Ivica i Misterx su upotpunosti upravu samo kad bih ja mogao svoje roditelje da naucim da rade na PC

)))))) stara garda....njima sam kupio Liteon 2002 ali bih stvarno volio da im kupim nesto sto cita sve (ovo sam jedino nasao ovde u Beogradu pocetkom februara).....Zasad im saljem na SVCD porodicni video materijal....ubacis i gledas....ovako sa pc-em je suvise komplikovano

))))) Zamislite nekog koji preko telefona iz Engleske objasnjava svojima kao se otvara e-mail pismo

))))))
Ja sam kao tehnoman odmah pozurio i kupio Kiss DP-450 ...a sada i Kiss 508 ...i verujte mi pre neki dan stavim film (28 dana kasnije)....i zapinje (slika se zamrzne na par sekundi ali se ne gubi sinhronizacija sa tonom...neznam ni kao bi ???)....film je sniman 3.11 kodekom...izgleda da se nijedan dvd-divX uredjaj nsnalazi sa ovim kodekom...inace filmovi koji su snimljeni sa 4 i 5 kodecima rade ok.....titlove nemam tako da ih nisam ni koristio...mada mi se svidja ovaj NEO stoga je Ivica naveo...samo gde si ga pazario....
Volio bih da ga kupim svojima jer ovaj liteon 2002 nepodrzava titlove

(((( a nije los....
PS: ako se neko pita sto im ne donesem nesto iz Engleske onda sigurno nezna (englezi koriste 240V napon i posebne utikace za struju sto je manji problem) za carinu na Surcinu i Air cargo

))))))))