Evo ti moja 3 primera. Ja pre nedelju dana dobio za Yettel 100 iz prvog razgovora sa operaterom 12m dinar i 12m 50%. Naravno, nudili nesto drugo, ali sam ovo tražio ako može, može, ako ne, da puste broj. Pre toga bio na 24m 50% sa isto zahtevom za prelaz u drugu mrežu. Sestra ista priča, traži Yettel 100 pre 3 dana, ne daju ni za živu glavu, 3 razgovora i više od 6 meseci nisu njoj nudili. Prešla u A1. Mama bila bez ugovora zadnjih 6 godina sigurno, zvali i nudili neki stari paket Yettel 7, prvo 6 meseci dinar i dalje plaća nekih 1450 ako se dobro sećam, tražio sam isključivo Yettel 30 12m dinar i 12m 50%, nisu dali, rekao da prebace broj i sutradan, tj juce zovu za jos jednu ponudu 9m za dinar ,ali opet sam im ponovio isto, što nisu dali i od danas je i mama u A1. To se sve odigralo u poslednjih nedelju dana, tako da je sve lutrija sta ce se dobiti, koliko god odbijao ponude.
Traži u A1 prelaz na prepaid Mega Plan sim karticu, nije sve jedno koju tražiš, da bi dobio 6 meseci promociju Mega plana, ukupno 30gb neta i 500 minita/sms. Ova promocija je do 31 maja tako da znaš, imaš vremena još.