Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

@kalin62 ,ma znam druze,za tebe sam mislio da ti nece dati jer se oduzilo bas..I da nisi dobio ,bio bi jedini za koga sam cuo da nije sklopio dogovor sa agentom Yettela.
Kakav crni MTS,hebali bi se za dinar.Mnogo los odnos prema klijentima.

Vidim da pišete za popust u mts.Ja sam dobio 40% na dve godine,Soko lite tarifa.Dobijen popust a nisam podneo zahtev za prelazak kod drugoga

Ko zna kako si ti i na koji nacin postupio sa njima..
Pa sigurno sam im deklamovao himnu pa zato nisu hteli da mi daju. Lako je sad ovde prepričavati po 200. put šta i kako, lako je u masi ponavljati ono što se sada zna. Ja tada, pre 2 godine to nisam znao, nisam pratio forum, bio sam obični smrtnik koji obnavlja ugovor. Tada sam imao neki ekvivalent Go Extra+. Kada su me pozvali, rekli su mi da nema nikakvog popusta, tražio sam popust na neki novi paket koji su mi nudili, nisu dali ni kada sam rekao da ću da raskinem ugovor i pređem u drugu mrežu. Na kraju sam pristao jer eto opet, nisam znao da moram da iznuđujem popust kao stari korisnik. Danas mi je jasno da "pretnjom" tj. podnošenjem zahteva prelaska kod drugog operatera ili na prepaid se dobija 50%, takvu ponudu sam i ja dobio pre mesec dana kada sam prešao na postpaid. I to je sada manje više isto kod svih operatera, moraš da podneseš zahtev i da se napinješ sa njima da bi dobio popust. Ukoliko si običan smrtnik koji ne prati forume i ne zna za cake, popust dobiti nećeš.

Drug batali vidis da nema vajde da nekom objasnis, Ja neznam nikoga ko je iskamcio u MTS-su posle isteka ugovora 50% na preplatu ,u Yetelu svi moji drugar4i imaju
Evo ja sam dobio posle 30 dana Go extra plus za 900din
Puna MTS tema gde ljudi prijavljuju da su dobili 50% nakon podnošenja zahteva za prelazak u A1/Yettel. Doduše ne lako kao u Yettel-u, ali da, dobili su na isti način.

Pa sigurno sam im deklamovao himnu pa zato nisu hteli da mi daju. Lako je sad ovde prepričavati po 200. put šta i kako, lako je u masi ponavljati ono što se sada zna. Ja tada, pre 2 godine to nisam znao, nisam pratio forum, bio sam obični smrtnik koji obnavlja ugovor. Tada sam imao neki ekvivalent Go Extra+. Kada su me pozvali, rekli su mi da nema nikakvog popusta, tražio sam popust na neki novi paket koji su mi nudili, nisu dali ni kada sam rekao da ću da raskinem ugovor i pređem u drugu mrežu. Na kraju sam pristao jer eto opet, nisam znao da moram da iznuđujem popust kao stari korisnik. Danas mi je jasno da "pretnjom" tj. podnošenjem zahteva prelaska kod drugog operatera ili na prepaid se dobija 50%, takvu ponudu sam i ja dobio pre mesec dana kada sam prešao na postpaid. I to je sada manje više isto kod svih operatera, moraš da podneseš zahtev i da se napinješ sa njima da bi dobio popust. Ukoliko si običan smrtnik koji ne prati forume i ne zna za cake, popust dobiti nećeš.

Puna MTS tema gde ljudi prijavljuju da su dobili 50% nakon podnošenja zahteva za prelazak u A1/Yettel. Doduše ne lako kao u Yettel-u, ali da, dobili su na isti način.
Ja pricam za moje prijatelje da niko nije dobio, A u temi Mts ne ulazim jer nemam potrebe
Malo je zatrpana tema ,treba pobrisati nesto nevazno

Ja pricam za moje prijatelje da niko nije dobio, A u temi Mts ne ulazim jer nemam potrebe
Malo je zatrpana tema ,treba pobrisati nesto nevazno
Jesu li prijatelji podneli zahtev za prenos?
Bukvalno je ista priča i za yettel i za mts. Ne daju dok ne podneseš zahtev za prenos. Posle toga ide 24x50% i kod jednih i kod drugih. Nema nikave razlike.

Sta se ovde desilo covece, znaci bukvalno u yettelu ima najvece sanse za 50% kao predjes sa drugog operatera i sacekas koji dan ili ako si vec u yettelu predjes na prepaid ili podneses zahtev dok kod a1 i mts mora da se podnosi zahtev i da se nadas pozivu, za mts nema sta da se kaze skrti bili uvekz ali u skorije vreme jeste tacno da se vise ljudi javljalo da je izvuklo popuste, generalno ako se izvuce neki popust a1 je najjfetiniji, dok je bio neo neo moglo se izvuci za 1350 i ni yettel ni mts ne mogu da pariraju a sad moze za 1500 neo super koji ima 100gb po punoj brzini al svakako za 100gb u yettelu treba yettel 100 koji je bese 1900 ili malo vise ne secam se, a za mts soko lite ako moze da se izvuce 2025/2 x 12+3750/2 x 12 ekstra to ispada manje od 1500, ne znam u svakom slucaju sve zavisi do signala i performansi neta ponude su slicne

@kalin62 ,ma znam druze,za tebe sam mislio da ti nece dati jer se oduzilo bas..I da nisi dobio ,bio bi jedini za koga sam cuo da nije sklopio dogovor sa agentom Yettela.
Kakav crni MTS,hebali bi se za dinar.Mnogo los odnos prema klijentima.
Covek je vec pisao, njemu su nudili ali je on odbio, cekao bolju ponudu kroz aplikaciju, tako da nema nikog koga Yettel ne bi zvao ili nije zvao, za razliku od druga dva operatera...

Jesu li prijatelji podneli zahtev za prenos?
Bukvalno je ista priča i za yettel i za mts. Ne daju dok ne podneseš zahtev za prenos. Posle toga ide 24x50% i kod jednih i kod drugih. Nema nikave razlike.
Svi prijatelji koji su presli u Yetel niko ih nije zvao,
Neznam cemu vodi ova rasprava ,

Ja pomogao 10ak ljudi da zahtevom za prelazak dobiju bolje ponude, uključujući i sebe, svi dobili bolje ponude koje su prihvatili. Zaista izgleda zivimo u nekim paralelnim svetovima 😄

Doduse, ja mozda ovog puta ne prihvatim ako mi ne ponude još bolju ponudu od tekuće (40% na Soko Max), iako je i tako jeftinija od 50% na Mobile M koji bih uzeo u Yettelu.

Oni ne staju, a vide da ne trošim ni pola minuta i interneta koji imam na Go Data 😂

Prilozi

• Screenshot_20250225_190105_Messages.jpg
    Screenshot_20250225_190105_Messages.jpg
    92.5 KB · Pregleda: 170
Otiđoh danas u Yettel da produžim ugovor, s obzirom da mi ističe paket za mobilni a imam hipernet naknadno uveden, htedoh da uzmem onaj Yettel Sve da objedinim usluge za 5500 mesečno, telefon sam uzeo u sadašnjem ugovoru pa mi novi ne treba, međutim ponudiše mi silu nekih telefona za tipa 100, 200, 300 dinara mesečno, kao uz taj paket mogu ti neki telefoni za malo preko pretplate. Vredi li to uzimati, telefon mi generalno nov ne treba, ima li kakvih začkoljica vezano za ugovor ako je bez telefona ili sa? Kontam na kraju krajeva mogao bih taj neki telefon da preprodam mada pojma nemam vrede li čemu, vidim da su uglavnom ovi kinezi aktuelni u toj ponudi naravno, koliko para toliko muzike…

Ja sam na paketu Yetel Start, i danas zvaše i nude Yetel Surf za 1400 din. Da su pinudili još 200 din. niže prihvatio bih, to bi bilo 50% popusta na tarifu. Milim se da im pišem meil
da im tržim 50% što i daju na poznate načine.
Možda je pokušao neko na taj način.

Jeste puna tema, ali zaboravljas činjenicu da su ljudi trazili raskid zbog povecanja cena. I to je faktor koji je uticao na mts. Ja sam jedan od tih koji je raskinuo ugovorei. Zvali su me, ali je vec bilo kasno jer sam sve dogovorio sa yettelom.

Da li ce i dalje nuditi 50%, mislim da nece. Nadam se da nisam u pravu...

… od prošlog petka zaboravio, pa ako nekom treba - kod za prelazak na postpaid, prvih 6 meseci za dinar… UO 24meseci, mislim da je neko pisao da je dobio i 50%…

Cerki istekao ugovor. Da ide u poslovnicu da podnese zahtev za pripejd ili da ode kod nekog drugog i podnese zahtev za prelazak? Sta je brze da bi joj ponudili 50%?

Ako hoće da ostane u Yettelu sa 50% onda ide u bilo koju poslovnicu i podnosi zahtev raskida uz napomenu da se štiklira prenos na pripejd

Kaze da hoce da ostane. Znaci zovu i kad podneses zahtev za pripejd?

Hvala ,tako cemo i uraditi.

O kom modelu se radi,u gornjem delu naoisali popust na tv od 55",
u tekstu ispod popust na tv od 65"

Prilozi

• Screenshot_20250301-024428_Opera~2.png
    Screenshot_20250301-024428_Opera~2.png
    179.2 KB · Pregleda: 55
Nazad
Vrh Dno