Šta je novo?

YAMAHA NS-50 CH

miomirje

Slavan
Učlanjen(a)
27.07.2006
Poena
319
Dali je neko ima ove kutije i kakvi su utisci.

2i1md7r.jpg

Izvini, ali kakve veze ima Yamaha sa zvucnicima. :vomit:

Licno sam ih pazljivo slusao par puta i realno da ti kazem, bezi od njih. Svaki put kada sam posle njih slusao mission, to je bilo prosvetljenje za usi. Ta yamaha je pravljena na principu svadbarskog zvucnika, najvise za gruvanje, a i tu nije nista posebno. Bass joj je najgora strana, kao da ga seces na nekih 60-70Hz, i to zvuci onako tupo kao prazna kanta. Gde to ima da za te pare podrzi sve one specifikacije i reklame i jos da se prica o nekom zvuku... To jednostavno ne ide. Svaki mission je linearniji, precizniji i detaljniji od te yamahe.

Hvala na odgovoru pogledacu nesto drugo mozda jamo...

Japanci generalno imaju lose zvucnike koji su samo lijepo dizajnirani, motao sam zvucnike par godina i japanci su vecino smjesni za razliku od engleza Mission, B&W, tannoy i sl koji su pet klasa bolji i imaju bolji zvuk.
Moj kolega koji se pali na pioneera kupio neki dan zvucnike neznam oznaku ali ono dizaj ko shutle a sviraju ko ruski radio bolje svira mobitel od njih katastrofa ziva sad gleda kome ce da ih utpa samo da se rijesi jada.

Japanci generalno imaju lose zvucnike koji su samo lijepo dizajnirani, motao sam zvucnike par godina i japanci su vecino smjesni za razliku od engleza Mission, B&W, tannoy i sl koji su pet klasa bolji i imaju bolji zvuk.
Moj kolega koji se pali na pioneera kupio neki dan zvucnike neznam oznaku ali ono dizaj ko shutle a sviraju ko ruski radio bolje svira mobitel od njih katastrofa ziva sad gleda kome ce da ih utpa samo da se rijesi jada.

Slazem se da japanci nisu strucnjaci za zvucnike, a za te Pioneer kutije sto se kupuju u marketima...tuga ziva koliko tu nema nista od zvuka.

Naravno da znaju, ali ove niskobudzetne Yamahe i Pioneer-i svakako tu ne spadaju. Kako te sluze zvucnici? Znam da si ih na slepo uzeo.

Zadovoljan :)

I klavire, a tek flaute (i to srebrne) ..... i vanbrodske motore....:-devil-:

:smoke:

Nazad
Vrh Dno