Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

A realno je sada svuda tako.
Yettel mi nudi novi broj, pa onda može 50% bez natezanja, ali pošto si stari, onda se natežeš.

Još je gori SBB - stari korisnik, 4 meseca džabe, novi korinsik, 12 meseci džabe, a ako si novi koji prelazi sa MTS, onda je 14 meseci džabe.

Kada sam otkačio SBB (pre skoro 4 godine) nisu u prvom momentu ponudili ni za četiri meseca prilikom isteka ugovora sve dok im nisam doneo opremu - tada su se setili da mogu i to ali tada je već bilo "odveć kasno"...

Ako hoćete 50% popusta 24 meseca najlakše svratite do bilo čije druge poslovnice i podnesete zahtev za prenos u drugu mrežu, odmah zovu i samo potvrdite porukom nastavak korišćenja ugovora sa 50% popusta, 5 minuta posla, ja tako radim već 4i ugovor, i ne samo ja nego i šira familija 😂

a ako si novi koji prelazi sa MTS, onda je 14 meseci džabe.
Jel ovo neka svežija informacija? Čisto da proverim da li sam se zeznuo, jer sam mogao da uštedim 8 hiljada.

Inače jel nude i dalje Go extra plus novim pripejd korisnicima? Pitam zbog ovoga što @Koky napisa na prethodnoj strani. Pre 15tak dana dobih 50% na NEO 5 u A1, pa razmišljam da li rizikovati i otkazati to, jer bih radije imao 30GB neta u odnosu na 10GB za 100din više. Plus ako se ne varam, net se prenosi.

Jel ovo neka svežija informacija? Čisto da proverim da li sam se zeznuo, jer sam mogao da uštedim 8 hiljada.

Inače jel nude i dalje Go extra plus novim pripejd korisnicima? Pitam zbog ovoga što @Koky napisa na prethodnoj strani. Pre 15tak dana dobih 50% na NEO 5 u A1, pa razmišljam da li rizikovati i otkazati to, jer bih radije imao 30GB neta u odnosu na 10GB za 100din više. Plus ako se ne varam, net se prenosi.
Meni su upravo poslali, nakon 10ak dana od prelaska na prepaid. Razmišljam se šta da radim, da li da prelazimo u globaltel ili da uzmem ovo, ako uopšte važi za mene.

Prilozi

• Screenshot_20250120_143121_com.viber.voip.jpg
    Screenshot_20250120_143121_com.viber.voip.jpg
    85 KB · Pregleda: 148
Klikni na kontaktiraj me pa njih pitaj, ako ti ne odgovara kažeš u redu ne odgovara i ćao

Meni su upravo poslali, nakon 10ak dana od prelaska na prepaid. Razmišljam se šta da radim, da li da prelazimo u globaltel ili da uzmem ovo, ako uopšte važi za mene.
E upravo je to ono što je Koky spominjao na prethodnoj strani. Pretpostavljam da je u pitanju go extra plus, s tim što je sad još 100din jeftinije ako se ne varam.

Prošle sedmice me je kontaktirao SBB akviziter, ovde preko foruma. Ali pošto je meni bilo potrebno za pravno lice, nismo ništa uradili. Pa sam uzeo 8 meseci 50%, preko redovnog kanala prodaje. Mada sam mogao i da ga ugasim...

Pre neki dan sam podneo zahtev za prelazak na prepaid. Danas me zvao Yettel operater, reko u gužvi sam jel može 50% blabla, čovek se nasmejao, kaže može, može, hvala vam. Evo sada gledam, razgovor 53 sekunde trajao 😄

Sta je Go extra plus?
Nisi u toku Filozofe, Etisalat iz Abu Dabija je sada većinski vlasnik.
Etisat je kupio jos jednu kompaniju i kako se shuska uskoro ce biti jedna velika promena na polju telekomunikacija i medija :)

Poslednja izmena:
Da li jos uvek daju go extra (ne +) ? Ili da idem na start paket sa 50%?Treba jedan broj da prebacim sa pripejda na postpejd.

Pozdrav,kakva je situacija za recimo prelazak sa Globaltel pripejd brojem u Yettel na postpaid+telefon.Ima li kakvih benefita popusta na pretplatu i slično.Hvala unapred na odgovoru.

bio do yettela da registrujem broj .. odmah su nudili prelazak na post sa 50% popusta i go extra plus za 899 din tako da ako kome treba ;-)

Ja danas prešao na Mobile M paket, prvenstveno zbog servisa MAX i SkyShowtime, pošto Deezer već koristim. Mislim da se za 300 dinara mesečno isplati, a možda mi zatrebaju gb u romingu.

Ako sam dobro shvatio taj go extra plus ne nude onima koji su na postpejd pa na kraju UO podnesu zahteva za pripejd? Ili grešim?

Ako sam dobro shvatio taj go extra plus ne nude onima koji su na postpejd pa na kraju UO podnesu zahteva za pripejd? Ili grešim?
Neki koji su prešli na prepaid sa postpaida, automatski su dobili poruku da mogu preći na Go Extra+ za 999 dinara mesečno 24 meseca ( bez ugovorne obaveze 1199 dinara mesečno ).

@qobrex
Hvala, korisna info s obzirom da mi sinu u martu ističe total10.
Mada mi se čini da su neki prijavljivali da go extra plus nije dostupan onima koji su podneli zahteva da pređu sa postpejda na pripejd

Pre 3 meseca obnovio ugovor i danas mi stize sms sa ponudom da predjem na Yettel mobil L za 2999. Ja ni ovo iz Yettel 100 ne mogu da potrosim, 1000din vise za nesto sto ne koristim i ne treba mi... Hvala lepo na ponudi, ali ne...

Da li vam u app prikazuje trenutno stanje? Juce sam dosao iz rominga i nece da mi prikaze nista. Ne ocitava...

Pre 3 meseca obnovio ugovor i danas mi stize sms sa ponudom da predjem na Yettel mobil L za 2999. Ja ni ovo iz Yettel 100 ne mogu da potrosim, 1000din vise za nesto sto ne koristim i ne treba mi... Hvala lepo na ponudi, ali ne...
Pominjali smo više puta ovdje - sad su svi u problemu što nemaju ništa "premium" da spakuju i naplate više. U prethodnom periodu je to bilo neograničeni pozivi, aplikacije, ali kad vrbuješ dovoljno ljudi kojima to treba, tu je kraj rasta, nema više. Sad sve što nude je više nego što nam realno treba za osjetno više para, i kreću polako da grcaju.

@zexxxx

Desava se stalno od uvodjena paketomata.
Prati temu Pracenje posiljki...

@Forumas X

Od juce ili nesto menjaju ili imaju "izazov" - na par naloga ( i pripejd i postpejd )
vidim da nema stanja i trenutnih ponuda.

@mlax37

Cekaj mart , pa onda gledaj ponudu i planiraj...

@Vaske75

U vecini slucajeva apsolutno neisplativo - ako uzimas telefon ne dobijas 50% popusta
na paket , plus su cene telefona ( i uz reciklazu ) previsoke :(

Danas pri registraciji broja detetu mi je radnica ponudila akciju do 30.01. za 899 dinara neki paket neograniceni pozivi,poruke i 30gb mesečno obaveza na 24 meseca.Da li su još nekom to nudili pri registraciji u pripejdu?

@mlax37

Posto si pod UO
  • zahtev za prelazak u drugu mrezu mozes podneti 2-3 dana pre isteka UO
  • zahtev za prelazak na pripejd 5-10 dana pre isteka UO

Pitanje je ko ce sta nuditi od 1. marta

Nazad
Vrh Dno