Videću šta tačno piše u izveštaju servisera, trebalo bi do kraja nedelje da stigne telefon iz servisaSta ces sad?Sledeci korak?Ima li nada da se nesto uradi u tvoju korist.Mozda da se zalis,zastita potrosaca,i slicno?
Videću šta tačno piše u izveštaju servisera, trebalo bi do kraja nedelje da stigne telefon iz servisaSta ces sad?Sledeci korak?Ima li nada da se nesto uradi u tvoju korist.Mozda da se zalis,zastita potrosaca,i slicno?
U toku ugovorne obaveze posalju ponudu za veci i skuplji paket u odnosu na koji si sada, sa nekom nerealno niskom cenom i popustom oko 70%Pitanje, posto A1 ima sad stvarno fine ponude u dilemi sam dal da ostajem u Yettel. Shodno tome, da pitam, dal je neko imao neku vecu pogodnost od 50% popusta ili je to maksimim? (Pretpostavljam da ne tako al ajd da pitam)
da ja sam na TotalData+ cini mi se 80% popustaU toku ugovorne obaveze posalju ponudu za veci i skuplji paket u odnosu na koji si sada, sa nekom nerealno niskom cenom i popustom oko 70%
Ja sam imao taj slucaj a i vidim da pojedine kolege sa foruma isto to prijavljuju
Imam total 40To su Prime aplikacije. Zavisi koliko ih mozes imati u tvom paketu.
Ja ni na njihovu aplikaciju a ni na sajt login.Ja mogu normalno da uđem u app.
999 dinara sa ugovornom obavezom, 1299 dinara bez ugovorne obaveze.ovaj go extra plus nije los
ponudili mi u app i danas potpisan ugovor nesto ispod 1000 din
koliko dugo si bio na pripejdu pre nego što su ti ga ponudili?ovaj go extra plus nije los
ponudili mi u app i danas potpisan ugovor nesto ispod 1000 din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari