Da li zbog bankovnog racuna mora telefonski broj da bude u Yettelu?
Ne mora.
Da li zbog bankovnog racuna mora telefonski broj da bude u Yettelu?
Ovo što si ponudio nije nikakvo rešenje, niti treba da budeJa sam ti ponudio resenje a ti kako hoces, vidim da imas pametnija posla cim ovde kukas u prazno.
Moram da pohvalim bivšu mi banku za elegantno rešenje koje su dodali u aplikaciju, za dodavanje kartica u GPay. Nema ukucavanje brojeva ni kodova. Sve se odradi za tren.
Da sm sebi odgovorim :Dobio Kreditnu karticu aktivirao je promenuo pin platio račun u prodavnici kucanjem pina i sad hteo da platim račun za struju Kreditnom ali nemam mogućnost da izaberem Kreditnukarticu. U čemu grešim ?
Milica 17:13:29 | Nažalost za sada ta opcija naplati sa kreditne kartice nije dostupna . |
Ne možeVidim sada na sajtu EPS-a da oni naplaćuju 28 din proviziju ako platim preko njihovog sajta . Moželi to da se izbegne?
Pola. Za račune plaćene do kraja oktobra vraćaće, posle neće (prošle godine je izdato saopštenje da će to važiti narednih godinu dana).Kao da sam negde pročitao da EPS vraća tu proviziju umanjenjem sledećeg računa, neznam koliko je to istina.
Upravo zato, ali nemogu da verujem da im je malo što nas deru po raznim osnovama pa im i ovih 28 din nedostaje, bruka.Ne može
Pola. Za račune plaćene do kraja oktobra vraćaće, posle neće (prošle godine je izdato saopštenje da će to važiti narednih godinu dana).
Pretpostavljam da ti je potrebno za povećanje potrošnje karticom i tako je kako je.
Dobio sam kreditnu pre par godina, bio sam zaposlen za stalno u jednoj od poznatih firmi.Vi sto ste uzimali kreditne moze krace upustvo sta ste sve odradili jer na njihovom sajtu pise da 100 dokumenata treba, podaci iz stare banke, ne znam ni sam sta vise.
Ako si primio tri-četiri plate kod njih i tražiš limit manji od plate, onda ne traže ništa dodatno. U suprotnom, mora papir iz firme sa tvojom platom, plus izvod iz banke gde primaš (ili si primio poslednje tri plate), plus saglasnost na Eupravi... Uglavnom, ja odustao i čekao da primim par plata, odobrili u roku par minuta bez dodatnih papira.Vi sto ste uzimali kreditne moze krace upustvo sta ste sve odradili jer na njihovom sajtu pise da 100 dokumenata treba, podaci iz stare banke, ne znam ni sam sta vise
Zasto bi onda neko plaćao preko portala? Iz mBankinga ispadne jeftinije u vecini banaka.Vidim sada na sajtu EPS-a da oni naplaćuju 28 din proviziju ako platim preko njihovog sajta . Moželi to da se izbegne ? Kao da sam negde pročitao da EPS vraća tu proviziju umanjenjem sledećeg računa, neznam koliko je to istina.
Imali su već ovaj problem više puta, a poslednji put vrlo skoro, s tim što su tad i zvanično objavili da postoje poteškoće sa plaćanjima i da im se piše reklamacija ako dođe do duplog zaduženja. I pre neki dan je kočilo plaćanje, ali nije dolazilo do zaduženja, makar ne da sam čuo. Otprilike sam iz petog pokušaja uspeo da platim šta sam hteo. Nisam se ni suzdržavao od kliktanja, budući da na tekućem računu nisam ni imao dovoljno novca da plaćanje prođe dvaput, hahah.Ovo mi je do sada najozbiljniji problem koji imam sa Yettel aplikacijom.
Jeste da je off ovde, ali najrealniji odgovor je da ima dosta ljudi bez računa u srpskim bankama (najviše ciljam na nerezidente, nevezano za državljanstvo) i njima je to najzgodnija opcija za plaćanje. Njihova plaćanja su i najskuplja za trgovca, u ovom slučaju EPS, pa meni ova naknada u krajnjem slučaju i ima smisla. Slično je sa Infostanom. Što se tiče nas sa srpskim računima, ako izuzmemo granične slučajeve (npr. ljudi bez mobilnog bankarstva, mada ima i takvih dosta), "isplati" nam se samo još ovog meseca, dok postoji popust na to.Zasto bi onda neko plaćao preko portala? Iz mBankinga ispadne jeftinije u vecini banaka.
Tih 28,77 dinara ne uzima EPS već firma preko koje ide plaćanje Alta pej.Upravo zato, ali nemogu da verujem da im je malo što nas deru po raznim osnovama pa im i ovih 28 din nedostaje, bruka.
Meni taj EPS deluje nesposoban za mnogo šta : nemogu da čitaju brojila, nemogu da naplačuju potrošnju bez postednik ili je to samo paravan za neke druge radnje, Ništa netvrdim samo konstatujem činjenice. Dvaput pao tender za čitače jer nije mogao tender da dobije Pera Kojot pa odustali. Kad nemože Pera Kojot neće niko dobiti, bar za sada. Samo konstatujem činjenice. Ništa više od toga. MTS plaćam bez problema a EPS nemože da omogući plaćanje recimo kao MTS, mada nemam baš neko mišljenje ni o MTS-u.Tih 28,77 dinara ne uzima EPS već firma preko koje ide plaćanje Alta pej.
Hvala, novi posao pa tek druga plata lijeve, sačekacu još malo onda. A limit uzmem platu ili ispod plate, mislim u AIK da su davali x3 plate limit hmAko si primio tri-četiri plate kod njih i tražiš limit manji od plate, onda ne traže ništa dodatno. U suprotnom, mora papir iz firme sa tvojom platom, plus izvod iz banke gde primaš (ili si primio poslednje tri plate), plus saglasnost na Eupravi... Uglavnom, ja odustao i čekao da primim par plata, odobrili u roku par minuta bez dodatnih papira.
Imaš izvod u glavnom meniju aplikacije (dole desno). Mejl stigne kasnije ali izvod je dostupan u aplikaciji čim počne novi mesec (nisam pratio tačno kad al bio je tu za prethodni mesec koliko god rano da pogledam)Kad salje yettel bank izvode za prethodni mesec?
Prijavio sam danas:Elem radi li ikome od vas pregled transakcije koja je placena Google novcanikom, koja god ika Google u nazivu ne otvara se i ide poruka da pokusam kasnije?
Možda grešim, ali čini mi se da je odobrenje automatsko ako je plata neko vreme kod njih i limit je ispod plate. Verujem da i oni hoće da odobre veći limit kada ocene da je klijent dobar, ali to ocenjivanje radi čovek i onda može da se desi da traže i dodatne papire.Hvala, novi posao pa tek druga plata lijeve, sačekacu još malo onda. A limit uzmem platu ili ispod plate, mislim u AIK da su davali x3 plate limit hm
Ali posle na računu dobijes 30 dinara popust što si platio preko aplikacijeTih 28,77 dinara ne uzima EPS već firma preko koje ide plaćanje Alta pej.
Da da, na cekanju se vide bez problema, realizovane ne rade.Prijavio sam danas:
Boris:Razumem, prijavljeno je kolegama, očekujemo rešenje vrlo uskoro.
Boris:Naredno ažuriranje verujemo da će rešiti poteškoću
Kod mene se kod transakcija kojima je status "na čekanju" vide detalji, a promenom statusa javlja se poruka "Trenutno nismo u mogućnosti da učitamo podatke"
(u pitanju su sve transakcije)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari