Zoza
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2006
- Poena
- 425
Moja oprema
- Laptop
- Lenovo B590
- Tablet
- Samsung
- Mobilni telefon
- Realme 7 Pro
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Potpuno ispravan i lepo očuvan Yamaha risiver, HDMI povezivanje, OSD, sa originalnim multifunkcionalnim daljinskim kojim možete upravljati i drugim audio-video i TV uređajima. Kod mene je već oko 7-8 godina, a prodajem ga zbog prelaska na skuplji uređaj. Jedina falinka je nedostatak poklopca za baterije na daljinskom upravljaču. Radna garancija par dana da se uverite da je sve u redu.
Na zahtev moguće slanje kratkog videa risivera u radu.
Težina 11,8 kg, sve ostale specifikacije imate na netu.
Cena je 110€ i fiksna je, zamene me ne interesuju. Kontakt može ovde u PP ili na o6o/3548-2o8.
Proba i lično preuzimanje mogući u Subotici, moguća je i dostava uz prethodni dogovor do Novog Sada i Bačke Palanke, kao i do mesta koja su usput. Moguće je i slanje Post Expressom, gledaću da što bolje obezbedim paket u tom slučaju.

Na zahtev moguće slanje kratkog videa risivera u radu.
Težina 11,8 kg, sve ostale specifikacije imate na netu.
Cena je 110€ i fiksna je, zamene me ne interesuju. Kontakt može ovde u PP ili na o6o/3548-2o8.
Proba i lično preuzimanje mogući u Subotici, moguća je i dostava uz prethodni dogovor do Novog Sada i Bačke Palanke, kao i do mesta koja su usput. Moguće je i slanje Post Expressom, gledaću da što bolje obezbedim paket u tom slučaju.

Poslednja izmena: