Šta je novo?

Yahoo messenger glupost !

misterx

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
619
kupio sam kredit za PC to phone razgovore i trazi mi da verifikujem kreditnu karticu,
verifikacija se vrshi na taj nacin shto oni naplate neki iznos u rasponu 0,01-0,99$, a zatim taj iznos koji su oni naplatili moze da se vidi u banci i treba da se upishe da bi se obavila verifikacija.
meni na e bankingu stoji naplacen iznos od 0.79 evra od strane Yahoo-a , kako ja da znam koliko je to u dolarima, po kom je kursu banka racunala :wall:

edit : kontaktirao sam online podrshku, radi se tome da je ovih 0,79 evra nekakav iznos koji oni naplate da bi proverili da li je kartica aktivna, u roku od 72h bi trebalo da uplate na karticu depozit ciji ce iznos sluziti za verifikaciju naloga, samo mi opet nije jasno da li ce taj iznos biti u dolarima ili ce ga banka opet obracunati u evre

Poslednja izmena:
I ja sam imao isto iskustvo - zamoli Yahoo podršku da sačekaju da ti stigne izvod, pa kad se to desi, pitaj svoju banku koji je bio iznos u izvornoj valuti. Nikako nemoj sam da konvertuješ evre u dolare, probao sam i nijedan meni poznat kurs se nije uklopio 🙂 Tako sam i zaključao svoj nalog, ali mi ga je momak iz Yahooa otključao kad sam mu napisao tačan iznos za proveru. Posle te prve uplate sve ide okej.

Poslednja izmena:
🙂 i ja sam probao sa konverzijom, ostao mi je josh 1 pokushaj pa cu sacekati tu uplatu

Nazad
Vrh Dno