Bad Habbit
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.07.2005
- Poena
- 690
Telefon iPhone XR. Imam dva broja, oba u Yettel-u. Jedan sim i jedan esim. Otprilike kada je 5G bila u fazi pripremanja, počeo je da mi se dešava čudan problem. Naime, signal na sim kartici je počeo da bude dosta slab, čak ponekad i da ga nema na 4G, dok je signal na eSim bio uvek ili skoro pun, ili pun. Prvo mi je palo na pamet da je do sim kartice, pa sam je zamenio. Međutim, ista stvar. Onda sam tražio u Yettel-u da mi broj sa sima prebace na esim, a esim da mi stave na sim. Oni su to uradili, ali sada se dešava da mi je signal podjednako loš na esim-u, glavnom broju, a na sim-u skoro pun ili pun. Pisao sam Yettel-u, koji mi je dao neki generički odgovor tipa kako su izvršili potrebna merenja i kako je signal optimalan i bla bla...
Jel ima neko ideju kako je ovo moguće i zašto?
Pošto je ovaj problematični broj 063 šestocifren, palo mi je na pamet da je možda nekako loše registrovan u njihovom sistemu, pa sam ih pitao i to, ali su rekli da to nema veze.
Jel ima neko ideju kako je ovo moguće i zašto?
Pošto je ovaj problematični broj 063 šestocifren, palo mi je na pamet da je možda nekako loše registrovan u njihovom sistemu, pa sam ih pitao i to, ali su rekli da to nema veze.