Šta je novo?

Yahoo! mail sada daje 100MB

• Začetnik teme Začetnik teme c h e
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li neko zna sta je sa onima koji su placali odredjeni iznos za sanduce od 50 MB?

Znam ja, povecali su na 2 giga, tako da me sada zanima da li je nekako moguce da direktno sa nekog ftp ili http sajta prebacim neki program na yahoo?

Ovde se nezna ko kome odgovara, bas si me zbunio :d
Inace mislim da nikako ne mozes nesto da uploadujes u mailbox, osim da posaljes mail, pa da ti ostane u sent items, ili da posaljes sam sebi, pa da ga imas i u sent, i u inbox...

Poz.

Poslednja izmena:
Neo_Matrix je napisao(la):
Ovde se nezna ko kome odgovara, bas si me zbunio :d
Inace mislim da nikako nemozes nesto da uploadujes u mailbox, osim da posaljes mail, pa da ti ostane u sent items, ili da posaljes sam sebi, pa da ga imas i u sent, i u inbox...

Poz.

nekad je postojao servis jedan na netu gde si mogao da odradis da ti se neki fajl posalje na mail.. ali nisam ga koristio od 1999-e 😀

The Minister je tipican primer podeljene licnosti 🙂

Ajde recite iskreno koliko ste napunili sanduce na nekom webmailu. Licno ne vise od 2-3 MB. Ovo prepucavanje verovatno i opstaje na osnovu te konstatacije. Masa pohrli da uzme visak prostora ali ga nikad ne koristi.

2 The Minister: A sta si uradio kada ti ga prebaci na webmail?

ja na yahoo-u sam prvo dobio 6mb,i skoro stalno mi je puno,cesto i predjem preko ytih 6mb. Sad sam dobio 100 i lichno sam prezadovoljan,jer cesto stavim razne stvari u inbox kako bih mogao da im pristupim sa razlichitih kompova

e bas to, uvek mi nest treba sa kompa i to lepo u inbox i ne brinem se

El el ima nade za nas na hotmail-u? ono imam vec ovaj mail jedno 4 godine i ne mogu da ga promenim jer svima sam taj mail podelio a imam samo 2 mb 🙁

Moj inbox jekonstantno 7-10 MB..

Za fajlove imate Yahoo Briefcase...30MB

ZoNi je napisao(la):
a ja sam danas uspeo da otvorim i nalog na Google-ovom GMail-u! 🙂

1GB free email... radi brzo, bez reklama... super! 🙂

Jel postalo public..ili kako?

Poslednja izmena:
Highl1 je napisao(la):
ja na yahoo-u sam prvo dobio 6mb,i skoro stalno mi je puno,cesto i predjem preko ytih 6mb. Sad sam dobio 100 i lichno sam prezadovoljan,jer cesto stavim razne stvari u inbox kako bih mogao da im pristupim sa razlichitih kompova

Isto tako sam kuburio sa Yahoo prostorom od 6MB dok nisam počeo da koristim Yahoo! POPs za download-ovanje poruka u Inbox OE pa 'export' gde treba🙂

Sada definitivno od viška glava ne boli.

Tja... ja vec godinama imam mail na Sezamu i vec vise od godinu dana 1GB prostora 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno