Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Meni takodje stize sms ponuda da predjem sa Total 10 na Yettel M paket po ceni od 2049 din umesto dosadasnjih 1300 din koliko placam.
Ne znam sta mi je ciniti jer mi ugovor istice u decembru mesecu a racunam da pred N.godinu mogu imati i mozda neke povoljnije ponude, a opet s druge strane mogu i da me ispale.
Nemo se nadate, zna se šta bude ispred ng, dupli net i to je to. Nego tebi ako odgovara tošto ti nude uslovi ti njih, kaži hoću ali da ti taj novi paket važi i naredne dve godine nakon što se završi aktuelni.

Moj brat je sa Total 10 presao na veci paket Yettel L.

On je pocetkom ove godine iz Telenora preneo broj pa je zakljucio ugovor sa Yettelom na dve godine.

Nekad pre dva meseca su ga zvali iz Ye(B)tela da nude kao neku promociju do kraja ugovorne obaveze pa je uzeo Ye(B)tel L.

Ja se otkačila prošlog avgusta mts-a, prešla na total data sa 50% na dve godine, tad mi računica delovala ok + sam htela da isprobam aplikacije.
Evo posle 10 meseci: internet koristim kako se kad zalomi, mahom sam na wifi-ju što kod kuće što na poslu, lepo legne roaming kad odem negde van, barem se oko toga ne cimam. Od aplikacija koristim deezer vrlo aktivno (tu mi je i bila računica za u tom trenutku jak paket, bila pre toga na premium spotify, tako da sam prelila tih 5,5 evra u račun za mob). Od ostalih aplikacija bukvalno ni jednu jedinu pipnula nisam. Ali bukvalno. Ako ostanem u Yettelu i u narednom ugovoru, idem na najmanji paket sa jednom aplikacijom (jelte deezer).

...inače sad mi stoji ponuda za mobile L za "samo 2999,5" rsd do kraja postojeće ugovorne obaveze. Razlika u paketima - 5 GB roaming neta umesto 2. Ja ni ta 2 ne potrošim kad sam na putovanju, tako da baš im hvala.

Da li je neko analizirao i uporedjivao stare Opšte uslove sa novima, koji stupaju na snagu od 01.07., obzirom da su ovako nejasno naznacili bez navoda u kom delu se isti menjaju, ili je možda pitao u nekoj od poslovnica da ukazu na delove koji se menjaju kako ne bismo uporedjivali dva dokumenta od po 20 strana…?

Prilozi

• IMG_4142.jpeg
    IMG_4142.jpeg
    102.3 KB · Pregleda: 161
Yettel je promenio cene za internacionalne pozive (znacajno su poskupeli naravno), vazice kao i novi uslovi od 01.07.

Prilozi

• Yettel.jpeg
    Yettel.jpeg
    122.9 KB · Pregleda: 119
Yettel je promenio cene za internacionalne pozive (znacajno su poskupeli naravno), vazice kao i novi uslovi od 01.07.

Kakva katastrofa.

Čisto radi preciznosti u pitanju je cena poziva sa aktiviranim dodatkom 'Dodaj medjunarodne pozive'. Pozivi bez tog dodatka su dosta skuplji, ali je taj dodatak bio solidno povoljan za zvanje fiksnih mreža u mnogim razvijeni(ji)m državama.

Uglavnom je niska cena zvanja fiksne mreže u nekoj zemlji koincidirala sa niskim cenama zvanja fiksnih mreža preko Voip servisa. Npr. Velika Britanija, koja je bila 5.9 Din/min za fiksne a sada nije uključena u paket pa ide po 'standardnih' 65 Din/min.

Živo me zanima opravdanje. Jedino ako je neko zaboravio da uplati VoIP.

Podneo danas zahtev za prelazak na pripejd na drugom broju, i probacu da iscimam 6x1din 18x50%. Znam da to daju samo za prelazak u drugu mrezu, ali nisam smeo da rizikujem, posto broj koristi klinac i da li ce moci da se javi kad je u skoli a oni pozovu, a ne bih da propusti poziv i da me prebace u drugi mrezu. Ako prodje prodje, ako ne nastavicu sa 50%...

