Šta je novo?

Xvid TwoTowers

nebomilo

Čuven
Učlanjen(a)
07.10.2002
Poena
609
Imam mali problem sa ovim filmom. Naime na sedmom minutu i pedesetoj sekundi film se zamrzne. Da li jos neko ima ovaj problem sa LOTR:TwoTowers sa Xvid verzijom.

nebomilo je napisao(la):
Imam mali problem sa ovim filmom. Naime na sedmom minutu i pedesetoj sekundi film se zamrzne. Da li jos neko ima ovaj problem sa LOTR:TwoTowers sa Xvid verzijom.

taj problem imaju svi sa tom verzijom, problem je u jednom frejmu koji zabaguje kodek i zablokira dalje pusanje filma,resenje:

samo premotaj taj deo kada budes dosao do njega....

Re: Re: Xvid TwoTowers

DamjanMX je napisao(la):
taj problem imaju svi sa tom verzijom, problem je u jednom frejmu koji zabaguje kodek i zablokira dalje pusanje filma,resenje:

samo premotaj taj deo kada budes dosao do njega....

Kad pustas film sa ffdshow-om, taj bag se ne desava.

Re: Re: Re: Xvid TwoTowers

Alexandar je napisao(la):
Kad pustas film sa ffdshow-om, taj bag se ne desava.

Ne desava se zamrzavanje ali moze da se primeti povecana "kockicavost" u tom delu, traje delic sekunde.

Ne kasni zvuk, probaj ffdshow

Amon_Ra je napisao(la):
Da li i kod vase verzije zvuk malo kasni?
ako ti se to desava mozes da upotrebis fix za sinhronizaciju koji kruzi netom zajedno sa filmom - imam ga ja daj mail i poslacu ti ga
inace ja sam instalirao ace mega codecs pak i nisam imao problema
takodje mi film radi lepo i samo sa ffdshow-om.

A kako da podesim ffdshow da pusta xvid filmove?:confused: :confused:

Matthias je napisao(la):
A kako da podesim ffdshow da pusta xvid filmove?:confused: :confused:

Odes lepo u properties od FFDShow-a pa na Codecs i tu strikliras xvid. Simple as that!

P.S. Dolazis li u sredu kod zmaja?

austin je napisao(la):
ako ti se to desava mozes da upotrebis fix za sinhronizaciju koji kruzi netom zajedno sa filmom - imam ga ja daj mail i poslacu ti ga
inace ja sam instalirao ace mega codecs pak i nisam imao problema
takodje mi film radi lepo i samo sa ffdshow-om.
e ajd baci i meni na mail ako nije problem i kod mene kasni zvuk:(
gagi79@www.yu

Alexandar je napisao(la):
Odes lepo u properties od FFDShow-a pa na Codecs i tu strikliras xvid. Simple as that!

P.S. Dolazis li u sredu kod zmaja?

Dosad nisam imao opciju properties:confused:
Evo skinuo sam ffdshow-20030103 i prilikom instalacije meni kaze: msvcr70.dll was not found!!???:rocket:

Matthias je napisao(la):
Dosad nisam imao opciju properties:confused:
Evo skinuo sam ffdshow-20030103 i prilikom instalacije meni kaze: msvcr70.dll was not found!!???:rocket:
Koliko se ja secam imas na ffdshow sajtu da skines taj msvcr70.dll i mfc70.dll (ili je mozda mfc70d.dll) koji su potrebni za doticni, jer je poslednja verzija kompajlirana u VisualStudio 7.0 :(

Crni je napisao(la):
Koliko se ja secam imas na ffdshow sajtu da skines taj msvcr70.dll i mfc70.dll (ili je mozda mfc70d.dll) koji su potrebni za doticni, jer je poslednja verzija kompajlirana u VisualStudio 7.0 :(
.

Imam na racunaru te fajlove pa se opet buni:rocket:

Matthias je napisao(la):
.

Skini stariju verziju 20021014-se
Zar jos niste "naucili" da ffdshow "dere"

Matthias je napisao(la):
.

A jesi li pokusao da te dll-ove iskopiras u direktorijum gde ti je ffdshow instaliran posto neki programi traze bas u svom direktorijumu, bez obzira sto vec postoje u sistemskom ?

austin je napisao(la):
ako ti se to desava mozes da upotrebis fix za sinhronizaciju koji kruzi netom zajedno sa filmom

Pošto je i kod mene isti problem (samo na prvom disku), baci taj fix na [email protected] i reci šta sa njim da uradim :)

10x

Crni je napisao(la):
A jesi li pokusao da te dll-ove iskopiras u direktorijum gde ti je ffdshow instaliran posto neki programi traze bas u svom direktorijumu, bez obzira sto vec postoje u sistemskom ?

Ma stavio sam ja to i tamo a sad se ama bas nista ne desava kad ga hocu startovati?:confused:
Ipak cu ja lepo uzeti stariju verziju.

Nazad
Vrh Dno