Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Od kad ih uzese prokleti Cesi,vidno opao kvalitet
Ne sekiraj se kod mene ima efekat da kad prebacujem TV pocne zvuk da prekida ako pričaš pa moras bežati napolje da se ustabili veza 🙂. Interesantan efekat. Kao da TV ima veci prioritet ili ne rade paralelno kako treba...
Ali to je super kad prekida kod tebe pa se repozicioniras, najgore kad prekida onome koga zoveš a tebi ok zvuk.

Meni recimo TV radi super, a internet puca. Danas nisam mogao da dobijem call centar

Na koje tarifne pakete je moguće dobiti popust 50%?
Konkretno, da li je neko dobio popust za Go Smart paket?

Sve, a mozes i da menjas pakete posle.

Pisano je već,na mail...

u pitanju je prepaid broj i dobio sam ponudu da pozovem broj 063xxxxx za prelazak na postpaid uz 50%

@Panos
Ne može 50% popusta jedino na Go Smart, a može na sve ostale pakete. U slučaju prelaska na postpaid sa 50% popusta, najbolje je otići u poslovnicu i to obaviti. Inače, pozivom na taj broj ili putem aplikacije pristaješ da ti oni šalju valjda ugovor poštom (itd.) što je po meni bespotrebno komplikovanje, kad možeš sve obaviti odmah u poslovnici.

Kolege ako neko ima Gigatron popuste preko yettela,a ne trebaju mu nek mi posalje na PP...sto veci popust,to bolje,trebace mi bar 2 komada ;)
Hvala

putem aplikacije pristaješ da ti oni šalju valjda ugovor poštom (itd.) što je po meni bespotrebno komplikovanje, kad možeš sve obaviti odmah u poslovnici.

Ja ne volim da čekam red. Ovako mi je bolje. Izgleda da je tačno ovo za 14 meseci

Jutros su me zvali iz Yetela, nude 14 meseci po dinar. Zvali me na Mts broj koji ne koristim. Ne gledam televiziju i samo ih saslusao. Ko mozda zeli da pozove i pita.
+381114417770

@Panos
Ne može 50% popusta jedino na Go Smart, a može na sve ostale pakete. U slučaju prelaska na postpaid sa 50% popusta, najbolje je otići u poslovnicu i to obaviti. Inače, pozivom na taj broj ili putem aplikacije pristaješ da ti oni šalju valjda ugovor poštom (itd.) što je po meni bespotrebno komplikovanje, kad možeš sve obaviti odmah u poslovnici.
Bio sam do poslovnice, pogledali su na sistemu pretplatni;ki broj, rekli su "mogu svi paketi osim Go Smart paketa"! :cry:

Kao što sam i rekao - previše mu je mala osnovna cena za Yettel standarde :ROFLMAO:. Za tvoje potrebe je možda najbolji Globaltel "uzbudljivi prepaid" (link). Za 600 dinara dobiješ 10GB i 50 minuta mesečno, i to tokom cele ugovorne obaveze (i bolje od Go Smart).

Ipak, ako te zanima samo Yettel, onda je Go Data (za 825 dinara mesečno, sa 50% popusta i e-računom) vrlo konkurentna ponuda na tržištu.

Neka uzem GoData sa 50% i nema da ga boli glava, mala je razlika u odnosu na Globaltel..

Sada vidim da sam ključnu stvar izostavio, paket nije za mene, u pitanju je teenager.
Zato mi je odgovarao paket Go Smart jer je limit i na net-u i minutima. Posle iskorišćenog besplatnog blokira se dalji saobraćaj. Plus ima neka aplikacija ProthecThor za kontrolu.

Nek me ispravi neko, ali ti limiti su na svim paketima, tj. dalja potrošnja se blokira posle potrošenog sadržaja iz paketa i dodataka (ukoliko ih ima).

Kod standardnih paketa:
  • pristup internetu se blokira nakon što se potroše MB iz paketa,
  • potrošnja minuta se slobodno nastavlja i nakon što se potroše minuti iz paketa, što može dovesti do dodatnih troškova.
Ipak, samo 50 minuta nakon čega se isključuje govorni saobraćaj ne vidim kako je benefitarno. U Go Data ima 250 minuta; ako je nekome dovoljno 50 minuta, biće i 250, sa ili bez blokiranja odlaznog govornog saobraćaja. Ipak, verovatno postoje neke third party aplikacije koje mogu da simuliraju tu funkcionalnost.

Ljudi jel ovi daju i dalje cenkanje kao pre 10000-15000 popusta na cenu telefona u zavisnosti od visine paketa?
Ja rekao na tviteru da me zovu ako uspem da dogovrim povoljno da uzmem onaj realme gt 2 pro uz total 12...sta mi mogu dati povoljnije zna li ko?

Da li uz popust na telefon dobijen od strane službe za brigu o korisnicima može da se doda i popust od 10000 din. za stari uređaj?

Drugari samo da vas podsetim da do kraja meseca vazi 2x ili 4x vise interneta za novi ugovor ili obnovu.
Takodje i reciklaza vazi do kraja meseca, aparat predate u avgustu a vaucer vazi 30 dana pa se moze iskoristiti i u septembru za kupovinu telefona.
Kome treba neka provera za prelazak sa pripejda na postpejd sa 50% popusta neka pise u pp.

Sada vidim da sam ključnu stvar izostavio, paket nije za mene, u pitanju je teenager.
Zato mi je odgovarao paket Go Smart jer je limit i na net-u i minutima. Posle iskorišćenog besplatnog blokira se dalji saobraćaj. Plus ima neka aplikacija ProthecThor za kontrolu.
Onda je kod A1 sigurica paket rešenje za tebe.

Jel mogu uzeti nov uredjaj na rate iako isplacujem stari ? Kako bih iskoristio vaucer za reciklazu...

Moraš da otplatis stari prvo ili možeš da uzmeš pametan sat sa tim vaučerom.

Da li neko ima taj vaučer da mi pokloni ukoliko mu ne treba? Kupio bih telefon danas, pa ako neko ima, bilo bi super 🤗

Nazad
Vrh Dno