Šta je novo?

Yamaha pojacalo THR10II UPDATE BUG

Skalper

Poštovan
Učlanjen(a)
02.09.2017
Poena
54
Veliki pozdrav svim Benchmarkovcima!

Imam problem sa gitarskim pojacalom Yamaha THR10II.
Nakon neuspelog UPDATE procesa, pojacalo ne mogu da stavim u funkciju.
Ispratio sam sva uputstva sa Yamaha zvanicnog sajta za to pojacalo. Skinuo update softver, koristio vise racunara i kablova. Jednostavo, ne mogu da osposobim pojacalo.

Molim za pomoc, ukoliko neko ima neki savet.

Inace, kontaktorao sam Yamaha support u USA i oni su oprali ruke. Nisu nadlezni za Srbiju, zbog zastite podataka. Naravno uputili su me na podrsku u Srbiji ili okolini.
U Srbiji sam kontaktorao nekoliko firmi, izmedju ostalog i Mitros, ali oni se izvinjavaju i kazu da ne mogu da pomognu.

Molim vas za pomoc!
Unapred zahvalan.

Sto ne kontaktiras Yamaha support u USA i kazes da si iz US-a?

Alternativno, baci pogled na ovu temu. Neko je imao slican problem, pa su u temi naveli zvanican servis, ne znam jesi li njih kontaktirao.

Hvala puno na odgovoru.

Iskreno, jesam rekao da sam iz USA, ali pre samog javljanja operatera, popunjavaju se neki podaci. Uneo sam broj telefona. Tokom razgovora, Yamaha operater mi je rekao da je to problem iznad njegovog nivoa i da me upucuje na visi nivo. Rekao mi je, pozvace Vas, ali je potrebno da potvrdimo broj telefona :) ;) hahahaha
Tu sam vec morao da promenim pricu, ali nije proslo. Jednostavno me uputio na Yamaha Europe, koja je za nas kao crna rupa!

Hvala puno. Propraticu ovo sto si mi poslao. Pa javljam :)

Nazad
Vrh Dno