Šta je novo?

Xwave

Van Gogh

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2002
Poena
619
interesue me nesto vise o ovome dvd play-eru!
nasao sam model 7100 za 225e pa me interesuje ima li ko iskustva sa ovim uredjajima?na internetu sam nasao neke tekstove o xwave-u ali mi treba neseto detaljnije
imam namjeru da dvd spojim na panasonic receiver a xwave mi se uzima bas zbog toga sto moze da reprodukuje dvd dvix mp3....

i jos nesto
zna li ko dje ima jos da se kupi xwave i po kojoj cijeni?

Ako pod "dvix" podrazumevas DivX (verujem da si permutovao slova, ali na newsu ima nekoliko ljudi koji se bave prodajom filmova i zovu ih dvix i dvx....nadam se da ne uspevaju nistad a prodaju :)) to ce biti malo teze. Ajde posalji mi link gde si to nasao.
Ja imam model 1000 (ili 1100 kako vec bese) i pre vise od godinu dana je bio u najavi model koji ce citati DivX, ali ja vise nista nisam cuo...
NT soft je uvoznik Xwave-a kod nas....

Ja moj koristim za audio, MP3, VCD i SVCD diskove tako da ne mogu da kazem kakav je za DVD (nikada nije nijedan ubacen ctp; ), ali za ove gore pomenute stvari mozda ima malo bucniji mehanizam, ali meni radi posao odlicno....

:) a u brzini pogresno napisah Divx
a jesi li imao bilo kakvih problema sa njim do sad?
i vrijedi li kupiti model 7100 za 225e u NTsoft?

Van Gogh je napisao(la):
:) a u brzini pogresno napisah Divx
a jesi li imao bilo kakvih problema sa njim do sad?
i vrijedi li kupiti model 7100 za 225e u NTsoft?

Pozdrav,
Jedan moj drugara ga je kupio, i posle nedelju dana odmah prodao, jer je isto pao na foru da reprodukuje divx sto je neistina. Dakle zaboravi divx na xvawe-u, jedino ce ti raditi VCD, SVCD i DVD (ko sto je vec PJ rekao) i naravno mp3, ali cini mi se da je dosta glupo odradjeno jer nemozes pustati random pesmice nego kad ga pustis ide redom...(ako se dobro secam, ispravite me ako gresim).

:wave;

Ne mogu da otvorim NTov sajt, ali ovog trenutka ti je bolje resenje neki prenosni uredjaj.....tj. meni bi zavrsio posao jer ne gledam DVD :)
Ali kada sam kupio Xwave nije ih bilo :(

zna li jos ko sto o xwave-u? interesujeme jer sam planirao da nesto kupujem vrlo brzo!

zna li ko sto o aiwi
nadjih aiwin dvd player za 220e na 12 rata mislim da je xd-dv480

Nazad
Vrh Dno