Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Troše ti se minuti koje imaš u Srbiji a net se troši iz tog zapadnog balkana. Ako imas neograničene minute u Srbiji ti isti minuti se troše I kada si u okviru zapadnog balkana.

Super hvala puno na odgovoru.Živjeli

Poz ja imam total 40 jos 1g UO, nude mi promenu paketa na Mobile L za 2999, da li se to isplati uzeti, sobzirom da sada placam 1800 u mesecno imam od 80-100gb uvek za potrosnju.
Ili mozda da raskinem ugovor i mozda predjem u mts. A1 mi ne odgovara zbog posla nikakva mreza barem kod mene. *** tamo provedem 9h

Pozz evo čisto da kažem kakvu UO imam u Yettelu.
Plaćam 999din mesečno i gomilaju mi se GB trenutno sam na 100gb 😅.
Signal kao signal za pričanje top ali za net ocaj bar u mom selu brzina 10 15 mbs u selu dok MTS kartica izuva ***..
Vrv ću u globaltel posle ovog .živeli
I da još jedna fora ja zakljucio ugovor 25og, sobio 30gb 1og dobio jos 30gb i tako se krenulo gomilati 🤣🤣
A prvi racun je bio 150din sramzsrno broju dana

Prilozi

• Screenshot_20250202_103345_Yettel.jpg
    Screenshot_20250202_103345_Yettel.jpg
    39.9 KB · Pregleda: 54
Poslednja izmena:
taj paket nećeš videti dok si na postpejdu.
Kad pređeš na pripejd, MOŽDA ti se i on učita pored redovnih postpejd paketa sa 50% popusta.
Zašto ne otkažeš zahtev prelaska na pripejd i pokreneš prenos broja u Globaltel ?
Tamo uzmeš freepaid za 1000 din, neograničeni pozivi i poruke + 32 GB

taj paket nećeš videti dok si na postpejdu.
Kad pređeš na pripejd, MOŽDA ti se i on učita pored redovnih postpejd paketa sa 50% popusta.
Zašto ne otkažeš zahtev prelaska na pripejd i pokreneš prenos broja u Globaltel ?
Tamo uzmeš freepaid za 1000 din, neograničeni pozivi i poruke + 32 GB
Ja i jesam preso na pripeid od 23 januara. Greska bolje da sam ceko da istekne ugovor pa prenos u drugu mrezu . sad mora da cekam kraj Marta nemam ni jednu ponudu za 50%

Cekajte, mesecima se pisalo da ako podneses zahtev za prelazak na prepaid, da ces moci da uzmes postpaid paket sa 50% popusta. Iz ovog sto sada pisete ispada da to vise nije slucaj?
Ja sam u petak podneo zahtev za prelazak u prepaid (ugovor istice za 10 dana) upravo racunajuci da cu na ovaj nacin dobiti ponudu sa 50% popusta.

Edit: izgleda sam ipak pigresno razumeo sta pise Kalin62. Njega ipak jesu zvali sa ponudom 50% ali je izgleda odbio.

Poslednja izmena:
Cekajte, mesecima se pisalo da ako podneses zahtev za prelazak na prepaid, da ces moci da uzmes postpaid paket sa 50% popusta. Iz ovog sto sada pisete ispada da to vise nije slucaj?
Ja sam u petak podneo zahtev za prelazak u prepaid (ugovor istice za 10 dana) upravo racunajuci da cu na ovaj nacin dobiti ponudu sa 50% popusta.

Edit: izgleda sam ipak pigresno razumeo sta pise Kalin62. Njega ipak jesu zvali sa ponudom 50% ali je izgleda odbio.
Da zvali ja odbio ,ni jedan paket mi nije odgovaro
go extra plus ne daju

Da li je Yettel 20 bio u ponudi kada su te zvali? Ja ciljam taj paket za 1500 dinara.

Poz ja imam total 40 jos 1g UO, nude mi promenu paketa na Mobile L za 2999, da li se to isplati uzeti, sobzirom da sada placam 1800 u mesecno imam od 80-100gb uvek za potrosnju.
Ili mozda da raskinem ugovor i mozda predjem u mts. A1 mi ne odgovara zbog posla nikakva mreza barem kod mene. *** tamo provedem 9h
Ako ti treba vise neta onda se isplati, ali da prelazis same zato sto su ti ponudili onda ne. I meni bude taj paket ali zasto bi prelazio i placao vise za nesto sto mi ne treba.. Kako mislis da raskines ugovor, kad imas jos jednu godinu uo?

Momci,trenutno sam na paketu Mobil M..Ako bi smanjio na onaj paket sa 100gb..
Koja je najbolja kombinacija za uzimanje Samsung S24 ultra a da bude sto manja rata,i kolika bi najmanja rata bila?

