Šta je novo?

Yahoo mail

stefan2

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
620
Napravio sam mail na YAHOO! ali uopste ne mogu da iscitavam poruke.
Prilikom pravljenja kaze da nije nasao stranicu kada sam upisao podatke te sam mislio da nije kreirao,pa sam ugasio i kasnije otisao na Yahoo i kaze da sam registrovan,ali ne mogu da citam poruke.
Probao i preko Opere i preko IE ali nista.
Ako neko zna sta je problem molim za pomoc.

Kako mislis ne mozes da citas poruke, idi direktno na mail.yahoo.com i uloguj se sa svojim Userom i passwordom, tako bi trebalo da radi...

Jednostavno ne moze da ocita stranicu kaze "Page cannot be found".Ja udjem i ulogujem se ali ne mogu uci u inbox.To je fora

Stefane, najverovatnije nisi lepo napravio nalog na yahoo-u. Zbog toga nece da se uloguje. Ne vredi ti da menjas browsere. Napravi novi nalog i sigurno ce raditi. :type:

Pa zar pored gmail-a jos uvek ljudi koriste budjavi yahoo ili hotmail? Razumem ljude koji ne zele da menjaju mail adresu, ali kada je u pitanju otvaranje nove, ipak je gmail najbolji.

Frenky prilikom pravljenja on mi ne pokaze da sam se rgistrovao,ali sve radi bez problema.Isto i sa Lycos-om.
Aco Gmail nemam pojma kako napraviti jer ovaj s**t kaze da jos uvek nije public(jos se ne mogu praviti,ako znas kako).

Potrebno je da ti neko pošalji invite na neku postojeću mail adresu. Da ne bismo duplirali teme tj njihov sadžaj, pogledaj temu u vezi gmail invite-a na ovom forumu.

@stefan2
Kad budes probao sa IE, pogledaj kako je setovano:
Tools -> Options -> tab Advanced -> skroz na dno

Ako stavke USE SSL 2.0 i USE SSL 3.0 nisu chekirane, chekiraj ih pa probaj ponovo.

off topic

Da neko slučajno nema ideju zašto mi u poslednje vreme ne stižu mailovi na yahoo? Samo spam i one dosadne reklame... Npr. nekoliko puta sam već pokušao da se registrujem na sajt sa ovim mailom ali odgovor/aktivacioni kod natrag nisam dobio kao ni ostale "normalne" mailove(!?!)
Do pre par nedelja je funkcionisao normalno a nalog imam već 3 god.

Prijavi problem Yahoo podrsci da ti pomognu

Vrh Dno