Šta je novo?

Yahoo???

djuka007

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
319
Evo meni ne moze da otvori postu duze od pola sata...
Anyone else???

Kod mene radi normalno.

Dešava se da neki nalozi ne rade neko vreme, obično prorade kasnije.

Jel postoji mogucnos ako si presao na beta verziju da se vratis na staru ?

Prvo totalno si promasio podforum gde da postavis tred
drugo,ljudi dokle cjete da vise da stavljate imena tredova kao sto su "problem?","pomocj","yahoo???","upomocj".Zar je toliko tesko nagovestiti u imenu treda u cemu je problem?zar nije lakse da si tred nazvao recimo "problem sa yahoo mailom" ili "yahoo mail radi jako sporo" nesto drugo ,malo jasnije.Nailazim sve cescje na ovakve pojave i stvarno me to nervira,daj ljudi zar je to toliko tesko??:wall:
@djuka007 nemoj da se ljutis ali mislim da je ovakva aljkavost nedopustiva za user(e)a koji je na ovom forumu vecj 2 god,da si dosao juce pa da razumem.

Poslednja izmena:
Uuu
Laki je malo nervozan :)

BTW, meni radi sve OK

Ne razumem, poshto je napisao "Yahoo", tebi smeta, a da je napisao "Problem Yahoo" ne bi ti smetalo?

Ne razumem, poshto je napisao "Yahoo", tebi smeta, a da je napisao "Problem Yahoo" ne bi ti smetalo?
Sasvim je u pravu je za naslove, prečesto su naslovi totalno neinformativni. Ja često preskačem threadove sa takvim naslovima, verovatno i drugi.

Sasvim je u pravu je za naslove, prečesto su naslovi totalno neinformativni. Ja često preskačem threadove sa takvim naslovima, verovatno i drugi.
Ja takodje,i tako otvarac treda pravi medvedju uslugu i sebi i drugima,sebi zato sto cje ljudi preskociti njegov tred,i drugim osobama koje kasnije budu pretrazivale nazive tredova u nadi da cje nadji resenje za svoj problem.

Zna li neko kako da podesim font Serbian Latin?

Nazad
Vrh Dno