Svakome tako šalju za rođendan. Bezze akcija. Valjda za rođendan treba da primaš pozive, a ne šalješ. :d
akcija je uvek mesec dana od aktivacijePromocija traje do 15. aprila 2009.
Znam ja to,ali sama akcija traje,ako je tačno do 15 aprila.Znači,u tom vremenskom periodu možeš najviše dva puta da uplatiš,i to je to.
Da li to znači da mi minuti ističu 15.04 ( iako ih nisam sve istrošio) ili do 02.05 kako i piše u poruci koja se dobija prilikom provere preostalih minuta?
A kod jednog lika sam video 15000 minuta za 1500 dinara,a kako to potrošiti,to niko ne zna.Mislim da tolike minute nema smisla nuditi,jer se ne mogu ni potrošiti.Do 3000 minuta i,to je možda mnogo,ali...
Zevs, imaš datum do koga treba da uplatiš,...mojoj devojci su poslali, recimo, 7 dana nakon aktivacije 1000 za 100, pa je preklopila svega 7 dana...
Zapravo, nije preklopila, već je odmah počela da se troši nova promocija, a stara je stajala dok nije isteklo 30 dana i preostali minuti su nestali....da je za tih 7 potrošila novu promociju, verovatno bi nastavila da troši staru...
Kao i inace, samo ti se ne trose besplatni min nego ono sto imas od novaca na kreditu!!!Moze li neko da mi kaze kako se racunaju minuti izvan mreze i poruke.
:wave::wave::wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari