Šta je novo?

XPSP2 & Zone Alarm with Antivirus chkdsk ?????

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
Imam veliki problem ... od kad sam instalirao Zone alarm i ukljuchio njegov Antivirus ( prvo sam ga vozio bez antivirusa i sve je bilo OK ) non stop mi se pri bootovanju ukljuchuje chkdsk i to samo za jednu particiju koja chak nije ni systemska ...
Inache to je najnovija verzija Zone alarma ....
Mada mi se to i ranije desilo jednom kad sam instalirao neku verziju zone-a ( zone alarm sa antivirusom ali prva verzija koja se pojavila ) sa sp-om koji je update-ovan preko neta ... ali mi se to deshavalo sa svim particijama ... prijavi da mora ceo hard da skenira pa mi chak nije ni diskeeper ( 8.0 pro ) radio .. i nishta nije pomoglo; brisanje registry-ja, reinstal programa ... na kraju format C pa instalacija zone-a bez antivirusa i sve opet OK ... evo sad opet ... ima li reshenja ... ili ... format C :)

btw ima li razloga instalirati zone poslednju verziju ... jel je mnogo poboljshana od poslednje verzije bez antivirusa, sem shto je naravno ubachen antivirus ?????????
Gubim li ako instaliram stariju verziju ??? :trust:

Poz ...

:wave:

ZA antivirus je ****** zvano VET. Nije ni prošao zadnji test Virus buletina.

Pro verzija 5.1.011.000 je odlična. Imaš na njihovom sajtu šta je sve dodato novijim verzijama i videćeš da ti noviji ne treba ako nemaš WinXP na 64.

Neko ko... je napisao(la):
ZA antivirus je ****** zvano VET. Nije ni prošao zadnji test Virus buletina.
Pro verzija 5.1.011.000 je odlična. Imaš na njihovom sajtu šta je sve dodato novijim verzijama i videćeš da ti noviji ne treba ako nemaš WinXP na 64.

QL .. thanx ... :wave:

Nazad
Vrh Dno