Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Pitanje, posto A1 ima sad stvarno fine ponude u dilemi sam dal da ostajem u Yettel. Shodno tome, da pitam, dal je neko imao neku vecu pogodnost od 50% popusta ili je to maksimim? (Pretpostavljam da ne tako al ajd da pitam)
U toku ugovorne obaveze posalju ponudu za veci i skuplji paket u odnosu na koji si sada, sa nekom nerealno niskom cenom i popustom oko 70%
Ja sam imao taj slucaj a i vidim da pojedine kolege sa foruma isto to prijavljuju

Kad se deaktivira jedna dodatna aplikacija koliko mora da prođe da bi se ubacila druga app?

Do sledeceg preseka, odnosno prvog u mesecu.

Svakog 1. u mesecu presecaju.

Hvala. Jel može MAX i skyshowtime zajedno ili ne?

To su Prime aplikacije. Zavisi koliko ih mozes imati u tvom paketu.

U toku ugovorne obaveze posalju ponudu za veci i skuplji paket u odnosu na koji si sada, sa nekom nerealno niskom cenom i popustom oko 70%
Ja sam imao taj slucaj a i vidim da pojedine kolege sa foruma isto to prijavljuju
da ja sam na TotalData+ cini mi se 80% popusta :) ali ovo je sada kada treba da se zekljuci nova obaveza..
Nekako uvek uspeju da izvuku vise para, zato mislim da mi je pametno da malo promenim
Hvala na odogvoru

Ejebem ti sisku,ja moram da guglam jer tebi tesko :LOL: :LOL: . Ako si ostao na starom paketu,imas sve aplikacije tj 9 komada a ako su te sabili na novi paket,onda sii izduvao i nista od aplikacija jer bi imao pravo na 2 samo.

I dalje sam na na total 40, do aprila 2025. Znači da mogu da aktiviram

Možeš da aktivira do 3 aikacije ako si na total 40.

^ znam. Samo nisam siguran da li će moći oba provajdera

Pitanje imam registrovani mts pripejd broj zelim d apredjem na Yetel postpejd na yetel 100, dali prvo da trazim prelazak na pripejd yetell da bi eventualno dobiju bolju ponudu od podstojece za Zetel 100 ili bilo koji drugi postpej paket kod yetella

Obavezno prelazak na prepaid yettel pa onda bilo koji paket -50%, naravno to je ako te interesuje da sto manje platis.

Prvo traži prenos broja pripejd iz mts u Yettel, za par dana će ti ponuditi neke pakete sa 50% popusta.

Jel neko uspeo da aktivira SkyShowtime? Ja pokušavam ali mi nikako ne ide a podrška Yettela je blagi užas. U aplikaciji sam aktivirao uslugu i registrovao nalog na SlyShowtime portalu ali to je to. Odmah posle toga mi se traži da odaberem paket koji hoću da plaćam. Nigde ne vidim opciju da povezem nalog sa Yettelom?!

Kroz Yettel aplikaciju.
Odaberes SkyShowtime i imaš opciju 'Nastavi sa registracijom". Klikneš na to i otvoriće ti da povežeš taj nalog što si napravio sa Yettelom i to je to.

Meni ovo izbacuje kada sam hteo da aktiviram. Nigde opcije da nastavim registraciju.

Prilozi

• IMG_5261.jpeg
    IMG_5261.jpeg
    124.5 KB · Pregleda: 63
Status ti je U obradi. Kad bude Aktivan onda ćeš dobiti tu opciju.
Doduše meni je odmah bilo Aktivan, tako da sam mogla da uradim sve bez problema.
Sačekaj malo pa vidi hoće se status promeniti.

Kako je novogodišnja ponuda zapravo ništa specijalno (ako neko ima 400 gb mesečno, dodatnih 100 na godinu dana je ništa), podnet zahtev juče za a1 prepaid. Zvao yettel jutros, nisam se javio jer subota i 9 am, i to je to, malopre stigla poruka da je odobren prenos.

Da li mozete da se registrujete u Yettel app? Pokusavam juce i danas da se ulogujem, u narandzastom okviru mi pise : Doslo je do greske, molimo vas pokusajte kasnije. Ne znam zasto me je izlogovalo sa app.

ovaj go extra plus nije los
ponudili mi u app i danas potpisan ugovor nesto ispod 1000 din

Nazad
Vrh Dno