Delija je napisao(la):
Najjace od svega je sto sam odmah (cim sam video thread) otisao na google da trazim rezultate koje je postovao i za razliku od Baltazarovih, ove nisam mogao da nadjem.
Postoji jedno jedino mesto gde se mogu naci,i to je moj hard.
shone190 je napisao(la):
Nisi odgovorio na pitanje, zasto si lagao da ne mozes proci verifikaciju, kada masinu uopste nisi ni imao kod sebe?
Imao sam masinu,nisam imao neke komponente.To je jedina stvar zbog koje mi je zao i koja zasluzuje izvinjenje sa moje strane.Dakle nisam nepogresiv i to stoji,i evo to sam sad rekao.Sve drugo stoji,sto cu i dokazati kao sto sam gore napomenuo.
delimir je napisao(la):
Znaci, mozes da imas i 50 godina, ponasas se kao klinac od 9 godina i tu je kraj price.
To jednostavno nije tacno.Svo vreme mog boravka na forumu ja sam se ponasao civilizovano,postujuci pravila i druge na forumu i nigde neces naci primer mog ,,decijeg ponasanja,, Ili mozda ti znas nesto sto drugi ne znaju?
delimir je napisao(la):
Da ne spominjem gomilu tvojih nebuloznih postova u kojima si ti toboze isprobao svaku plocu u o kojoj se diskutuje na ovom forumu. Osim sto je to veoma kontraproduktivno, nije lepo lagati, opet kazem. Neko je mogao i da ti poveruje, pa da na racun tvoje imaginarne preporuke stvarno pustupi po tvom "savetu".
Mislio sam da se povucem iz ovog treda,barem do objavljivanja verifikovanih rezultata,sto to cu i uraditi,ali posto odgovorim na ovo.Kao prvo otkud ti znas koliko sam ja ploca probao,sa koliko istih sam se susreo,i da je ,,navodno,, laz sve sto sam ja rekao po tom pitanju.Na osnovu cega si ti provalio da ja nisam govorio istinu kada su te ploce u pitanju.Jer ti je mozda neko dosapnuo,mozda si mi drzao svecu pola mog zivota,ili nesto trece.Ja NIKADA nisam davao ljudima savete ,,onako napamet,,sto ti pokusavas da proturis,i osiguras se da me diskreditujes i pod uslovom da objavim rezultate.NIKO Se NIKADA nije zalio na preporuku koju sam mu ja dao,niti ce imati razloga,posto su iste date iz iskustva i u prijateljskoj nameri da pomognem.Nemoj misliti da ja ne znam koja je bila namera onoga sto si ti napisao,jer nisi hvala bogu jedini pametan ovde...
A sada mozete nastaviti sa napadima,a ja cu se mirno povuci do objavljivanja verifikovanih rezultata.