Šta je novo?

XSOS problem - ne radi printer

• Začetnik teme Začetnik teme Perlez
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Perlez

Čuven
Učlanjen(a)
02.04.2002
Poena
619
Imam XSOS instaliran na slabijem lapu i radi super, jedini problem je sto ne mogu da instaliram printer koji sam inca na istom lapu ranije koristio na win xp. Pogledao sam u services i nema printer spooler instaliran uopste (u stvari ima oko 10 servisa ukupno 🙂 ). Takodje ne mogu da ubacim jezike tipa srpski, svedski....jer ih jednostavno nema, ima samo spanski, engleski i jos par gliposti. Da li se ova 2 problema mogu resiti nekom "doinstalacijom"? Ako mogu, kojom i kako?

Hvala unapred 😛

Probaj u command promptu da otkucas NET START "Print Spooler"
a gasis ga sa NET STOP "Print Spooler"

Sorry, kako da dodjem u command prompt - poma nemam.

Imas li run u meniju? Ako imas otkucaj cmd i pritisni ok ili udri enter

hVALA, PROBAO SAM I IZBACUJE MI PORUKU "NET IS NOT RECOGNIZED AS A INTERNAL OR EXTERNAL COMMAND, OPERABLE PROGRAM OR BACH FILE"

Dakle... 🙁

Taj OS je nastao prilagodjavanjem WinXP igranju i iz njega je izbaceno sve i svasta. Sva je prilika da dosta toga nije moguce naterati da radi, jer su odgovarajuci fajlovi izbaceni iz instalacije, pa nije moguce ni pokrenuti veliki broj servisa.

Pretpostavljam i ja to Delimire.... samo da je izbacen bas Printer spooler - to je malko cudno, zar ne? Zato sam i pitao ovde...reko mozda neko zna 🙂 U svakom slucaju, to je najgora opcija - ne moze i schluss!

Poslednja izmena:
Pa nece stampati rezultate iz 3dm ili CPU-Z shotove 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno