Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Rekao bih da to sve ne radi jos... Presao sam na total 5, nemam opciju da vezem.broj sa home internetom, a i kada hocu da dodam hbo go, pise da usluga kosta 749 rsd. Verovatno treba da prodje neko vreme dok se aktivira paket.skroz [emoji848]

Huawei P30

Uvek je tako na početku...javljaju se razni bagovi.
Ja sam ih i zvanično danas pitao za 50% popusta na UO pa da vidimo šta će odgovoriti.

Rekao bih da to sve ne radi jos... Presao sam na total 5, nemam opciju da vezem.broj sa home internetom, a i kada hocu da dodam hbo go, pise da usluga kosta 749 rsd. Verovatno treba da prodje neko vreme dok se aktivira paket.skroz [emoji848]

Huawei P30

Mislim da nema vise povezivanja sa Telenor Home za nove pakete ali proveri

Sent from my iPhone using Tapatalk

Huawei P30

Ako si na promociji 50%, nemas mogucnost povezivanja na Home.

Mislim da nema vise povezivanja sa Telenor Home za nove pakete ali proveri

U pravu si, nema vise povezivanja telenor home interneta i postpaid broja.

Huawei P30

Poslednja izmena:
Uvek je tako na početku...javljaju se razni bagovi.
Ja sam ih i zvanično danas pitao za 50% popusta na UO pa da vidimo šta će odgovoriti.
Može 50%, ja sam se već čuo, imam 2.5 meseci do isteka... Total 12 ipak. Ne treba mi 25, za moju potrošnju interneta overkill...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Na koji način najbolje izboksovati tih 50%?

Direktno u poslovnici, preko call centra ili na mail?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

^Ima u detaljnim opisima novih paketa.
Važi samo za pakete za fizička lica.
Pozdrav

Mejl i društvene mreže. Call centar i poslovnice nemaju svrhe. Tamo ništa nećeš dobiti.

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Twitter ili e-mail. Jasno definiši šta želiš i koliko želiš da plaćaš i kalve su ti namere ako ne dobiješ to što tražiš. Pozvaće te brzo i dobićeš ponudu, nadam se dobru.

Ovaj Total 12 je najbolja opcija sa 50% pupusta, izadje 1525 din.

Hvala svima, javio sam im se na tviteru pa da vidimo šta kažu

Hvala svima, javio sam im se na tviteru pa da vidimo šta kažu

Da li si uspeo?

Ja sam tražio popust na Total data i ovo su mi odgovorili:

"Hmm, predlažem da pogledaš i Go Data+ paket koji ti donosi više interneta, sa ograničenim minutima Slightly smiling face Total 5 i Go Data+ ti svakako donose šest meseci neograničenog interneta, ako se predomisliš, u bilo kom momentu možeš i kupiti telefon na rate, a takođe dobijaš na poklon vaučer koji ti donosi popust od 25% za kupovinu dodatne opreme, koju možeš iskoristiti do 10.02.2021."

Posle ove poruke sam im rekao da proslede moj broj službi za brigu o korisnicima, tako da se nadam da će me neko pozvati i ponuditi šta sam želeo...

Jedno pitanjce,da li postpejd broj moze ostvariti 50% popusta na cenu paketa? Primer Total 12 sa 50% popustom da bude 1525din.

Naravno, gledas punu cenu bez telefona pa na to 50%.

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Ja dobijam redovno 50% ali sad se razmišljam da im tražim 25% i telefon. To su ranije ljudi dibijali, ne znam kako je sad.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Da li si uspeo?

Ja sam tražio popust na Total data i ovo su mi odgovorili:

"Hmm, predlažem da pogledaš i Go Data+ paket koji ti donosi više interneta, sa ograničenim minutima Slightly smiling face Total 5 i Go Data+ ti svakako donose šest meseci neograničenog interneta, ako se predomisliš, u bilo kom momentu možeš i kupiti telefon na rate, a takođe dobijaš na poklon vaučer koji ti donosi popust od 25% za kupovinu dodatne opreme, koju možeš iskoristiti do 10.02.2021."

Posle ove poruke sam im rekao da proslede moj broj službi za brigu o korisnicima, tako da se nadam da će me neko pozvati i ponuditi šta sam želeo...
Čekam da me pozovu, tražio sam total 12 sa 50% popusta

Imam 50% popusta za Total 15. Da li bi ostalo 50% popusta kad bih prešao na Total 25?

Ne očekuj pre ponedeljka da zovu...

Zdravo svima,planiram da kupim telefon u telenoru na rate naredne nedelje,trenutno imam total 5 paket sa 20gb interneta,ostalo neograniceno. Trenutni ugovor mi istice u maju, pa bih hteo da vas pitam za sugestije, koje uslove da zahtevam sad pri kupovini a da je ostvariva posto do sada nikada nisam trazio nista vec samo prihvatao ponude koje su mi nudili. Idealno bi bilo da zadrzim ovaj paket i naredne 2 godine ali je pitanje da li ce mi dozvoliti

Steta samo sto su smanjili broj aplikacija u total paketima.. total 2, samo jednu, total 5, dve.. Da li je moguce preci sa total 2, na go data+? Imam 50% popusta.. moracu da ih pozovem, da vidim da li cu zadrzati popust..

Meni su nedavno, prilikom obnove ugovora, rekli da u bilo kom trenutku mogu promeniti tarifu i da zadržim 50% popusta.

Zanimljivo je i da Total 7 nema u ponudi na listi paketa ali ga uredno ima u app i u dokumentima gde čak ima svih detalja o istom(osim broja aplikacija)...

moj favorit Total Data+

Vrh Dno