Šta je novo?

xvid i ac3

frostonja

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.02.2002
Poena
675
Moja oprema  
Laptop
Lenovo T490s
Tablet
iPad Pro 11"
Mobilni telefon
iPhone 11 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch series 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
u poslednje vreme mi stizu novi filmovi ( 007, My big fat greek ..) u xvidu, ali nemam zvuk bez nekih ac3 filtera. i tako ja nadjem neke filtere, ali samo mi Bond ne radi, izbacuje gresku u vezi iviaudio.ax! Da li neko gleda xvid filmove i ima neke univerzalne ac3 filtere, jer me ovo vise smara?

Ma XViD je sra**e. Ne kontam zašto to uopšte i koristiš....
Ali, kad već toliko moras :)

btw. U cemu pustas filmove???

ja sam par puta imao problema sa raznim audio video kodecima, posto se uvek nadje neki film radjen u nekom egzoticnom. Sve sam pokusavao i jedino je pomogao Nimo codec pack. Tu se nalaze svi najkorisceniji kodeci. Lako se da naci na internetu.

Ma neke filmove pustam bez tih codeca ali npr Bond, XXX, Bad company traze taj ac3, ali sada samo Bond ne radi.

P.S. Cinemane pustam ih iz Media Playera 9 i uzeo sam SW episode 2 u Espru, druga zona 20€!

Da, sada je XviD video codec kriv sto nekome ne radi AC3 zvuk...

Neki ne propustaju ni jednu priliku da pljuju po nechemu.

XviD je codec koji ima dosta potencijala po mom misljenju. Ima dosta naprednih opcija koje su se podesavale u NunDub-u integrisanih u sam codec, a u kombinaciji sa Gordian Knot-om je zaista tata.
Ja sam trenutno i dalje na DivX-u 5.02 zbog nekih problemcica koje sam imao oko podesavanja XviD-a, ali cim nadjem malo vise vremena poigracu se sa njim i imam nameru da pocnem da ga koristim za stalno. (naravno osim u slucaju da izadje nova verzija DivX-a koja je bolja)

Ljudi, gde da nadjem AC3 kodek za zvuk za pustanje ovakvih filmova?

Nazad
Vrh Dno