Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ja sam bio starter ali sam se prebacio na osnovni da ne bih plaćao tih 150din jer mi je glavni račun u Komercijalnoj, tako da sad ne mogu ovu promociju da iskoristim...

Prebaci se na Starter i uzmi promociju, imaćeš + 1 GB mesečno dokle god ti broj traje plus biće ti pretplata 75 din. mesečno ako koristiš karticu?
Dok ako je ne koristiš kao ja onda ništa ne plaćaš mesečno održavanje.
Stim verovatno (to proveri) pošto nemaš aktivnu Master karticu i Dinu da li ih moraš uzeti, ali i to se plaća 500 din. mislim na 4 godine?

Drugi dan evo prolazi videcemo isao do poslovnice da pitam rekli da sacekam tu poruku.

Prebaci se na Starter i uzmi promociju, imaćeš + 1 GB mesečno dokle god ti broj traje plus biće ti pretplata 75 din. mesečno ako koristiš karticu?
Dok ako je ne koristiš kao ja onda ništa ne plaćaš mesečno održavanje.
Stim verovatno (to proveri) pošto nemaš aktivnu Master karticu i Dinu da li ih moraš uzeti, ali i to se plaća 500 din. mislim na 4 godine?
Meni su poslali Dinu i MasterCard ali sam se naknadno prebacio na osnovni, pa su mi onda ugasili MasterCard...imam Dinu ali ne koristim.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Proveri stanje na racunu, jer mislim da svakako zaduzuju odrzavanje bez obzira da li koristis.

Sjajan Spoj je odlicna fora. Popust na odrzavanje, kurs od samo 0.2 razlike...

Poslednja izmena:
Ne nema nikakvog održavanja 100%, ništa ne skidaju jer nemaju odakle? D
Da koristim račun i da ima prometa po računu onda bi bilo 150 din. mes. (u mom slučaju sa Sjajan spoj 75 din. jer bi imao 50% popusta),
pošto ne koristim ništa od ovoga nema ništa ni da se zadužuje, provereno već.

Plavi petak danas, šta ste ogrebali?! [emoji56]

Za promjenu - 10gb do kraja dana.... Oh, wait...

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Izgleda smo svi ogrebali 10 GB.
Sad je 24 sata.

Sent from my LEX720 using Tapatalk

10 GB za Facebook 30 dana

98eb224637b36a7a4ceef742b2eecee2.jpg

Poslednja izmena:
Kod vrednosti 400 dinara za donesi.com. Važi 4 dana.
Ne koristim donesi, uvek zovem direktno restoran, ali što da ne.

Caletu istice 2g ugovora i imao je stari Prenesi+ 250 paket i telefon Moto E5 Plus.
Jel ima neki slican telefon da valja i da je ta cena paketa. Moze i do 1500din.
Ili da ostavi ovaj, a da potpise novi ugovor sa popustom.
Da je MTS nasao bih mu ja nesto, ali ovaj Telenor nista ne kapiram.

Da izvini, ja nisam dobro pročitao... pomislio sam da ćale ima već neki ugovor sa popustom
pa mu je neodlučno to da li stari ugovor sa popustom ili novi tel.? Možda da sačeka da mu
upravo Telenor ponudi neki ugovor sa 30 ili još bolje 50% popusta, kontam telefon mu nije
toliko star pa možda može da prođe još jednu obnovu a sa dodatnim popustom na pretplatu?

Pa ne znam ni ja. On hoce novi telefon, ali da ne placa puno i lepo sam mu rekao da nema dobar telefon za to sto on hoce. Uzece neki koji nece raditi fluidno i samo ce da se nervira.
Samo ne znam kako da gledam ove telefone. Ima brdo nekih opcija. Te na 6 rata, te na 24, te bez popusta na paket, sa popustom.
Vidim da sad ima neki popust na telefone ili je to mozda fora.
Moracu da odem sa njim do poslovnice da vidim sta ce reci zaposleni.

Da, stim sto sad ima akcija ili dupli Gb ili popust na tel, tako da ako mu je dosta 2gb onda ovaj redmi 8 izadje oko 2250 mesecno sa total2...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Preskupo za telefon nizeg segmenta. U mts-u isti taj redmi 8 je 1,570din paket(morava 2) + telefon.

Pa prebaci ga u mts, nista lakse. Svi mi ovde znamo da je Telenor najskuplji sto se tice i paketa a i telefona... Cimaj ih na mail, pa trazi neki popust...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Ma ne kazem nista lose za Tln. On je zadovoljan, tako da nema potreba da ga prebacujem.
Hvala na pomoci.

Preskupo za telefon nizeg segmenta. U mts-u isti taj redmi 8 je 1,570din paket(morava 2) + telefon.

Idi do poslovnice trenutno imas promociju i za prenesi200 + telefon. Cena za taj paket 999 dinara + rata za telefon koji se izabere. Ova ponuda nije na sajtu, mora da se ode do poslovnice.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Idi do poslovnice trenutno imas promociju i za prenesi200 + telefon. Cena za taj paket 999 dinara + rata za telefon koji se izabere. Ova ponuda nije na sajtu, mora da se ode do poslovnice.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala druze. Otici cemo ovih dana da vidim sta ce reci.

Kako vam se čini ova ponuda Iphone SE modela (crni,beli,crveni) od 64 i 128 GB uz Total 2 paket na 24 meseca?
Mada po meni je bolje za +275 din. uzeti model od 128 GB to mu onda dođe 4154 din. mesečno, sam telefon onda
izađe na rate nekih 510€.

@Stefii
E, ali uz ovaj paket Prenesi 200 nema ni jedan drugi telefon osim Moto E5 Plus. Nisam te ja dobro razumeo.

Bolji telefoni u telenoru već duže vreme mogu da se uzmu na rate ali samo od total2 ili prenesi 400 pa naviše.

Nazad
Vrh Dno