Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

23.6.26. mi ističe ugovorna obaveza na tri godine za Hipernet Duo M 2023 , tadašnji, paket.
Yettel agenti će krenuti da me kontaktiraju sada ,u ovom mesecu ,martu, za obnovu ugovora, a uz obzir da sada imaju samo dva paketa Basic i Premium, uzeo bih Net TV Basic, , ali je taj paket [koji je ekvivalent sadašnjem paketu koji plaćam], za 1.000 RSD skuplji, pa me zanima šta mogu da očekujem, kakvu ponudu od Yettel agenta i ispod koje opcije da ne prihvatam potpisivanje naredne ugovorne obaveze (verovatno opet na tri godine) ?
Najbolje da pitas u temi za internet. Ovde se diskutuje o postpaid mobilnim paketima.

Istice mi ugovor u A1 za par dana. Presao bih u Yettel, ali sa obzirom da se ne moze dobiti 12m po dinar + 12m po 50% za nove korisnike vec samo za stare, ima li smisla preci na Yettel Prepaid, biti 2 meseca na prepaid-u, pa preneti zahtev za prelaz u drugu mrezu kako bi ovi iz Yettela zvali i kako bi se dobio neki jaci popust za to vreme?

Istice mi ugovor u A1 za par dana. Presao bih u Yettel, ali sa obzirom da se ne moze dobiti 12m po dinar + 12m po 50% za nove korisnike vec samo za stare, ima li smisla preci na Yettel Prepaid, biti 2 meseca na prepaid-u, pa preneti zahtev za prelaz u drugu mrezu kako bi ovi iz Yettela zvali i kako bi se dobio neki jaci popust za to vreme?
Pa kontam da ako podneseš zahtev za prelaz u Yettel ili MTS, da ce te iz A1 zvati sa nekom boljom ponudom. Ako ne, onda probaš to što si napisao i naravno posle podeliš ovde sa nama, da znamo jel pije vodu ili ne 😁.

Ako uplatis solidnu cifru za dva meseca i trosis zvace sigurno, ako nista ne uplatis sto bi te zvali kad nista ne trosis. 😀

Pa kontam da ako podneseš zahtev za prelaz u Yettel ili MTS, da ce te iz A1 zvati sa nekom boljom ponudom. Ako ne, onda probaš to što si napisao i naravno posle podeliš ovde sa nama, da znamo jel pije vodu ili ne 😁.
Prelazim prvenstveno zbog dometa/signala A1 je u tom polju slab, sve ostalo je dobro. Razmislicu jos..

Mali off, izvinjavam se, ali nesto mi dugo bode oci, mozda neko od admina zna, zasto samo uz Yettel stoji ex-Telenor u naslovu? Isto i za Yettel banku? Uz a1 nema ex-vip... Cisto onako pitam, jel to da bi zvucali ozniljno kao sto su nekada bili ili..?

Da li se moze izboksovati taj ugovor 6m/12m po dinar i drugih 12m 50% ako sam protekli ugovor bio na 50% popusta 2 godine? Naravno to ocekujem da ponude zahtevom prelaska kod drugog operetara

Da li se moze izboksovati taj ugovor 6m/12m po dinar i drugih 12m 50% ako sam protekli ugovor bio na 50% popusta 2 godine? Naravno to ocekujem da ponude zahtevom prelaska kod drugog operetara
Evo ti moja 3 primera. Ja pre nedelju dana dobio za Yettel 100 iz prvog razgovora sa operaterom 12m dinar i 12m 50%. Naravno, nudili nesto drugo, ali sam ovo tražio ako može, može, ako ne, da puste broj. Pre toga bio na 24m 50% sa isto zahtevom za prelaz u drugu mrežu. Sestra ista priča, traži Yettel 100 pre 3 dana, ne daju ni za živu glavu, 3 razgovora i više od 6 meseci nisu njoj nudili. Prešla u A1. Mama bila bez ugovora zadnjih 6 godina sigurno, zvali i nudili neki stari paket Yettel 7, prvo 6 meseci dinar i dalje plaća nekih 1450 ako se dobro sećam, tražio sam isključivo Yettel 30 12m dinar i 12m 50%, nisu dali, rekao da prebace broj i sutradan, tj juce zovu za jos jednu ponudu 9m za dinar ,ali opet sam im ponovio isto, što nisu dali i od danas je i mama u A1. To se sve odigralo u poslednjih nedelju dana, tako da je sve lutrija sta ce se dobiti, koliko god odbijao ponude.
Traži u A1 prelaz na prepaid Mega Plan sim karticu, nije sve jedno koju tražiš, da bi dobio 6 meseci promociju Mega plana, ukupno 30gb neta i 500 minita/sms. Ova promocija je do 31 maja tako da znaš, imaš vremena još.

Evo ti moja 3 primera. Ja pre nedelju dana dobio za Yettel 100 iz prvog razgovora sa operaterom 12m dinar i 12m 50%. Naravno, nudili nesto drugo, ali sam ovo tražio ako može, može, ako ne, da puste broj. Pre toga bio na 24m 50% sa isto zahtevom za prelaz u drugu mrežu. Sestra ista priča, traži Yettel 100 pre 3 dana, ne daju ni za živu glavu, 3 razgovora i više od 6 meseci nisu njoj nudili. Prešla u A1. Mama bila bez ugovora zadnjih 6 godina sigurno, zvali i nudili neki stari paket Yettel 7, prvo 6 meseci dinar i dalje plaća nekih 1450 ako se dobro sećam, tražio sam isključivo Yettel 30 12m dinar i 12m 50%, nisu dali, rekao da prebace broj i sutradan, tj juce zovu za jos jednu ponudu 9m za dinar ,ali opet sam im ponovio isto, što nisu dali i od danas je i mama u A1. To se sve odigralo u poslednjih nedelju dana, tako da je sve lutrija sta ce se dobiti, koliko god odbijao ponude.
Traži u A1 prelaz na prepaid Mega Plan sim karticu, nije sve jedno koju tražiš, da bi dobio 6 meseci promociju Mega plana, ukupno 30gb neta i 500 minita/sms. Ova promocija je do 31 maja tako da znaš, imaš vremena još.
Hvala puno na detaljnom odgovoru, procitao sam to gore nego nisam znao da si bio na 50% popusta i dobio takvu ponudu. Sa obzirom da mi je ugovor do 11.06. Da li bi slucajno otplatom ranije ugovora, recimo polovinom maja, mogao da ocekujem istu takvu ponudu od yettela ako "prenesem" broj u A1 megaplan prepaid?

Evo ti moja 2 primera. Za jedan broj 10. marta podneo zahtev za prenos u A1 na prepaid Mega plan. Zvali iz Yettel i nude 6m dinar ostalo 50%. Nisam pristao tražio sam 12m dinar 12m 50%. Zvali opet nude 9m dinar ostalo 50%, ni na to nisam pristao. Posle sat vremena zovu opet i dogovorili smo se za 12m dinar 12m 50% za Yettel M.
Drugi broj ista procedura 15. marta zahtev za prenos u A1 na prepaid Mega plan, oni zovu i nude 6m dinar ostalo 50% za Yettel M na šta ja ne pristajem. Posle zovu nude 9m dinar ostalo 50% kao najbolju ponudu koju sam ja odbio, tražio sam 12m dinar 12m 50% na šta oni nisu pristali i pustili su prenos broja.

Ako ne dobijem nikakvu ponudu od Yettel-a i broj mi se prebaci u A1 na prepaid, da li preko A1 akvizitera mogu da predjem na postpaid paket i dobijem neki popust?

@roksandiic A1 ume nekad i sms ponude da šalje svojim pripejd korisnicima da pređu na postpejd sa 50%

Ti svakako posle punih 60 dana provedenih na A1 pripejdu iniciraj prenos broja u MTS i onda A1 odmah reaguje za ostanak sa 50%

Ako ne dobijem nikakvu ponudu od Yettel-a i broj mi se prebaci u A1 na prepaid, da li preko A1 akvizitera mogu da predjem na postpaid paket i dobijem neki popust?
Odmah ti kažu u poslovnici ako prvo predjes na prepaid i onda hoćeš na postpaid, ti si već za njih stari tj njihov korisnik i nećeš dobiti benefite kao kada bi odma išao na postpaid. Meni su za Neo 30 da odmah idem na postpaid iz Yettela nudili za nekih 1700 din mesečno, koliko se sećam, nekih 40% na 24m popusta, ako već nisam sve podatke izmešao i ponude koje sam dobijao jer sam za nedelju dana pregovarao za 3 broja 😁. U svakom slučaju, izvagaj šta ti je bitno, dal si zadovoljan sa Mega planom ako ti Yettel ne da sta želiš, pa posle tih 6 meseci, možeš da se vratiš kao nov korisnik u Yettel opet i dobijes bolje uslove, ili ponudu od A1 za ostanak i prelaz na postpaid. To se nikad ne znam, vidiš da random svi operateri daju različite ponude, pa kome šta zapadne.

Hvala puno na detaljnom odgovoru, procitao sam to gore nego nisam znao da si bio na 50% popusta i dobio takvu ponudu. Sa obzirom da mi je ugovor do 11.06. Da li bi slucajno otplatom ranije ugovora, recimo polovinom maja, mogao da ocekujem istu takvu ponudu od yettela ako "prenesem" broj u A1 megaplan prepaid?
Akcija Mega plana 6 meseci dinar je do 31 Marta, dal ce to produžiti, to se ne zna. Ako ne produže, onda ti ne znaci nista sto ces ranije otkupiti ugovor, jedino ako želiš da ideš na postpaid kod A1.

