Šta je novo?

xxx na netu...

Studentov link je dobar utoliko sto nema popapova...

PS. Kako onaj ortak sa 6000dpi misem?

Man'te ljudi vise sa tim bezveznim linkovima. Jedini dostojan pomena do sad pomenut je www.free6.com - ostali su obicni reklamni sajtovi ili samo bleda kopija. Evo i ja da dam doprinos www.sublimedirectory.com

E deco, deco... pa zar nista pametnije nemate da radite na netu? :)

BTW

http://archive.xusenet.com/home.html

imate free account ali sa ogranicenim bandwith-om.
Tesko da cete naci nesto vece od ovoga.

Ser_Zile je napisao(la):
Pa dobro dajte neki koment na http://www.babylon-x.com uz pass koji sam dao dobija se pristup za jos nekih mozda 20 sajtova :)

Evo ti komentar. COOL!!! Sifra radi i slike su rel. dobre mada i unutra ima reklama i gluposti ali znatno manje nego na ostalim sajtovima.

Pozdrav i hvala!cheers

Jebote kakav tred, pa vi niste zdravi, osećam da ste svi išli/idete u Teslu :D...

Bane® je napisao(la):
Jebote kakav tred, pa vi niste zdravi, osećam da ste svi išli/idete u Teslu :D...

Pogresio si!!! MI PUCAMO OD ZDRAVLJA!!! :D :D :D

Sto bas teslu!? Gimnazija je zakon, i to jos ako se zove Sesta Beogradska ..... :D (volim ove nepristrasne odgovore :D )

Ja sam ZAVRSIO elektro i dosta mi je manastira zato upisah ekonomski fax i jao LUDO !!!
Koja sam budala jedva cekam "predavanja" o nemam pojma cemu samo da sam medju njma , a one ne znaju sta ce ih snaci ...ctp;

Bane® je napisao(la):
Pa zbog onog natpisa, mi smo ovde samo zbog riba :D :D...

Pazi, u moje vreme bilo je dosta monaskih odeljenja. No, imao sam srecu da moje odeljenje bude vice-sampion: 7 komata, ej 7 komata covece!!!

Da se ne lazemo, bilo je medju njima akrepa, ali kad se razgrne, mogla se naci tu dobra p...

A inace, natpis je provaljen pre 10 godina, na studentskom protestu kad smo se mi mladi buduci akademci pridruzili protestu... Kako vreme leti, skoro da sam zaboravio kad smo prodavali skolske stolice onima sto su cekali u redu za Dafinu kod "Londona", pa niz Kneza Milosa, Narodnog fronta, pa do Balkanske...

Skontaj ja imao jednu u razredu i sta da kazem pizza vegetarijana (katastrofa u dobrom pakovanju)

Nazad
Vrh Dno