nebomilo je napisao(la):Imam mali problem sa ovim filmom. Naime na sedmom minutu i pedesetoj sekundi film se zamrzne. Da li jos neko ima ovaj problem sa LOTR:TwoTowers sa Xvid verzijom.
DamjanMX je napisao(la):taj problem imaju svi sa tom verzijom, problem je u jednom frejmu koji zabaguje kodek i zablokira dalje pusanje filma,resenje:
samo premotaj taj deo kada budes dosao do njega....
Alexandar je napisao(la):Kad pustas film sa ffdshow-om, taj bag se ne desava.
ako ti se to desava mozes da upotrebis fix za sinhronizaciju koji kruzi netom zajedno sa filmom - imam ga ja daj mail i poslacu ti gaAmon_Ra je napisao(la):Da li i kod vase verzije zvuk malo kasni?
Matthias je napisao(la):A kako da podesim ffdshow da pusta xvid filmove?![]()
![]()
e ajd baci i meni na mail ako nije problem i kod mene kasni zvukaustin je napisao(la):ako ti se to desava mozes da upotrebis fix za sinhronizaciju koji kruzi netom zajedno sa filmom - imam ga ja daj mail i poslacu ti ga
inace ja sam instalirao ace mega codecs pak i nisam imao problema
takodje mi film radi lepo i samo sa ffdshow-om.
Alexandar je napisao(la):Odes lepo u properties od FFDShow-a pa na Codecs i tu strikliras xvid. Simple as that!
P.S. Dolazis li u sredu kod zmaja?
Koliko se ja secam imas na ffdshow sajtu da skines taj msvcr70.dll i mfc70.dll (ili je mozda mfc70d.dll) koji su potrebni za doticni, jer je poslednja verzija kompajlirana u VisualStudio 7.0Matthias je napisao(la):Dosad nisam imao opciju properties![]()
Evo skinuo sam ffdshow-20030103 i prilikom instalacije meni kaze: msvcr70.dll was not found!!???:rocket:
.Crni je napisao(la):Koliko se ja secam imas na ffdshow sajtu da skines taj msvcr70.dll i mfc70.dll (ili je mozda mfc70d.dll) koji su potrebni za doticni, jer je poslednja verzija kompajlirana u VisualStudio 7.0![]()
Matthias je napisao(la):.
Imam na racunaru te fajlove pa se opet buni:rocket:
A jesi li pokusao da te dll-ove iskopiras u direktorijum gde ti je ffdshow instaliran posto neki programi traze bas u svom direktorijumu, bez obzira sto vec postoje u sistemskom ?Matthias je napisao(la):.
Imam na racunaru te fajlove pa se opet buni:rocket:
austin je napisao(la):ako ti se to desava mozes da upotrebis fix za sinhronizaciju koji kruzi netom zajedno sa filmom
Crni je napisao(la):A jesi li pokusao da te dll-ove iskopiras u direktorijum gde ti je ffdshow instaliran posto neki programi traze bas u svom direktorijumu, bez obzira sto vec postoje u sistemskom ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari