Da sm sebi odgovorim :
Milica
17:13:29Nažalost za sada ta opcija naplati sa kreditne kartice nije dostupna .
Pst, pst....odakle ti ovo za Peru Kojota?🤔😎Dvaput pao tender za čitače jer nije mogao tender da dobije Pera Kojot pa odustali. Kad nemože Pera Kojot neće niko dobiti, bar za sada. Samo konstatujem činjenice.
Koji očaj od ponude. Nije teško naći banku koja ovoliko da na štednju u dinarima. Bez poreza na dobit, naknade za vođenje fonda i potpuno osiguranoYettel banka poslala novi upitnik danas, razmatra novi oblik "investicionog" proizvoda:
![]()
Ja oktivirao fizčki 03.10. a od polise ništa. Tamburao preko četa ali džabe. Sve je to jadno i bedno. Čet ti jedino zgodan ako hoćeš da se ženiš pa da muvaš neku mlađu. Koristi druge nema. Na mail ćute ko mule tako da je situacija pomozi Bože i lezi devojko. Moje iskustvo iz prve rukeKad stiže polisa, kreditna aktivirana u petak fizički stigla u ponedeljak?
Probaj prvo sa njima ili ako je van ekspoziture, lokalom gde je kartica progutana da ti je vrate. Drugi slučaj ne navodim za badava pošto sam se susreo sa situacijom da u jednoj prodavnici gde je postavljen Intezin bankomat beskontaktno naplate cigarete i korisnici su tako „obavešteni“ da preuzmu karticu kod njih. Nakon niza takvih pritužbi, stari bankomat je zamenjen.Progutao mi bankomat Unicredit banke karticu Yettel-a. Jel zna neko gde ću trebati to da podignem na kraju kada je izvade?
Ako je takva procedura da isključivo šalju dalje banci, onda vidi sa njima. Najverovatnije u centrali.Jel tamo na NBG pošto nemaju druge poslovnice i koliko to traje otprilike?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari