Šta je novo?

Xpert Tv kartica, problem ?

• Začetnik teme Začetnik teme legend
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

legend

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
649
instalacija pod xp-om prosla glatko, ali samo setovanje kartice mi nije jasno...podesio sam da mi trazi automatski kanale na kablovskoj mrezi ali jednostavno nije nasao masu nasih dok je strane maltene sve pohvatao , neke i duplirao....

da li neko ima iskustva sa ovom tv karticom i njenim podesavanjima...?

hvala...

Nemam tu karticu. Jedino što mogu da ti kažem je da u setovanju nađeš i podesiš da bira PAL B.

*******a je situacija jer ne postoji YU kod odabira zemlje, ja sam dosta dobre rezultate dobio biranjem Francuske (ili beše Nemačka? :d). Znam da je sa jednom našao 0 a sa drugom blizu 50 kanala 🙂

EDIT: jel vi ovde pričate o leadtek-u expert ili sam se ja istripovao? 🙂

Poslednja izmena:
ne...ne....treba iskenirati kanale (antena i cable) a onda memorisati pod posebnim Source-om Memory i tako dobiti kanale po zelji bilo da su antena ili cable.....mana ovoga je sto moze da memorise max 50 kanala, sto je meni trenutno dovoljno....

pozdrav.

valjda treba izabrati Austriju kao zemlju

Ako si mislio na leadtek expert , stavis za zemnlju hungary/b pal i tu ima 148 slobodnih kanala.Nemoj da skeniras kanale nego samo pogledaj te postojece sto imas i naci ces sve kanale koje imas,i neka ti bude namesteno za cable.Posle ti premestaj kanale koje ti trebaju( ako je npr spice platinum🙂 na 130 kanalu ti ga prebaci na prvi)...

Leadtek Expert

Zdravo svima.
Postoji rešenje : pre skeniranja kanala obeležiti "Adaptive channel scanning" i
tada će TV kartica memorisati sve naše kanale svejedno da li dolaze preko antene ili kablovske TV.

Dakle, vezano za leadtek expert karticu...

mislim, ona je ok, i sve, jes da se muci sa alternativnim programima, ali ce se to vremenom verovatno srediti...

njen softwer, Winfast je sasvim ok, ali me muci jedna stvar, gde on smesta spisak kanala?

nasao sam 3 kljuca u registry-ju, i snimio ih na hdd, izbrisao ih, onda ucitao, znaci sve vratio na staro, i spisak je bio tu, ali su kanali totalno bili izmesani, posto ono polje gde treba da stoji frekvencija, je popunjeno samo pri skeniranju dok je posle uvek prazno...
mislim zesci trip, mrzi me da stalno skeniram, premestam i ponovo nazivam kanale, malo je zamorno to raditi pri svakoj preinstalaciji sistema...

svaki savet, dobrodosao...

Ni ja nisam uspeo pronaći gde se čuvaju podatci o memorisanim kanalima.Šta ćeš kad od 50-tak zemalja čiji su kanali predefinisani nama naše.Dakle,svaki put "Adaptive channel scanning" i upisivanje naziva kanala.Valjda ne radiš formatiranje svake nedelje?

Ne razumem o kojim alternativnim programima pričaš?Meni se čini da je software koji dobiješ uz karticu odličan i za snimanje i za gledanje TV-a.

Pozdrav.

Pa kuci ne preinstaliram svake nedelje, ali volim da ih imam za svaki slucaj jer je prilicno zamorno namestanje (50 kanala nazvati i poredjati)...
Druga stvar, je da mi treba za recimo kad mi neko trazi, kad je negde namestam ili sl.

Da software je prilicno stabilan i fin sa opcijama, doduse malo saren ali dobro....
Moguce da je i on sam dovoljan za sve sto treba ali volim da mi rade i iuVCR i ChrisTV, jerbo su to dva sjajna programa za tv tunere, a oba ne rade ili po neki put slucajno prorade, sto znaci da je sve do drajvera...

I stvarno je greota da ne daju nasu cenjenu zemlju u izbor zemalja to im je veliki propust (inace koristim bracu nam Madjare palB)...

Nazad
Vrh Dno