Evo ti moja 2 primera. Za jedan broj 10. marta podneo zahtev za prenos u A1 na prepaid Mega plan. Zvali iz Yettel i nude 6m dinar ostalo 50%. Nisam pristao tražio sam 12m dinar 12m 50%. Zvali opet nude 9m dinar ostalo 50%, ni na to nisam pristao. Posle sat vremena zovu opet i dogovorili smo se za 12m dinar 12m 50% za Yettel M.
Drugi broj ista procedura 15. marta zahtev za prenos u A1 na prepaid Mega plan, oni zovu i nude 6m dinar ostalo 50% za Yettel M na šta ja ne pristajem. Posle zovu nude 9m dinar ostalo 50% kao najbolju ponudu koju sam ja odbio, tražio sam 12m dinar 12m 50% na šta oni nisu pristali i pustili su prenos broja.
Ako podneses zahtev u A1 za prelazak kod njih, a u medjuvremenu se dogovoris sa npr Yettelom da ostanes kod njih, kakva je procedura? Jel moras ici ti u A1 da otkazujes prenos broja ili to sve resava Yettel (posto si se dogovorio sa njima za ostanak kod njih) ?

Može 50% na bilo koji paket 24 meseca, nakon 2-3 dana na pripejdu.

Ako podneses zahtev u A1 za prelazak kod njih, a u medjuvremenu se dogovoris sa npr Yettelom da ostanes kod njih, kakva je procedura? Jel moras ici ti u A1 da otkazujes prenos broja ili to sve resava Yettel (posto si se dogovorio sa njima za ostanak kod njih) ?

Sve to Yettel reši.

Dobio sam informaciju u poslovnici da prelaskom iz druge mreže na yettel prepaid treba da čekam 2 meseca da bih dobio popust 50% za prelazak na prepaid. Jel prešao neko skoro u yettel da mi potvrdi tu informaciju? Planiram prelazak iz A1

Ne, obično se čeka dan-dva. Pojavi se promocija u Yettel aplikaciji.
Testirano pre oko dve nedelje.

Hvala, toga sam svestan, ali se na njihove cene i organicenje brzine interneta to nazalost ne isplati.

To je već individualno. Imam 50% popusta i sa brzinom sam zadovoljan. Nije mi potrebno više od 150 Mbit/s za 99% stvari na netu sa mobilnog telefona. Za računar je druga priča.

Poslednja izmena:
Uz moj paket ima HBO max standard, postoji li mogucnost da doplatim za premium paket?

Dobio sam informaciju u poslovnici da prelaskom iz druge mreže na yettel prepaid treba da čekam 2 meseca da bih dobio popust 50% za prelazak na prepaid. Jel prešao neko skoro u yettel da mi potvrdi tu informaciju? Planiram prelazak iz A1
Dal sam dobro shvatio, kada prelaziš iz druge mreže u Yettel, prvo tražiš prelaz na prepaid, i tek onda sa prepaid na postpaid da bi se dobilo 24m 50% cene?

Sve rešava Yettel. Kad se dogovoriš sa Yettelom ako ti ponuda odgovara šalju sms poruku sa ugovorom na koju treba da odgovoriš sa da i dalje oni stopiraju prenos broja.

Moje iskustvo od juce
Podnro zahtev za prenos u A1 pre par dana
(Hocu mobileL u yettelu)
Prvi poziv 6m po dinar ostatak po 50% - odbio
Drugi poziv 9m po dinar ostatak po 50% - odbio
Treci poziv juče opet mi nudi 9 meseci po 1din kao da je zlato i kaze da nema vise tu opciju 12m po 1 dinar. I odjednom me u razgovoru navodi na mobileXL i da bi tu jedino mogao da dobijem 12m po 1din i 12m 50% Zahvalih joj se i rekoh ako ne moze mobileL nek pusti broj, sto i bi na kraju.

Poslednja izmena:
da li je neko bio duze vreme na pripejdu i podneo zahtev za prelazak,sta nude? ja sam vec 2god na turistickom paketu(1000din mesecno) vidim iznad u objavama da nude po 9 meseca gratis i 50%? da li mozda nude neke prepaid pakete?

Da li je neko uspeo da izboksuje neke popuste povodom produzetka ugovora Yettel Sve M/L paketa? Cena za M je bila 5300, vidim da je sada 7700, jel postoji neki nacin pokusajem prenosa kod drugog operatera da se dobije bolja ponuda, sa obzirom da je telefon sa internetom i televizijom povezan? I da li to treba pokusati broj telefona preneti ili kucni internet?

Da li postoji neka opcija kad se podnese zahtev za prelazak u drugu mrezu, da se umesto popusta na preptlatu, dogovori neka opcija sa telefonom?

traži im oba: i 50% i telefon na rate, kaži da ti A1 agent nudi tako

Nazad
Vrh Dno