4024 boxu, android 9? Ako neko ima link ka aplikaciji, mnogo bi mi lomogao. Hvala!
idi na apkcombo i skini verziju od 44mb

I meni to treba
Rajko mi je sinoc poslao kredencijale brze nego Yettel i svaka mu cast na tome, a Yettel sam toliko smarao da su na kraju posustali i poslali putem maila :) ZTE izbacen, povezan Mercusys MR47BE.
Ono sto je primetno u odnosu na MTS, jeste da su azurni gde god da im pisete. Bilo to na FB, mail ili poziv call centru gde se veza sa operaterom dobija gotovo odmah. MTS nocna mora, ceka se po sat vremena na operatera, juce mi odgovorili na zahtev za IDP na messenger... rasulo. Nadam se da ce Yettel ostati tako azuran i u buducnosti kad se poveca broj korisnika.

idi na apkcombo i skini verziju od 44mb
Koja je to verzija?

Nazad
Vrh Dno