Covek pita da preko aplikacije sam predje na drugi paket a ne dal mu ko sta nudi.Da ima? Ja plaćam Go Data upola cene i nude mi svako malo Yettel 50 upola cene do kraja ugovora.
Covek pita da preko aplikacije sam predje na drugi paket a ne dal mu ko sta nudi.Da ima? Ja plaćam Go Data upola cene i nude mi svako malo Yettel 50 upola cene do kraja ugovora.
Mislim da je to bio glitch u pocetku za stare pakete. Ja sam sa prepaida presla na M paket uz 50% na pretplatu i ne mogu da dobijem Yettel Sve.Da li možeš da obrazložiš zašto misliš da mi ne bi omogućili?
Ostalima koji imaju 50% popust na paket, jer su prešli sa prepaid-a su uspevali da dobiju Yettel Sve. Bar dvoje sa ovog foruma je uspelo da dobije
Nisam siguran ali na kraju ja mislim da se niko od njih nije javio da potrvdi to,rovelo je to ispratio javice se on🤣Mislim da je to bio glitch u pocetku za stare pakete. Ja sam sa prepaida presla na M paket uz 50% na pretplatu i ne mogu da dobijem Yettel Sve.
Ne samo severni deo, ima i u Gracanici, Štrpcu...To nisam znao .Ja imam Soko.Inace kad sam bio na Kosovu je težak apsurd.Zavisi gde si .Ako si severni deo ,promeniš na ručno traženje, kačiš se na Mts d.d.o i nestaje obeležje Roming.Al sto se tice Ipko ,super radilo kad sam išao južnije odakle sam i ja .Nije skinulo mnogo ,jedino sto nije radio 5G
@rovello @ujiNisam siguran ali na kraju ja mislim da se niko od njih nije javio da potrvdi to,rovelo je to ispratio javice se on🤣
Jesi li možda zapamtio naziv paketa? Ističe mi ćerkin smartić satić paket za nedelju dve pa gledam šta da joj uzmem pošto prelazi na telefon, a ovo što su tebi ponudili mi izgleda taman za dete.Uzeo sam za klinca prepaid broj da ima da ga zvcnemo kad krene iz škole.Nisam želeo paket nego na dopunu i ubacim neki dodatak i tako već 1 godinu. Juče me zvali da mi nude neki paket za decu tipa 570 dinara za 7bg interneta i 300 minuta. Kao registrovana akrtica na vas vidimo stalno uplaćujete nudimo vam bolje... Rekoh sada neću klincu ništa da uzimam da mi se jave od septembra. E sad da li neko zna da li još ima ona fora family paketa jer imam još jedan postpaid broj koji plaćam kevi, pa da spojim ako treba sve najedno da plaćam? I da li može tako da bude nešto povoljnije?! Imali neko iskustava?
Za tako nesto Globaltel nema da razmisljs da napravi racunJesi li možda zapamtio naziv paketa? Ističe mi ćerkin smartić satić paket za nedelju dve pa gledam šta da joj uzmem pošto prelazi na telefon, a ovo što su tebi ponudili mi izgleda taman za dete.
Ako si prijavio, pa pokušali da otklone kvar i nisu uspeli, onda imaš tu mogućnost. Ako su otklonili, onda nemaš.Jel ovo dovoljno da se traži raskid ugovora?
Već danima bukvalno nema signala Stara Pazova okolina
Nikada mi nije dalo 5G, za razliku od CG, GR, HR gde se bez problema nakači.da li nase yettel kartice mogu da se kace na neku od makedonskih 5g mreza?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari