Šta je novo?

Xwave 5000

Igvan

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
620
1. jel pusta divx filmove sa USB memorija bez ikakvih problema?
2. jel ima problema sa multisession diskovima (znam da neki playeri ne pustaju nista posle prvog rezanja)?
3. vidim da ima 5.1 audio ali ja imam stereo (par cinceva) kabl za pojacalo kako to povezati?

1. jel pusta divx filmove sa USB memorija bez ikakvih problema?
2. jel ima problema sa multisession diskovima (znam da neki playeri ne pustaju nista posle prvog rezanja)?
3. vidim da ima 5.1 audio ali ja imam stereo (par cinceva) kabl za pojacalo kako to povezati?

1. Pusta divx filmove sa usb memorija samo ako su u FAT file sistemu
2. Nema problema sa multisession diskovima
3. stereo sa parom cincheva vezes na front speakers i sve radi ok

e sad jedna stvar nece ti pustati prevod od divx filma ako nije isto ime ali skines najnoviji firmware i to radi savrseno. Toliko od mene ako te bilo sta zanima pitaj imam doticni divx player vec skoro godinu dana

Puno hvala na konkretnim odgovorima.
Imam jos jednu nedoumicu a u vezi je titlova. Posto sam malo "corav" stavljao bi veci font (to je valjda 2 ili 3) ali sam cuo da onda mogu da zahvale slova na krajevima titla (budu van ekrana). Da li je zaista tako?

U pravu si ako stavis vece fontove za titlove oni "ispadaju" van slike tj. nema mogucnost da automatski smanji titl da uklopi u sliku :) :wave:

A koliki je osnovni font, mislim jel velicina odgovara ovima u serijama i filmovima na RTS-u recimo?
Novi firmware nista ne resava?

Ako ima odvojeno L/R nevezano za 5.1, povezi na njih. Ako nema, povezi Left/Right, ali obavezno u meniju stavi da je stereo. U protivnom, neces cuti govor (on cesto ide samo na centralni, ovako ce centralni izmiksovati na L-R)

Samo da javim. Kupio sam uredjaj i mogu da kazem da je za 3500din ovo fenomenalna stvar.
Jedino imam problem sa multisession diskovima odnosno ne cita nista posle prvog narezivanja ali je to verovatno do firmware-a.

Gde da nabavim novi firmware za ovaj player i kako da ga instaliram ? Kakve popravke on donosi ?

Poslednja izmena:
ima li ga gde, i ja ga tražim...

koliko znam NT je uvoznik, ako tamo nema, onda verovatno nigde.

i ima neka informacija da treba sad da se pojavi u prodaji nova verzija xwave 5000, sa usb 2.0 (stari 5000 ima usb 1.1) novim MTK-om i jos nekim funkcijama.

xwave 5000 i Divx HD filmovi?

zdravo svima

ako bi mogao neko ko ima ovaj player da mi odgovori.

znaci da proba film kodiran u divx HD da pusti, jer neki kazu da moze.

kupio bih ako je istina.

hvala

djusx

navodno da,

divx-hd 720p @4Mbps, pod uslovom da je player povezan preko component kabla (scart, composite, ne moze) na HDTV i u video setup-u playera izabran 720p mod.

ja ne mogu da isprobam jer player koristim za SD CRT tv.

Poslednja izmena:
hvala na odgovoru, znaci on nema HDMI. ali dobro moze i kompozitni.
ja imam HD TV Plazmu Panasonic 107cm, valjda ce komunicirati.
sacekacu da se pojavi opet u beogradu pa cu videti sta moze sta ne.

Uf, uf... komponentni je za kakav takav HD tj 3x chinch a kompozitni je smao jedan zuti i to je najgora varijanta od svih.

Bilo kakav HD preko kompozitnog nije ni moguc, a cak i da moze slika bi bila izuzetno mutna.

Bilo kakav HD preko kompozitnog nije ni moguc, a cak i da moze slika bi bila izuzetno mutna.

Sorry lapsus, Komponentni naravno :)
Tako mi je sad i povezan komp sa Plazma tv-om i gledam Satelit HDTV a i sve drugo.
Poenta je da nemora tako.

hvala na odgovoru, znaci on nema HDMI. ali dobro moze i kompozitni.
ja imam HD TV Plazmu Panasonic 107cm, valjda ce komunicirati.
sacekacu da se pojavi opet u beogradu pa cu videti sta moze sta ne.
nema hdmi, jedino preko component, druge kombinacije koriscenjem scart, composite, s-video, ne dozvoljavaju setovanje 720p ili 1080i moda na playeru, a samim tim nece ni divx-hd da radi.

a jel probao neko sd karticu kapaciteta 4 ili 8GB?

Da li neko zna koji eprom koristi xwave 5000? Imam programator pa me zanima da li mogu direktno da ga flesujem? Mozda ako neko ima sliku ploce, ja moj ne bi da otvaram jer je pod garancijom. Naravno, ako moj programator podrzava doticnio eprom onda mi mozda i vredi otvarati ga.

Nazad
Vrh Dno