Šta je novo?

XWAVE tableti... kakvi su to tableti ??

Marko1996

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2011
Poena
225
Moja oprema  
CPU & Cooler
i5 14600KF + Corsair Nautilus 240 RS ARGB White
Matična ploča
Gigabyte Z690 UD DDR4
RAM
Kingston Fury Beast 1x8GB DDR4 @3200Mhz i Kingston Fury Beast 32GB DDR4 @3200Mhz
GPU
ASRock Intel ARC B580 Challenger 12 GB DDR6
Storage
WD Blue SN570 1TB m.2 + WD Blue 500GB Sata + WD Green 120GB Sata + WD Blue 320GB + WD Black 500GB
Zvuk
Logitech zvučnici
PSU
Asus TUF 750B
Kućište
Corsair Frame 4000D White
Monitor
Samsung Odyssey 27 G51C
Miš & tastatura
Corsair Harpoon RGB Wireless + Razer Cynosa Lite Essential
Ostale periferije
UE49KS7000 & Xbox SX
Tablet
iPad 10.9
Mobilni telefon
iPhone 15 Pro Max 256GB
Pametni uređaji
Apple Watch Series 3 + Fitbit Inspire 3
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Slucajno videh par modela ovog proizvodjaca u Gigatronu ali fora je u tome sto su ultra jeftini (oko 15000) a poseduju zavidan hardver (Mali 400 GPU) pa me to malo zaintrigiralo pa bih zeleo da cujem vasa misljenja i opste da se napravi diskusija o ovim tabletima :)

sticajem okolnosti , pre 2 dana sam kupio XPad 7", i za sada sam prezadovoljan. Ako te nesto zanima , slobodno me pitaj :)

Otvorili smo temu skoro u isto vreme.

I mene zanima da li valjaju cemu, na oko mi lepo izgledaju ostalo bih voleo da cujem od nekog iskusnijeg tabletasa.

Moj kum je skoro uzeo Xpad tablet od 9 incha (to je ta marka cini mi se) i prezadovoljan je njime, a platio ga je negde oko 15000. Ima najnoviji android 4.1, extra rezolucija, skype, facebook, i sve ostale aplikacije shodno androidu. Jos plus ima podrsku za 3G modeme pa mozes da se kacis na net preko 3G modema, meni ovo deluje skroz ok...
Javljam jos informacija cim budem znao.

Ja sam prvi put video i cuo za tu marku tableta na sajtu popusti gde je 9incha tablet bio za cak 12500 hiljada. Resio sam da ga pazarim, iako u prvi mah sam imao zamerku u vezi baterije ispostavilo se da je moje ne znanje u pitanju bilo i da je bio skroz ispraznjen. Evo koristim ga vec mesec dana i mogu vam reci da sam prezadovoljan, za te pare stvarno nema bolje!!!:)

Ja sam prvi put video i cuo za tu marku tableta na sajtu popusti gde je 9incha tablet bio za cak 12500 hiljada. Resio sam da ga pazarim, iako u prvi mah sam imao zamerku u vezi baterije ispostavilo se da je moje ne znanje u pitanju bilo i da je bio skroz ispraznjen. Evo koristim ga vec mesec dana i mogu vam reci da sam prezadovoljan, za te pare stvarno nema bolje!!!:)

I, koliko traje baterija?

kupio sam polovan xpad 7 ali ne mogu nikako ukljuciti wlan ... pomoc ---

Nazad
Vrh Dno