A to ce potrajati do Nove god. vidim jaČek bre, pa dok se svi zaposleni upoznaju sa novom promocijom :d
Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока
A to ce potrajati do Nove god. vidim jaČek bre, pa dok se svi zaposleni upoznaju sa novom promocijom :d
Rekao bih da to sve ne radi jos... Presao sam na total 5, nemam opciju da vezem.broj sa home internetom, a i kada hocu da dodam hbo go, pise da usluga kosta 749 rsd. Verovatno treba da prodje neko vreme dok se aktivira paket.skroz [emoji848]
Huawei P30
Rekao bih da to sve ne radi jos... Presao sam na total 5, nemam opciju da vezem.broj sa home internetom, a i kada hocu da dodam hbo go, pise da usluga kosta 749 rsd. Verovatno treba da prodje neko vreme dok se aktivira paket.skroz [emoji848]
Huawei P30
Mislim da nema vise povezivanja sa Telenor Home za nove pakete ali proveri
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uvek je tako na početku...javljaju se razni bagovi.
........
Može 50%, ja sam se već čuo, imam 2.5 meseci do isteka... Total 12 ipak. Ne treba mi 25, za moju potrošnju interneta overkill...Uvek je tako na početku...javljaju se razni bagovi.
Ja sam ih i zvanično danas pitao za 50% popusta na UO pa da vidimo šta će odgovoriti.
Gde si video? Ima li neka objava?E da, videh i ja da su svim novim paketima pustili VoLTE [emoji123]
Mejl i društvene mreže. Call centar i poslovnice nemaju svrhe. Tamo ništa nećeš dobiti.Na koji način najbolje izboksovati tih 50%?
Direktno u poslovnici, preko call centra ili na mail?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Na koji način najbolje izboksovati tih 50%?
Direktno u poslovnici, preko call centra ili na mail?
Hvala svima, javio sam im se na tviteru pa da vidimo šta kažu
Čekam da me pozovu, tražio sam total 12 sa 50% popustaDa li si uspeo?
Ja sam tražio popust na Total data i ovo su mi odgovorili:
"Hmm, predlažem da pogledaš i Go Data+ paket koji ti donosi više interneta, sa ograničenim minutima Slightly smiling face Total 5 i Go Data+ ti svakako donose šest meseci neograničenog interneta, ako se predomisliš, u bilo kom momentu možeš i kupiti telefon na rate, a takođe dobijaš na poklon vaučer koji ti donosi popust od 25% za kupovinu dodatne opreme, koju možeš iskoristiti do 10.02.2021."
Posle ove poruke sam im rekao da proslede moj broj službi za brigu o korisnicima, tako da se nadam da će me neko pozvati i ponuditi šta sam želeo...
Imam 50% popusta za Total 15. Da li bi ostalo 50% popusta kad bih prešao na Total 25?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari