Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

@nikornla namerno sam stavio zvezdicu *2900, jer da bi ( možda ) dobio ovu cenu, moraš prvo ugovoriti neki manji paket: 20, 50, 100 ili M da bi ti se ( možda ) kroz mesec-dva učitao promo da pređeš na L paket za 2900 din umesto 4200

@jason13
A ovo što je neko napisao da kod zahteva za prenos u A1 nude 6 meseci po dinar, pa onda 18 meseci ova cena sa tvoje slike, konkretno za yettel100 1900din?
Da li to nude standardno prilikom zahteva za prenos u A1 ili se kolegi posrećilo?

Tih 6 meseci što nude nije standardno. Ali svakako može i taj zahtev prenosa u A1 da proba pa da vidi. Svakako će dobiti 50% prilikom zadržavanja. E sad dal će ponuditi i prvih 6 meseci gratis nije garant

ugovorna obaveza istice za dve nedelje, podneo danas u 16h zahtev za prelazak u pripejd, javljam kad i ako zovu :)

Jedno pitanje, kevi istice UO sad 12.03. sta je najbolja varijanta a da se dobije 50%?
Inace, sad placa 1799 din a treba joj samo neograniceni pozivi ako ima nekog neta ok al nije pod moranje jer ni ne koristi net ni sms ima 78 god, samo voice.
Sta bi bila neka preporuka kako dobiti 50% i koji neki paket preporucujete za samo neo voice?
Hvala

@ekoguard da se podnese zahtev za prepaid ili zahtev za prenos u drugu mrezu a paket yettel 6 za 1400/1300 6gb i neo min/dms

Treba mi pouzdana informacija pošto od yettel zaposlenih dobijam različite odgovore. Naime, uzeo sam njihov onaj box paket sa TV, internetom i fiksnim, ali i dalje koristim MTS paket pošto mi nije istekao ugovor, u tom paketu imam fiksni broj koji je nepromenjen od kad je uveden, znači 40+ godina. Uz Yettel sam dobio drugi broj fiksnog uz obrazloženje kad su instalirali da mogu nakon isteka ugovora u MTS da taj stari fiksni prebacim u njihovu mrežu, da bi me danas drugi zaposleni u poslovnici njihovoj demantovao da ne mogu. Dakle, da li može ili ne može, ima li neko pouzdanu informaciju? Nisam još svraćao do MTS, to sam samo od Yettel dobio info.

@verdict može bez problema. Kada ti istekne ugovor kod MTS-a podnesi zahtev da ti prenesu broj u Yettel. Yettel isključuje taj njihov privremeni broj i uključuje tvoj broj, tvoje je samo da restartuješ ruter kada se obavi prenos.
Ja sam selio broj iz MTS-a u Supernovu pa na kraju u Yettel, sav prenos mi je odradio agent preko koga sam odradio ugovor.

@verdict može bez problema. Kada ti istekne ugovor kod MTS-a podnesi zahtev da ti prenesu broj u Yettel. Yettel isključuje taj njihov privremeni broj i uključuje tvoj broj, tvoje je samo da restartuješ ruter kada se obavi prenos.
Ja sam selio broj iz MTS-a u Supernovu pa na kraju u Yettel, sav prenos mi je odradio agent preko koga sam odradio ugovor.
Sad sam zvao njihov call centar, dobio sam sličan odgovor, samo što sad nemam uslugu fiksne telefonije jer sam uzeo onaj Yettel Sve paket gde sam objedinio mobilnu uslugu sa optikom i internetom, a tu ne postoji fiksna. Bilo mi čudno jer mi usluga nestala iz aplikacije a vidim sad i u ugovoru da je nema. Kaže gospodin sa korisničke podrške da samo daju 3 usluge u paketu, ili mobilni ili fiksna + tv i internet, što je po meni bezveze, očekivao sam da su u tom paketu sve 4 usluge prisutne kao kod mts boxa, ali ipak nisu…

moras do a1/mts poslovnice da podneses zahtev za prenos broja kod njih pa ce te nazvati iz yettela ali bolja opcija je da samo odes do yettela i trazis da te prebace na prepaid i sacekaj par dana ili mesec dana i u app ce biti tarife sa 50%

