Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pa jel ima neko ove zvucnike? Ja bi isto ove kupio. Nego vufer nesto izgleda prilicno mali za 135w. Pa me zanima jel moze on da grune onako da se cuje u susjedni stan itd...
Izgleda da niko nije ni video ove zvucnike... Evo kako oni izgledaju! Stvarno ako ih ima neko ili ako ih je video kod nekog i cuo kako oni zvuce nek iznese svoje utiske...
Ja sam cuo neke XWave sa radiom, liche mi na te sa slike, isto su tako imali visoke satelite, ali nisam siguran da su bas ti.
Ocajno su zvucali, pogotovo sateliti.
Na www.itsvet.com mozes naci informacije o ovom proizvodu. Neki ga hvale, neki ga kude.... Ti ih lepo poslusaj, pa ako ti odgovaraju..... Ja mogu da ti preporucim zvucnike "jazz 9940". Kolega sa fakulteta ih ima u kuci, cuo sam ih, fenomenalni su!
Za par dana treba da kupim neke zvucnike. Pa ne znam koji su bolji? Xwave maestro 2 ili quadro ht-500 oba kompleta su oko 300w. Nadam se da neko zna i da ce odgovoriti. Hitno mi je.
Burazer ima neke xwave, sliche ovim, tj isti sub, isti centralni, ali front i rear nisu na stalcima....bog te maz`o kako je to uzasan zvuk...nigde trunchice topline...muljav zvuk, a opet oshtar...
Ja kupujem Quadro za sat vremena oni su 300w rms. Bice to dovoljno. A i ne patim od nekog extra zvuka ,bitno da bass gruva.A za ostalo cu lako. Ne slusam operu i pavarotija
Ne nije divX nego dvd original. Kad slusam Cd rade 2 prednja i vufer a kad slusam radio rade svih 5 i vufer. I kad gledam dvd rade samo 2 prednja i vufer. Pa ne znam jel se ti zadnji pale samo ponekad u toku filma il treba stalno da rade?