Treba mi jedna informacija vezano za ove aplikacije u okviru paketa. Imam 3 slota trenutno zauzeta (Deezer, HBO i Instagram). Ova Sky Showtime aplikacija mi deluje zanimljivo a s obzirom da imam neta sada na pretek, otkazao bih Instagram ili Deezer koji trenutno ne koristim zarad te aplikacije. Jel mogu slotovi da se menjaju bez naknade, i ako mogu koliko to često može?

Menja se na pocetku meseca, tj ako danas otkazes bice ti aktivan taj otkazan do kraja meseca i tek od prvog marta ces imati slobodan slot. Mozes svakog meseca da zamenis.

Što se tiče te ponude koju možete da dobijete na 50% cene paketa, da li se to odnosi na ovu višu ili ovu donju već sniženu cenu, tj na koji iznos se obračunava? IMG_3803.png
Takođe me zanima, s obzirom da mi ističe ugovor na Total 40 početkom aprila, a imam ugovor za Yettel internet i TV, koji sam uveo pre nekih 7-8 meseci, gde sam dobio promo period prvih 9 meseci po 1 dinar, da li sada mogu da napravim novi ugovor u aprilu i da uzmem onaj njihov box paket, Yettel Sve-za 5500 dinara mesečno gde imam internet, TV i ovaj Mobile M paket, ili moram čekati da taj drugi ugovor istekne?

Popust uvek ide na punu, visu cenu...
Znači faktički odvojen ugovor sa 50% popusta na ovaj paket bi se isto uhvatio kao ovaj box paket od 5500, s obzirom da je net+tv 3300 mesečno. Samo još da saznam da li mogu da pripojim mobilni paket sa ovim drugim ugovorom u toku ugovorne obaveze, da ne plaćam odvojeno skuplje u slučaju da ne mogu da dobijem taj popust od 50%…

Da li je Yettel 20 bio u ponudi kada su te zvali? Ja ciljam taj paket za 1500 dinara.

Kada ti ponude 50% možeš da uzmeš bilo koji paket.
Tj oni će da ponude neki paket, ali ti tražiš koji hoćeš.

Kada su ne pozvali, predstavio se čovek, nisam ni čekao da ponudi paket, već sam rekao, Yettel 20, sa 50% popusta mi je ok i on je rekao može, odgovorite na poruku koja vam stiže, hvala, prijatno.

Mene je pitao zašto prelazim na pre paid , ja rekao zbog cene, on odmah rekao to nije problem i šta hoću. Odabrao dva paketa po 50% cene i sve završeno za dva minuta

Upravo sam podneo zahtev za prelazak u Yettel iz A1 koji napustam posle 12 godina. Izbezumio se decko koji radi kad sam rekao da hocu da predjem na prepaid. Bio u fazonu da nije cuo ni od koga da prelazi, da nemaju tamo konstantnu ponudu kao sto imaju na postpaid (kao primer naveo taj Yettel 20 paket) itd.. Rekao sam samo da zelim da vidim kako ce ici, on kao ok. Cekam do cetvrtka najdalje verovatno pa cemo posle videti sta ce biti.

Isto iskustvo sam imao, kad sam na pultu rekao da zelim da predjem iz mts u Yettel mrezu na prepaid devojka iza pulta mi je nad*kanim tonom rekla "sto to hoces zaboga" i kako imaju "super promocije" za postpaid, ali sam gurao svoju pricu i dobio posle 2 dana postpaid sa 50% popusta.

^Srecom pratim forum pa cu da uradim istu stvar, inace bih produzio ugovor u A1 od kojih nikad nista nisam dobio. Mozda se sad jave sa ponudom posle podnetog zahteva.

Upravo sam podneo zahtev za prelazak u Yettel iz A1 koji napustam posle 12 godina. Izbezumio se decko koji radi kad sam rekao da hocu da predjem na prepaid. Bio u fazonu da nije cuo ni od koga da prelazi, da nemaju tamo konstantnu ponudu kao sto imaju na postpaid (kao primer naveo taj Yettel 20 paket) itd.. Rekao sam samo da zelim da vidim kako ce ici, on kao ok. Cekam do cetvrtka najdalje verovatno pa cemo posle videti sta ce biti.
Ovo je Yetel20 sa 50% . plus 100din manje ako platis elektronski. Pitanje samo koliko vremenski moras da cekas da se pojavi u aplikaciju
1000022415.jpg

… prodje par dana i u aplikaciji ćeš imati ponudu sa 50% popusta na bilo koju postpaid tarifu…

Nazad
Vrh Dno