Jos jedno pitanje, jer to sve ona mora licno ili ima varijanta online?
Zasto pitam, jer je polomila nogu i ne moze da hoda bas, nije problem ja da je odvezem ali ne moze bas da stoji u poslovnici a ima sad vec bezmalo 80 god.
Ako mozemo da izbegnemo licno super, ako ne onda cemo morati nekako.
Glupo mi je i da joj toliko naplacuju a ona ne znam dal ima u mesecu pola sata do sat da inicira ona pozive. Uglavnom je mi zovemo kao i ostali. Sms ne koristi, net ne koristi, ima pametni telefon ali je jednostavno to ne interesuje samo voice.
Hvala

Jos jedno pitanje, jer to sve ona mora licno ili ima varijanta online?
Zasto pitam, jer je polomila nogu i ne moze da hoda bas, nije problem ja da je odvezem ali ne moze bas da stoji u poslovnici a ima sad vec bezmalo 80 god.
Ako mozemo da izbegnemo licno super, ako ne onda cemo morati nekako.
Glupo mi je i da joj toliko naplacuju a ona ne znam dal ima u mesecu pola sata do sat da inicira ona pozive. Uglavnom je mi zovemo kao i ostali. Sms ne koristi, net ne koristi, ima pametni telefon ali je jednostavno to ne interesuje samo voice.
Hvala
online naj bolje Globaltel , Zoves Globaltel das podatke oni posalju kurira da podpises dobijes njihovu karticu, posle par dana zovu iz yetela i onda se dogovaras
Tako sam ja uradio

Hvala, aha ali to kad kurir donese karticu stara kartica jos uvek radi tad Globaltel inicira pretpostavljam prenos i tad tek Yetel saznaje da zelis da predjes i onda zove i nudi?
Jel daju 50%?
Keva je kod njih jos od '99 godine, dakle 26 godina valjda ce taj staz uvaziti?

… najčešće zovu u roku od par sati, ako podneseš zahtev u poslovnici… pitanje je kada se inicira zahtev za prenos, kada se podnosi online… svakako, neće proći prenos ako se dogovoriš sa svojim operaterom o ostanku… naravno, postoji mogućnost i da te ne pozovu u vezi dogovora o ostanku…

Hvala, aha ali to kad kurir donese karticu stara kartica jos uvek radi tad Globaltel inicira pretpostavljam prenos i tad tek Yetel saznaje da zelis da predjes i onda zove i nudi?
Jel daju 50%?
Keva je kod njih jos od '99 godine, dakle 26 godina valjda ce taj staz uvaziti?
Da tako je , sigurno ce da dobije Yetel 6 mislim da je oko 1300 din

… za malu razliku u ceni, bolje uzmi Yettel 20 - više neta i jedna premium aplikacija…

Prilozi

• IMG_8281.jpeg
    IMG_8281.jpeg
    172.7 KB · Pregleda: 123
… za malu razliku u ceni, bolje uzmi Yettel 20 - više neta i jedna premium aplikacija…
Sta ce njoj net i te app ona zena ima bezmalo 80 godina, koristi samo voice, ako joj nesto zatreba na viberu kad joj saljem(o) to vidi kuci jer je 99% vremena u kuci pogotovu sad kad je polomila nogu a kuci burazer(posto je sa bratom u kuci) ima opticki net naravno sa wifi6 tako da joj svakako net nije potreban, ako ima dobro je ako nema nije strasno, bitno je da bude voice neo i sto jeftinije jer ona toliko malo to koristi da bi oni njoj trebali da placaju a ne ona njima...😂

… pa, za sebe uzmeš aplikaciju, to je poenta! Ako joj net ne treba, imaš jeftinijih paketa kod drugih…

… pa, za sebe uzmeš aplikaciju, to je poenta! Ako joj net ne treba, imaš jeftinijih paketa kod drugih…
Joj druze ja imam sve sto moze i sto mi treba sa sluzbenim iz Yettela posebna varijanta biznis paketa za firme preko 3000 zaposlenih gde imam sve i za dz, a u mtsu imam u boxu 4 Soko max tarifu u koju ide sve i svasta ne mogu ni da stignem da koristim tako da meni ne treba nista ja da mogu da dam nekome ja bih dao jer recimo i u privatnom i u slubenom imam neogranicen internet na oba po punim tj max brzinama, dizer, max, iris go, apollon, balkan music, mts disk 100 GB, sky showtime imao za 300 din na pocetku koristio 4 meseca video da je glupost meni nista zanimljivo i batalio i jedino "voyo" app nemam a i ne treba mi ni ono gore ne mogu da stignem od obaveze oko posla i dece.

@ekoguard
Pošto ti majka, kako kažeš, ne koristi puno ni razgovore da ona zove, možda joj i ne treba onda neo razgovori. Ima jeftinijih tarifa kod svih operatera sa tipa 100, 200, 300 minuta. A i pripejd u toj situaciji nije loš

Sta ce njoj net i te app ona zena ima bezmalo 80 godina, koristi samo voice, ako joj nesto zatreba na viberu kad joj saljem(o) to vidi kuci jer je 99% vremena u kuci pogotovu sad kad je polomila nogu a kuci burazer(posto je sa bratom u kuci) ima opticki net naravno sa wifi6 tako da joj svakako net nije potreban, ako ima dobro je ako nema nije strasno, bitno je da bude voice neo i sto jeftinije jer ona toliko malo to koristi da bi oni njoj trebali da placaju a ne ona njima...😂
Ako stvarno tako slabo koristi, onda Yettel start, sto bi placao za nesto sto joj ne treba...

Zar nije bolje to napraviti sa Senior tarifom kod MTS-a koja je 1100din. i ima baš to što tražiš (neograničeni minuti, internet 64/32, nema SMS ali to joj i ne treba, i Viber džabe neograničeno), a pošto imaš BOX 4 samo ga zbog interneta pridruži u BOX i imaće deljeni internet koji suštinski i neće nikada do kraja iskoristiti.
I kada ste u istoj mreži možete pričati do mile volje dok vam ne dosadi
Tako sam ja napravio za mog deku 92god.
On čak ima i Nokia telefon sa numeričkom tastaturom ne koristi ni internet ni SMS
On presrećan
Ako stvarno tako slabo koristi, onda Yettel start, sto bi placao za nesto sto joj ne treba...
Yettel start 150min. on želi da ima za nju neograničeni minuti ovo ostalo uopšte ne koristi i ne treba

Bolje MTS Senior za takve korisnike

apsolutno ne, za 200 dinara vise ima neo minute a da uzme senior samo u mtsu drugde nema minute

@ekoguard
Pošto ti majka, kako kažeš, ne koristi puno ni razgovore da ona zove, možda joj i ne treba onda neo razgovori. Ima jeftinijih tarifa kod svih operatera sa tipa 100, 200, 300 minuta. A i pripejd u toj situaciji nije loš
Ne, necu da razmisljam navikla je da ne razmislja a i brat i ja tako da hvala na sugestiji ali bas nam neo voice treba.
Zar nije bolje to napraviti sa Senior tarifom kod MTS-a koja je 1100din. i ima baš to što tražiš (neograničeni minuti, internet 64/32, nema SMS ali to joj i ne treba, i Viber džabe neograničeno), a pošto imaš BOX 4 samo ga zbog interneta pridruži u BOX i imaće deljeni internet koji suštinski i neće nikada do kraja iskoristiti.
I kada ste u istoj mreži možete pričati do mile volje dok vam ne dosadi
Tako sam ja napravio za mog deku 92god.
On čak ima i Nokia telefon sa numeričkom tastaturom ne koristi ni internet ni SMS
On presrećan

Yettel start 150min. on želi da ima za nju neograničeni minuti ovo ostalo uopšte ne koristi i ne treba

Bolje MTS Senior za takve korisnike
Hvala za sugestiju, ne bih je prebacivao bas ako ne mora 26 god je u mobtelu, pa telenoru i sad yettelu.

Treba li nekom kupon za kupovinu Philips TVa,radi se o ovom od 65",zvao da proverim.
Pogresili su sa ovim od 55".
Ako neko hoce,prosledicu mu u inbox.
Sa 90k uz popust ide na 63k..
Vazi do petka.

Prilozi

• Screenshot_20250301-024428_Opera~2.png
    Screenshot_20250301-024428_Opera~2.png
    179.2 KB · Pregleda: 71
apsolutno ne, za 200 dinara vise ima neo minute a da uzme senior samo u mtsu drugde nema minute
Screenshot_1.png

Kaže neograničeni minuti i SMS u nacionalnom saobraćaju i Zoni 0

Dakle nije samo u MTS mreži kako kažeš
Hvala za sugestiju, ne bih je prebacivao bas ako ne mora 26 god je u mobtelu, pa telenoru i sad yettelu.
Nemaš kod drugih operatera takvu tarifu za te pare, zapravo nemaš alternativu
Ali svakako na tebi je da odlučiš

Vrh Dno