Ima li nesto od starih paketa? Treba jedan broj sa a1 pripejda da prebacim ra yetel postpaid.

Go extra+ nema vise, go data...?

Hvala na informaciji.

Jel se u paketima Yettel 20 ili Yettel 50 prenose nepotrošeni GB u sledeći mesec?

Taj prenos sad važi samo za Yettel Start? I to samo na jedan mesec? Tako se čini po opisima sa sajta. Ranije se svima prenosilo čak tri meseca...

Od marta nema prenosa nepotrošenih Gb, baš juče pitao pošto treba da prenesem brojeve

Jel radio neko prelazak sa prepaida na postpaid kroz aplikaciju gde je učitana ponuda sa 50% popusta na pretplatu?
Konkretno me zanima da li kada se uradi prelazak odmah bude aktivan izabrani paket ili je potrebno potpisivati nešto u poslovnici dodatno.

Jel radio neko prelazak sa prepaida na postpaid kroz aplikaciju gde je učitana ponuda sa 50% popusta na pretplatu?
Konkretno me zanima da li kada se uradi prelazak odmah bude aktivan izabrani paket ili je potrebno potpisivati nešto u poslovnici dodatno.
Posalju ti ugovor postom ili odes u poslovnicu da potpises. Tek nakon toga se aktivira.

1000005879.jpg
Zna li neko o čemu se ovde radi? I gde je ta sekcija u aplikaciji uopste

Ja imam problem sa njihovom app. Izbacuje da nema neta a imam ga i sve ostale app rade bez problema. 🙄 I to traje pa bar jedno 3 nedelje. 🤦

Istice mi ugovor danas (6.6.), pa bih da se iscimam za popust.
Da li je bolje da sacekam da prodje danasnji dan pa onda prenesem prenos u A1? I konkretno za A1, jeste podnosili online zahtev (uz elektronski potpis) ili u poslovnici?

Sutra ali nemoj ici u poslovnicu nego onu virtuelnu ,ostavis broj pa te oni zovu. Onda se dogovorite.

Ja imam problem sa njihovom app. Izbacuje da nema neta a imam ga i sve ostale app rade bez problema. 🙄 I to traje pa bar jedno 3 nedelje. 🤦
Probao si sa uobičajenim rešenjima: brisanje keša, podataka, reinstalacija?

nego onu virtuelnu ,ostavis broj pa te oni zovu. Onda se dogovorite.
Ovo je dobra opcija za postpejd. Ako bi hteo da pokrene prenos na pripejd, što je jednostavnija varijanta, to valjda i dalje mora uživo.

Za pripejd,da. Seljoberi ne omogucavaju da to odradis online. Samo da te uputim u onu poslovnicu u Novosadskog Sajma,oni imaju pripejd kartice uvek. Znam da si iz Zablja pa ces znati o cemu pricam. @Mikec

U
Za pripejd,da. Seljoberi ne omogucavaju da to odradis online. Samo da te uputim u onu poslovnicu u Novosadskog Sajma,oni imaju pripejd kartice uvek. Znam da si iz Zablja pa ces znati o cemu pricam. @Mikec
Promenadi meni je morao iz drugog pulta da uzme kartice. Tako da je kod njega bilo prazno. Ali za sad sam uvek imao sreće. Svi kod mene su u promenadi prenosili broj

Ljudi koja je cena slanja medjunarodnog sms iz Srbije ka Bosni u yetelu?
Jel 19,9 din ?

Bosna je Zapadni Balkan i nema rominga, pretpostavljam da se zato smeje 😁

Onda se lose smeje i nema pojma...ja nisam pitao za roming (to vrlo dobro znam da je ukinut)...pitao sam cenu medjunarodnog sms,a to znaci slanje sms iz nase mreze ka mrezi nekog BiH operatera...a to nije roming.
I nasao sam,dobro sam mislio,cena je 19,9 din sa pdv.
Problem je sto kod nas ljudi ne razlikuju termin roming i medjunarodni sms/poziv,a vole da pametuju

Nazad
Vrh Dno