-vorens-
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.01.2024
- Poena
- 75
Pa sigurno sam im deklamovao himnu pa zato nisu hteli da mi daju. Lako je sad ovde prepričavati po 200. put šta i kako, lako je u masi ponavljati ono što se sada zna. Ja tada, pre 2 godine to nisam znao, nisam pratio forum, bio sam obični smrtnik koji obnavlja ugovor. Tada sam imao neki ekvivalent Go Extra+. Kada su me pozvali, rekli su mi da nema nikakvog popusta, tražio sam popust na neki novi paket koji su mi nudili, nisu dali ni kada sam rekao da ću da raskinem ugovor i pređem u drugu mrežu. Na kraju sam pristao jer eto opet, nisam znao da moram da iznuđujem popust kao stari korisnik. Danas mi je jasno da "pretnjom" tj. podnošenjem zahteva prelaska kod drugog operatera ili na prepaid se dobija 50%, takvu ponudu sam i ja dobio pre mesec dana kada sam prešao na postpaid. I to je sada manje više isto kod svih operatera, moraš da podneseš zahtev i da se napinješ sa njima da bi dobio popust. Ukoliko si običan smrtnik koji ne prati forume i ne zna za cake, popust dobiti nećeš.Ko zna kako si ti i na koji nacin postupio sa njima..
Puna MTS tema gde ljudi prijavljuju da su dobili 50% nakon podnošenja zahteva za prelazak u A1/Yettel. Doduše ne lako kao u Yettel-u, ali da, dobili su na isti način.Drug batali vidis da nema vajde da nekom objasnis, Ja neznam nikoga ko je iskamcio u MTS-su posle isteka ugovora 50% na preplatu ,u Yetelu svi moji drugar4i imaju
Evo ja sam dobio posle 30 dana Go extra plus za 900din
Brate, mora da si ti to sanjao, vidiš da se to u stvarnosti ne dešava 😄Vidim da pišete za popust u mts.Ja sam dobio 40% na dve godine,Soko lite tarifa.Dobijen popust a nisam podneo zahtev za prelazak kod drugoga
Ja pricam za moje prijatelje da niko nije dobio, A u temi Mts ne ulazim jer nemam potrebePa sigurno sam im deklamovao himnu pa zato nisu hteli da mi daju. Lako je sad ovde prepričavati po 200. put šta i kako, lako je u masi ponavljati ono što se sada zna. Ja tada, pre 2 godine to nisam znao, nisam pratio forum, bio sam obični smrtnik koji obnavlja ugovor. Tada sam imao neki ekvivalent Go Extra+. Kada su me pozvali, rekli su mi da nema nikakvog popusta, tražio sam popust na neki novi paket koji su mi nudili, nisu dali ni kada sam rekao da ću da raskinem ugovor i pređem u drugu mrežu. Na kraju sam pristao jer eto opet, nisam znao da moram da iznuđujem popust kao stari korisnik. Danas mi je jasno da "pretnjom" tj. podnošenjem zahteva prelaska kod drugog operatera ili na prepaid se dobija 50%, takvu ponudu sam i ja dobio pre mesec dana kada sam prešao na postpaid. I to je sada manje više isto kod svih operatera, moraš da podneseš zahtev i da se napinješ sa njima da bi dobio popust. Ukoliko si običan smrtnik koji ne prati forume i ne zna za cake, popust dobiti nećeš.
Puna MTS tema gde ljudi prijavljuju da su dobili 50% nakon podnošenja zahteva za prelazak u A1/Yettel. Doduše ne lako kao u Yettel-u, ali da, dobili su na isti način.
