jel si probao moj postupak koji sam ti napisao ?Hvala ti na odgovoru, ja sam mislio da oni podrzavaju sve popularne modele telefona ali eto ipak ne.
Nisam, svakako cu uskoro ici u prodavnicu pa cu ih tamo smaratijel si probao moj postupak koji sam ti napisao ?
tamo ti nece ručno aktivirati VoLTE ako vide da fizički kod sebe nemaš podržan uređajNisam, svakako cu uskoro ici u prodavnicu pa cu ih tamo smarati
Ovo i ja mislimJa mislim da za Xiaomi telefone oni nisu ništa uradili već je to došlo sa apdejtom na Android12 ili MIUI13.
Nisam zalazio u ovaj podforum, ali kad sam video tvoj post, tj kad si spomenuo spisak, ono čime sam se ja vodio ovih dana pokušavajući sebi da omogućim VoLTE preko registracije i onih mbn fajlova za konfiguraciju modema u uređaju (uzimajući mbn fajlove koje su ljudi uploadovali na netu sa raznih snapdragon uređaja) jeste ovaj spisak koji mi je neko na mađarskom forumu prosledio, pa ako nekome zatreba (ne garantujem da ijedan spisak uređaja koji mađarski Yettel podržava za VoLTE isti kao kod našeg Yettela):jeste do njih, podrzavaju malo modela za VoLTE uslugu i pitanje je kada ce i da li ce dodavati podrsku i za starije modele ili samo za novije.. Bilo bi lepo napraviti spisak modela na kojima provereno i dobro radi, i spisak modela na kojima radi VoLTE ali zeza SMS.. pa staviti taj spisak na pocetak teme, jer su sklonili sa njihovog sajta listu podrzanih modela. da li se moderacija i ostali slazu sa time..? Da nabrojimo na kojim modelima radi pa ubacujte i azurirajte spisak na pocetak teeme.
evo meni radi bez problema VoLTE (i SMS) na modelu
Samsung Galaxy A52 (SM-A525F/DS)
potvrđujem, ja isto imam prepaid broj na kojem je uspešno prošla ručna VoLTE aktivacija od strane operatera.Može provereno, samo je bitno koliko je neko uporan i naravno koliko ima sreće da naleti na nekog ko neće da daje šablonske odgovore
ja sam zvao 063 9000 i pitao da mi aktiviraju VoLTE na broju.Jeste li zvali call centar ili sta? Nemam tviter. Kako aktivaciju izvrsiti?
budi spreman i da ti mnogi u kol centru neće hteti aktivirati VoLTE kao prepaid, pa budi uporan.Hvala. Preko insta ne zele da aktiviraju zvacu call centar. Neverovatno da to rade selektivno.
Meni je agent sinoć aktivirao VoLTE bez problema na još jednom prepaid broju.
Još i vidi da je prepaid, ništa nije smarao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari