Šta je novo?

Y6 II compact ili P9 lite mini?

ALASTOR

Cenjen
Učlanjen(a)
14.11.2013
Poena
170
Uzeo bih telefon u Telenoru ali ne znam koji je bolji i kakva je razlika? Planiram da predjem na paket Play +20 i doplatio do 3000din za telefon, tako da se ova dva uklapaju u to. Ne verijem da ima nesto bolje u tom cenovnom rangu. Inace telefon ce ici na oglase pa gledam da ga sto lakse prodam:D
Hvala unapred na sugestijama.

Uzeo bih telefon u Telenoru ali ne znam koji je bolji i kakva je razlika? Planiram da predjem na paket Play +20 i doplatio do 3000din za telefon, tako da se ova dva uklapaju u to. Ne verijem da ima nesto bolje u tom cenovnom rangu. Inace telefon ce ici na oglase pa gledam da ga sto lakse prodam:D
Hvala unapred na sugestijama.
Ja sam uzeo kevi y6 2017, kamera je uzas inace je skroz ok, al mislim da je bolji p9l mini, bolji procesor, izrada, otisak prsta.. posle sam se pokajao jer sam mislio da su slicniji..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Tek sad vidim da pricas o y6 II compact, ma nikako, p9l mini bez razmišljanja.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Probaj da se "ispruzis" za Nokia 5, kad podelis na rate nece ispasti velika razlika, a primetno je bolji telefon.

Bolji chipset, malo veci ekran, cist Android.

Poslednja izmena:
U svakom slučaju P9 Lite mini bi trebao da je bolji. Kamera bi trebalo da je ista kao na P9 Lite.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Moze mali primer cena ovih telefona u prodaji? Telefon zelim da prodam (Y6 Pro ili Compact- sta je vec u Telenoru, P9 lite mini, Nokia 5). Telefon treba da prodam prijatelju za kes, a ne zelim da mu dajem los telefon ( nije neki zahtevan korisnik, sve jedno mu je koji je brand) Hvala.

Pogledaj cene na oglasima, sortiraj po najnizim cenama i gledaj nove uredjaje sa 2g garancije.

Iskreno, nisam ni video da je za prodaju kada sam napisao prethodnu poruku.
Svakako, N5 vredi 3.000 vise od P9 Lite Mini.

Nokia 5 je odličan fon. Čak radi bolje nego Nokia 6. Iako imaju isti čipset i 6ica ima 1G više RAM memorije, 5ica radi brže jer ima HD a ne FHD ekran. Kamera je tek posebna priča gde 5ica ima za nijansu bolju kameru od 6ice iako je 13 naspram 16 MPixa. U svakom slučaju, i moja preporuka da se ispružiš za Nokia 5 telefon. aročito ako ide na rate.

Moze mali primer cena ovih telefona u prodaji? Telefon zelim da prodam (Y6 Pro ili Compact- sta je vec u Telenoru, P9 lite mini, Nokia 5). Telefon treba da prodam prijatelju za kes, a ne zelim da mu dajem los telefon ( nije neki zahtevan korisnik, sve jedno mu je koji je brand) Hvala.

Y6 II compact, Y6 2017 100e, Nokia 3 100e, P9 lite mini 130e, Nokia 5 140-150e

Pa eno u oglasima nekoliko za 100-110e, to ja sve racunam 100e, ako ne spusti jedan, drugi treci ce. A pre mesec dana sam video jednu na limundu da je otisla za 11000. Ni ne vredi vise.

Vrh Dno