Šta je novo?

yamaha s550 firmware

Kakva su iskustva sa s550?
Pusta sve filmove, imena titlova, isti direktorijum ?
Standardna pitanja :)

Poslednja izmena:
Od nedelje se u Tehnomarketu ocekuje Yamaha S550 za 11999 din. Ako neko ima neka iskustva neka napise. Kod me ne je jos uvek AGONY OF CHOICE - Yamaha S550 ili Pioneer 470 (koga nigde nema, a i bezobrazno je poskupeo na nekih 13500 din).

Sasa je napisao(la):
Kakva su iskustva sa s550?
Pusta sve filmove, imena titlova, isti direktorijum ?
Standardna pitanja :)

Do juce sam imao firmware v34 koji je dosao sa uredjajem i nisam imao problema sto se tice pustanja filmova. Sve je pustao samo je bio taj veliki problem sa subtitlovima jer nije prepoznavao nasa slova i slova se nisu videla ukoliko je pozadina bila bela. Sa ovom verzijom nisam stigao da isprobam kombinacije, ali za sada sto sam primetio je da prepoznaje nasa slova, ima crnu pozadinu (providnu) i imena fajlova ispisuje do kraja. Na zalost jos uvek ime filma i ime prevoda mora da je isto ali ne mora i naziv direktorijuma (do sad je i ime direktorijuma moralo) i mora da je u istom direktorijumu film i prevod. Jos nisam probao da li cita txt prevod, V34 nije mogla. U svakom slucaju resena su 2 najveca problema pa vredi staviti.

Pa naravno, Pionirovi filteri rulaju, nije za dzabe najbolji (i najskuplji) u klasi. Zaista su u stanju da iscupaju i najgoru krdzu u sasvim podnosljivu video reprodukciju.

Nazad
Vrh Dno