Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Mogao sam da biram koji hocu paket, Total ili Prenesi sa 50% popusta na punu cenu.. Sto se tice duplog GB to ne znam da li bi dobio, nisam ni pitao, mozda bi i dobio ne znam.Dogovoris se sa njima sve, otvoreni su za svaku kombinaciju, jos ako poznajes nekog od radnika jos bolje.

Kad vec nude,sta je dzabe i Bogu je drago i jos 50% manje odrzavanje racuna u Mobi banci. ;)
e7cfeb1494a570e6e835a1bd5002c076.jpg

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Meni ne dozvoljava aktivaciju. Kaže da nije moguća aktivacija za isti broj sa koga je upućen zahtev.

Jel ja to treba nekome drugom da aktiviram?!

Meni ne dozvoljava aktivaciju. Kaže da nije moguća aktivacija za isti broj sa koga je upućen zahtev.

Jel ja to treba nekome drugom da aktiviram?!
Nisam te bas najbolje skontao ovo,ali je poenta da racun u banci i taj mob broj budu na iste podatke jmbg i sl. i da je tvoj paket obuhvacen ovom "promocijom",pise tamo o uslovima,kontam da stariji peketi ne mogu,baci pogled,nisam siguran.

Nisam te bas najbolje skontao ovo,ali je poenta da racun u banci i taj mob broj budu na iste podatke jmbg i sl. i da je tvoj paket obuhvacen ovom "promocijom",pise tamo o uslovima,kontam da stariji peketi ne mogu,baci pogled,nisam siguran.

Ne razumem kakav račun u banci? Nigde se to ne pominje.
Račun imam u Intesi.

Imam Total 4 sa 50% popusta, a u opisu piše da je ovaj dodat za "Većinu Total" paketa...

Ne razumem kakav račun u banci? Nigde se to ne pominje.
Račun imam u Intesi.

Imam Total 4 sa 50% popusta, a u opisu piše da je ovaj dodat za "Većinu Total" paketa...
Moras imati racun u Mobi banci (bivsa telenor banka),da se i racun u banci i paket u telenoru vode na isto ime,jmbg i sl.
Pogledaj moj post #27279 tj.sliku i procitaj

Poslednja izmena:
Pise ti druze kad odes preko telenor app na tu promociju,odmah im u prvoj recenici stoji da vazi za telenor i mobi banku

^Piše na onom screenshotu da je za Mobi banku.

Nema veze sad sigurno imaš otvoren račun u Mobi banci [emoji16]

Sent from my LEX720 using Tapatalk

Kad kliknem na sjajan spoj prebaci me na play prodavnicu i preko nje udjem u banku, gde u banci da aktiviram pravi spoj?

Bezi iz Mobi banke glavom bez obzira, ja sam se zadrzao citava 2,5h . [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije ti bolja nego te uslovljavaju otvaranjem racuna za telefon. Mislio sam uopste njihove usluge su za uteci jer nikad ne znas sta te ceka. Pricali su mi jedno, na sajtu drugo. Pitam ih pa kome da verujem, kaze ,verujte u ovo sto vam kazem usmeno. Komedija. Zatvorio racun posle 2,5 h i cao.

Nije ti bolja nego te uslovljavaju otvaranjem racuna za telefon. Mislio sam uopste njihove usluge su za uteci jer nikad ne znas sta te ceka. Pricali su mi jedno, na sajtu drugo. Pitam ih pa kome da verujem, kaze ,verujte u ovo sto vam kazem usmeno. Komedija. Zatvorio racun posle 2,5 h i cao.

Sad više nije potrebno da imaš otvoren račun ako uzimaš telefon na rate, a usuge su po meni ok ali je mnogo veći problem što nemaju bankomate svugde već samo u većim gradovima.

Morate imati aktivan jedan od paketa Starter ili Progresiv, jedino ko je na Osnovnom tu ne može koliko sam razumeo operatera Mobi banke.
Uglavnom ja sam aktivirao ovaj dodatak za manje od 5 min. preko mobilnog telefona i aplikacije Mobi banke +1 GB dobijen na paketu Total 2.

unnamed.png

unnamed.jpg

Poslednja izmena:
Salje me na mobi bank aplikaciju, da odatle aktiviram... Gde to da nadjem u mobi app?

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Paketi Prenesi 100, Prenesi 200 i GoData nisu ukljuceni u promociju Sjajan spoj

Dodatak je dostupan za Telenor postpejd korisnike fizička lica koji su korisnici sledećih tarifnih paketa: Total 2, Total 4, Total 5, Total 8, Total 10, Total 15, Total 30, Play 5, Play 10, Go data+, Prenesi 400, Prenesi 500, Premium Total, Premium, Premium. i Premium+ .

Poslednja izmena:
Jel to onda neki ugovor ? ili sta?

117.7 je kupovni kurs € na progresiv plus sa aktiviranom opcijom sjajan spoj.
3000€ je limit (valjda mesečni, nisam siguran).

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Jel to onda neki ugovor ? ili sta?

Servisna promocija dobiješ +1 GB interneta svaki mesec gratis ako imaš Starter ili Progresiv paket u Mobi Banci
i neki od gore post paid Telenor paketa iz posta #27305.

da dodam da ja imam Starter paket i dobio sam od Mobi Banke mastercard koja je aktivna ali je ne koristim (ne plaćam mes. troškove od 150 din. mes.)
ovo je isto dovoljan uslov da se dobije ova servisna promocija. :)

Poslednja izmena:
117.7 je kupovni kurs € na progresiv plus sa aktiviranom opcijom sjajan spoj.
3000€ je limit (valjda mesečni, nisam siguran).

Tako je, trenutni prodajni 117,7, kupovni 117,5 i važi u onlajn menjačnici Mobi Banke za kupovinu ili prodaju € do iznosa od 3.000 € mesečno.

Servisna promocija dobiješ +1 GB interneta svaki mesec gratis ako imaš Starter ili Progresiv paket u Mobi Banci
i neki od gore post paid Telenor paketa iz posta #27305.

da dodam da ja imam Starter paket i dobio sam od Mobi Banke mastercard koja je aktivna ali je ne koristim (ne plaćam mes. troškove od 150 din. mes.)
ovo je isto dovoljan uslov da se dobije ova servisna promocija. :)
Ja sam bio starter ali sam se prebacio na osnovni da ne bih plaćao tih 150din jer mi je glavni račun u Komercijalnoj, tako da sad ne mogu ovu promociju da iskoristim...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno