d0minat0r
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.05.2006
- Poena
- 815
e ovako isao sam na XS i tamo pokusao da saznam ali posto sam slab sa engleskim za tako nesto da bi ja tamo ucio takve stvari pa bih zamolio da neko ko zna nesto o tim stvarim kiako se prave sta je osonovno koliko to kosta od prilke za sta je najbolje da se upotrebljava
1. Single Stage
Cascade
3+ Stage Cascade
tamo su u istoj temi pa po cemu se to razlikuje i kako to funkcionise sta je sve potrebno
2.T.E.C. Cooling
o ovome nemam predstavu staje ustvari najmanje sam gledao ovaj sistem
3.Chilled Liquid Cooling
e ovo mi nije jasno nesto kao neki minus se dobije ali mi izgleda kao vodeno nista neshvatam
bio bih veoma zahvalan ako bi neko moga da mi pomogne mozda neko misli da sam prost ili glup ali ja to tako vidim a isto tako a vidim da to nije bas tako jednostavo i prosto i nije bas za igranje pisem ovde u nadi da ce mi neko pomoci
Vecno zahvaln
1. Single Stage
Cascade
3+ Stage Cascade
tamo su u istoj temi pa po cemu se to razlikuje i kako to funkcionise sta je sve potrebno
2.T.E.C. Cooling
o ovome nemam predstavu staje ustvari najmanje sam gledao ovaj sistem
3.Chilled Liquid Cooling
e ovo mi nije jasno nesto kao neki minus se dobije ali mi izgleda kao vodeno nista neshvatam
bio bih veoma zahvalan ako bi neko moga da mi pomogne mozda neko misli da sam prost ili glup ali ja to tako vidim a isto tako a vidim da to nije bas tako jednostavo i prosto i nije bas za igranje pisem ovde u nadi da ce mi neko pomoci
Vecno zahvaln