Jesu li prijatelji podneli zahtev za prenos?Ja pricam za moje prijatelje da niko nije dobio, A u temi Mts ne ulazim jer nemam potrebe
Malo je zatrpana tema ,treba pobrisati nesto nevazno
Covek je vec pisao, njemu su nudili ali je on odbio, cekao bolju ponudu kroz aplikaciju, tako da nema nikog koga Yettel ne bi zvao ili nije zvao, za razliku od druga dva operatera...@kalin62 ,ma znam druze,za tebe sam mislio da ti nece dati jer se oduzilo bas..I da nisi dobio ,bio bi jedini za koga sam cuo da nije sklopio dogovor sa agentom Yettela.
Kakav crni MTS,hebali bi se za dinar.Mnogo los odnos prema klijentima.
Sanjao ili ne sanjao.Znam koliko iz džepa ide 😉Brate, mora da si ti to sanjao, vidiš da se to u stvarnosti ne dešava 😄
Svi prijatelji koji su presli u Yetel niko ih nije zvao,Jesu li prijatelji podneli zahtev za prenos?
Bukvalno je ista priča i za yettel i za mts. Ne daju dok ne podneseš zahtev za prenos. Posle toga ide 24x50% i kod jednih i kod drugih. Nema nikave razlike.
Jeste puna tema, ali zaboravljas činjenicu da su ljudi trazili raskid zbog povecanja cena. I to je faktor koji je uticao na mts. Ja sam jedan od tih koji je raskinuo ugovorei. Zvali su me, ali je vec bilo kasno jer sam sve dogovorio sa yettelom.Pa sigurno sam im deklamovao himnu pa zato nisu hteli da mi daju. Lako je sad ovde prepričavati po 200. put šta i kako, lako je u masi ponavljati ono što se sada zna. Ja tada, pre 2 godine to nisam znao, nisam pratio forum, bio sam obični smrtnik koji obnavlja ugovor. Tada sam imao neki ekvivalent Go Extra+. Kada su me pozvali, rekli su mi da nema nikakvog popusta, tražio sam popust na neki novi paket koji su mi nudili, nisu dali ni kada sam rekao da ću da raskinem ugovor i pređem u drugu mrežu. Na kraju sam pristao jer eto opet, nisam znao da moram da iznuđujem popust kao stari korisnik. Danas mi je jasno da "pretnjom" tj. podnošenjem zahteva prelaska kod drugog operatera ili na prepaid se dobija 50%, takvu ponudu sam i ja dobio pre mesec dana kada sam prešao na postpaid. I to je sada manje više isto kod svih operatera, moraš da podneseš zahtev i da se napinješ sa njima da bi dobio popust. Ukoliko si običan smrtnik koji ne prati forume i ne zna za cake, popust dobiti nećeš.
Puna MTS tema gde ljudi prijavljuju da su dobili 50% nakon podnošenja zahteva za prelazak u A1/Yettel. Doduše ne lako kao u Yettel-u, ali da, dobili su na isti način.
To je beskorisno svi pripeid vec imaju ponudu 50 % plus go extra plus… od prošlog petka zaboravio, pa ako nekom treba - kod za prelazak na postpaid, prvih 6 meseci za dinar… UO 24meseci, mislim da je neko pisao da je dobio i 50%…
Podneo zahtev za prenos broja u A1 u petak, danas me pozvali sa ponudom koju sam i prihvatio: Yettel 100 - 6 meseci po dinar, 18 meseci po 1899 = prosek 1424.5 dinara.
Uh ovo je super. Sinu mi isteče UO uskoro i ovo bi mi leglo ko budali šamar.
Ne mora, u poslovnici odmah nude kada kažeš da bi preneo broj u ytl na pripejduDa, samo mora prvo na prepaid par dana.
Sta znaci ovo 2900 za Mobile L?Nakon što odradi ovako kako sam ti napisao, zovu nazad kroz dan-dva da joj nude 50% na bilo koji paket.
Ovo su krajnje cene sa 50% i e-računom:
Pogledajte prilog 482950
Aha, to nisam znao. Ja sam išao preko akvizitera i prvo idem na prepaid, pa prebacujem na Postpaid.Ne mora, u poslovnici odmah nude kada kažeš da bi preneo broj u ytl na pripejdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari